Tehotenstvo 16-ročnej a zmena školy
ahoj potrebujem sa poradit mam 16 a bola som na zdravotnej skole kde som nezrobila jedne komisionalky, chcem ist do inej skole ale mama sa boji ze ma nezoberu do skoly kvoli tehotenstvu ktore oznamime neviem co robit je moja vina ze som sa nechala (nabuchat) ale ked sme to ani neplanovali a nechcem dat prec kedze by som sa sa nevedela zmierit s tym ze som zabila maleho clovecika uz som v 4 mesiaci (16) tyzden no v pondelok chceme ist do tej skoly a mama sa boji ze ma nezoberu neviete mi nieco poradit
Na materskú isto nemôžeš max tak tvoja mama alebo priatel ak ma viac ako 18
@mariska1989 materskú mať nemôže, ale môže poberať rodičovský prispevok, keď jej súd schvali, že je schopný starostlivosti. Dostane rodičovske práva a môže poberať prispevky
@mariska1989 na materskej budem ja hadam moja mama nebude kojit kedze ja budem mat mlieko materske bude dostavat ona ale na materskej zo synom budem ja
@karinn11 ty nebudeš na materskej, materská je pre pracujúce ženy. Ty môžeš byť na rodicovskej dovolenke ak ti súd prizná rosicovske prava(ak si o ne poziadas) a poberať môžeš potom rodičovský prispevok a pridavky.
Zisťovali ste si, či tebe budeš mat nárok na individuálne studium, ak teda starostlivosť o dieťa bude mať tvoja mama? Neviem pýtam sa. Lebo čo som poznala baby, keď ostali "rodicmi " ich mami, tak museli chodiť do školy normalne.
@anonym_7261f1 nemusí neskôr riešiť priezvisko a otcovstvo?
@anonym_295cc5 môže riešiť aj bez svadby ak chcu. Príde s partnerom na súd, kde sa prizná ako otec, tam to spisu a potom s tým papierom pridajú na matrike do RL a môže mať aj priezvisko po ňom.
Nezvládla si školu bez dieťaťa ako ju chceš zvládnuť z dieťaťom.Ty už ani do školy nechoď,aj tak školu nedokončíš.
@anonym_10752a asi som nechcela kedze som si nechala nemyslite?
@karinn11 mňa by zaujímalo, koľko rokov má nádejný otecko..
Teraz to ostáva jediné, do školou komunikovať, buď s pôvodnou, alebo novou.
A pravdivo si zodpovedať na otázku, prečo si komisionálne nespravila. A prečo si ich vlastné musela robiť. Naozaj to nezvládas sa naučiť, alebo išlo skôr o flakarinu?
@denkabemommy ak si na druhej škole z matiky maturovala, čo má spoločné to, že si z nej na prvej prepadla s nesediacim odborom? Proste si tam nechcela byť, tak si sa neučila. Tvoje rozhodnutie. Nevrav, že nie..
A si uz celkom rozhodnuta,ze chces z tejto skoly odist? Ved mozes teraz opakovat rocnik, vo februari po porode mozes poziadat o individualne studium ,keby to neslo,tak poziadas o prerusenie studia,napr. do septembra. Alebo teda skus inu skolu teraz od septembra,ale hladaj rychlo,lebo nie je vela volnych miest ,zavolaj si na skolu,kam chces prestupit,povedia ti co treba priniest. Skole je uplne jedno,ze si tehotna, pre skolu neplynu z toho ziadne specialne obmedzenia,max si vybav u detskej oslobodenie od TeV.
@mariska1989 na materskej budem ja hadam moja mama nebude kojit kedze ja budem mat mlieko materske bude dostavat ona ale na materskej zo synom budem ja
@karinn11 tak zas to nebolo pre pána Jana myslela ze ti dieta bude kojiť matka . Ale papierovo . Dievča zlaté och
@mariska1989 materskú mať nemôže, ale môže poberať rodičovský prispevok, keď jej súd schvali, že je schopný starostlivosti. Dostane rodičovske práva a môže poberať prispevky
@anonym_98432d materská dovolenka som myslela nie poberať materskú. . No neviem ako to je teraz ale ani rodičovský sa nedal poberať ak nebolo 18 rokov
@anonym_98432d materská dovolenka som myslela nie poberať materskú. . No neviem ako to je teraz ale ani rodičovský sa nedal poberať ak nebolo 18 rokov
@mariska1989 dal, keď si to riešila súdne. Súd musel priznat rodicovske prava. Mala som dieťa v 17 a aj rodičovské práva aj prispevky
@mariska1989 rodicovske prava my budu prisudene takze budem mat narok na dieta ako keby mam 18 vsetko mam zistene od kuratelky na materskej dovolenke budem ja matersku bude poberat mama bez toho aby bola na materskej
Ženy aké ste tu niektoré hnusné fakt..
Autorka držím palce nech vám všetko dobre dopadne ,🍀
@anonym_10752a sa nehanbíš za taký koment?Hádam jej nebudeš ty diktovať čo má robiť
@pojezdalova no zbohom. Ešte by som ju aj kopla do riti. Trtka hore dole mladé decko
@denkabemommy však ani o tebe tu nič není iba avatar a smiešny nick. Ale vidno ze aj teba nabuchali na strednej
@denkabemommy však ani o tebe tu nič není iba avatar a smiešny nick. Ale vidno ze aj teba nabuchali na strednej
@anonym_10752a a teba na strednej šikanovali? Či prečo toľko zlosti v tebe?
@denkabemommy s tym ze musim ist do prveho rocnika naspet? chcem sa dat na vizazistku 4 rocny odbor v kezmarku mama si mysli ze ma nezoberu kvoli tehotentstvu nesom ani prvy ani posledna co je takto tehotna a ine zoberu
@karinn11 gramatiku si sa učila niekedy? Toľko chýb v jednej vete nemá ani 8 ročné decko
@pojezdalova no zbohom. Ešte by som ju aj kopla do riti. Trtka hore dole mladé decko
@anonym_10752a sa spamätaj ty anonym.Teba treba riadne jebnúť niečím po tej dutej hlave.....teba mať za matku tak sa obesím na prvom strome.....si choď tie svoje mindráky ventilovať niekde inde.....
@anonym_10752a sa spamätaj ty anonym.Teba treba riadne jebnúť niečím po tej dutej hlave.....teba mať za matku tak sa obesím na prvom strome.....si choď tie svoje mindráky ventilovať niekde inde.....
@pojezdalova už aj tak pokandila svoj život
@denkabemommy
Ja si myslím,že normálne mala sex.
Autorka: ja som tiež rodila v sedemnástich .
V škole si vybav individuálny študijný plán,je super,že ťa má kto podržať a pomôcť ti .Veľa štastia🍀
@denkabemommy
Ja si myslím,že normálne mala sex.
Autorka: ja som tiež rodila v sedemnástich .
V škole si vybav individuálny študijný plán,je super,že ťa má kto podržať a pomôcť ti .Veľa štastia🍀
@anonym_8bdd6a nie nie určite skákala do vody 🙂
@karinn11 ja sa pekne pýtam
@anonym_295cc5 to je ako otázka od úchyla. To si fakt predstavuješ že ti popíše? 🤦♀️
@anonym_295cc5 to je ako otázka od úchyla. To si fakt predstavuješ že ti popíše? 🤦♀️
@anonym_136c65 bože neberte všetko k srdcu vážne 🤦♀️
@karinn11 Preco ste cakali do pondelka? Ja som zmenu skoly riesila minuly tyzden, uz v skolach pracuju. To zavisi na skole. Mne dceru nevzali

Na materskú isto nemôžeš max tak tvoja mama alebo priatel ak ma viac ako 18