Teenegeri a vzťahy
Mam doma cerstvo16 r chalana.Je bezne, ze jeho kamarati uz maju frajerky, chodia k nim prespavat?Moj bol dlho taky detsky len hry a hry, baby ho nezaujimali, pandemia, teraz chodi max hrat futbal, kino s kamosom.Vcera mi ukazoval fotky a vela z nich uz ma vztahy, sex, fajcia travu, vejpu, vecer po meste ja nie som puritanka ci nejaka stara korcula, sama som mala v 17 r frajera, ale je to tak?Kedy mali vasi chalani priatelku?
Starsi - 28 rokov nema doteraz a za mladsim zacali chodit dievcata, ked mal 16. Realny vztah, ked to chcel uz aj on, mal v 18tich.
Takze je to prudko individualne.
@janinah strašne trapné ako sa jedna matka musí popýšiť svojim deckom len preto, že nemá záujem o frajerky. Nemáš babky, tetky, kde by si menovala úspechy svojho decka? Tu to nikoho nezaujíma, ty japončina a nič mu neušlo🙄 názory akoby si bola rodič šesťdesiatnik.
Téma je o niečom inom, nie o tvojom úžasnom decku. Aby si potom neplakala, keď ho ešte v tridsiatke budeš mať doma v detskej izbe, lebo zabudol aj primerane veku žiť.
@marfica je ti už lepšie? tak pekný deň...
PS mám 59r. a čo má byť? a či budem alebo nebudem plakať môže byť tebe total jedno....mne je tiež jedno,že si nepochopila o čom a prečo to píšem...určite v 16r. je lepšie investovať do japončiny ako do frajerky...hold názor 60tničky,za ktorým si stojím
@janinah ano, ten starší rodičovský vek veru vidno, moja mama je v živote uvoľnenejšie myslenie ako ty a to je cca tvoja rovesníčka. Treba aj žiť, vidíš že tu písali ženy, ktoré od 16tich aj žili teenagerský život aký sa žiť má a vyrástli z nich normálni ľudia. Potom je tu extrém, keď ťuťkovia sedkajú doma nad japončinou, aby mamičke urobili radosť do 20-ky a keď im to docvakne o čo prišli, zdrhnú radšej z domu čo najďalej od mamičky, lebo tá by im dýchala na krk s dobrými radami (najprv povinnosti potom zábava, najprv japončina potom frajerka) aj do 40-ky.
@marfica absolutne nepoznáš mňa ani moju rodinu,takže tvoje rady a posudzovania a predpovede si strč za klobúk...ja tiež nepíšem,že z teba matka vychovala neempatickú sebavedomú osobu bez štipky pokory,ktorá zrejme zhltla všetkú múdrosť sveta...a tiež som sa nikde nedopátrala,že na MK môžu existovať len tridsiatničky s "modernými " názormi
@haley7897 ale prosím ťa, mám vyššie štandardy aj bez týchto kecov o prirodzenej inteligencii svojho synáčika. Prirodzene inteligentný človek nepíše o prirodzenej inteligencii, ten ju prirodzene a normálne žije, len tuto pani @janinah to trocha uteká. Mohla napísať nie, môj 17 ročný syn nemá frajerku, lebo nestíha, má veľa záujmov. Pani musí podotknúť, že on je prirodzene inteligentný a učí sa to a to, preto nemá frajerky. Necítime rozdiel? Nie?
No,či chceme,či nie,deti a mladí ľudia,čo to v živote niekam dotiahli tak frajerov v 16r.nemali.
Či o niečo prišli?
Otočím otázku inak.
Čo to všetko užívanie dalo 16r.detom?
Každá rodina má, našťastie,svoju výchovu a hranice.
@terezka1947 súhlasím. Vidím to na mojich rovestníkoch .
@haley7897 ja som to nezobrala osobne, ja som bola vždy čo sa vzťahov a teenagerského života pekne pozadu, mňa to nikdy nebavilo. Ja som mala prvého frajera v 19rich, čiže mňa sa to absolútne netýka. Ale tí, čo žili v 16tich teenagerský život sú dnes normálni ľudia presne takí istí ako šprti čo sedeli nad knihami. Tak načo sa medzi riadkami povyšovať?
Ja som spávala u frajera ako 15 ročná žijem nefetujem niesom alkoholicka, nemám decko a už mám 23 😂 akože myslím si že radšej cigarety alkohol diskotéky v mladom veku ako potom vystrájať v manželstve inak, aj spolužiačka nemala frajera do 18 cky raz sa vyspala s chlapcom a už bola s bruchom. Ja mám brata ma 16 nefajčí vypiť si vypije ale malo kedy, je zodpovedný a aj na porozpráva čo druhý robia a tak, mamina to stále necháva otvorené že ešte to môže prísť, plus včera zabila že vlastne mohol by si nájsť frajerku lebo stále rozpráva ako sa nudí 😀😀😀
Ja som mala prvého normálneho frajera až v 19-tich, dovtedy som sedela v knihách a moja matka by kľudne mohla o mne rozhlasovať po internete, aká som bola zodpovedná a rozumná, ale pravda je taká, že ma dovtedy žiadny iný fešák nechcel 😂
Takže bohvie koľkí z týchto tu prezentovaných “rozumných” by aj frajerku prijali, ale žiadna nejaví záujem 😂