Začal si vzťah s kamarátkou

16. mar 2023

Ahojte, chcem vediet ako by ste sa zachovali keby ste mali dlhe roky vztah, podnikali by ste s priatelom a on by si zacal vztah s vasou kamaratkou. Vy by ste prisli o pracu, partnera aj o kamaratku. Co by ste robili?

h2
16. mar 2023

Prečo by si tým prišla aj o prácu? On je tvoj šéf?

loliki
16. mar 2023

Asi by ma to nahnevalo. Ale srdcu nerozkážeš. Je čas začať nový život. Práca sa nájde. Aj muži ešte chodia na tejto planéte.

s_o_n_i_k_e
16. mar 2023

začala by som inde, neviem či by som chcela sa ostať pozerať na vzťah môjho ex s mojou kamarátou, myslím si, že toto by mi asi na štastí nepridalo a zároveň by ma to potom nikam neposunulo a ako to v živote je, že každý vzťah nás niekam posunie a formuje.

syslik81
16. mar 2023

doriesila by som podnikanie aby ma neo-bal .. a brala by som to tak,ze je na case pohnut sa dalej a zacat znova silnejsia a mudrejsia.. isteze to nahneva ..ale on bol a je kreten a ona nebola kamoska .. zbavila si sa 2 toxickych hadov v tvojej blizkosti co je viacmenej vyhra

lila1988
16. mar 2023

Manželovej sesternici sa to stalo (bola zamestnaná u priateľa), už aj svadbu plánovali, dom spolu stavali a dozvedeli sme sa toto. Ona v minulosti už 2x odpustila (neviem, či to boli predtým skutočne nevery, alebo len flirty), ale tak nám povedala, že 3x a dosť. Partnera zatiaľ nemá, ale prácu si nasla za tyzden (vie viacero jazykov, takze bola v pozicii si vyberat), aj veľa cestuje a celkovo si uziva, má po 30 tke. Inak veľmi pekna a sikovna baba, verim, že neostane dlho sama a ten pravy ju niekde caka.

pralinka25
16. mar 2023

pozri vzdy ked sa jedni dvere zatvoria otvori sa ich velka spusta dalsich. ja viem ze teraz to mozno nevidis ale je to tak. uz mam co to odzite a som si tym skutocne ista.
navyse ty si prisla jednou ranou o dost vela (ale nie o vsetko) niekedy je to napriek prvotnej bolesti obrovske stastie pretoze ak si nahodou na totalnom dne uz nemas kam klesnut. uz mozes ist len hore. doslova.
niekedy nam unikaju prilezitosti prave kvoli povrazkom akym je trebars drzanie sa v nanic vztahu, alebo kontakty ktore aj tak za moc nestoja. niekedy musime prist o vsetko aby sme ziskali viac.
ty teraz mozes zacat uplne odznova. podla seba. kdekolvek a v comkolvek. dories si financne veci, podnikanie a pusti sa do novych vyziev a veci. mozno pocestuj, alebo chod do zahranicia. stav sa ze za par rokov si povies ze sa ti stala najlepsia vec v zivote. kamoska ani partner ocividne za vela nestali. najdes lepsich. len sa kvoli tymto dvom neopustaj.
verim ze to musi byt strasne tazke. vsetko. ale neries ich. nerozmyslaj nad tym ako sa mas zachovat. hlad si seba. svoje stastie, svoju spokojnost a venuj svoju energiu momentalne vylucne sebe aby si sa zahojila.
co by som robila ja? rozhodne by som na cas niekam odisla. ci uz len cestovanie za ucelom vyletu alebo by som si niekde aktivne nasla pracu. zide z oci zide aj z mysle. naco sa tyrat pohladom na nich. ani nevies kde koho stretnes. a dala by som sancu vsetkym novym prilezitostiam na ktore som kvoli vztahu a podnikaniu nemala cas. a s nimi by som najpravdepodobnejsie uplne prerusila kontak. minimalne na cas kym sa dam dokopy

alexka89
17. mar 2023

@lila1988 a z domom čo sa stalo?

lila1988
17. mar 2023

@alexka89 nechcela som vyzvedat, ale zostal jej. Predpokladám, že sa finančne vyrovnali