Testovanie 9

nikoll970
25. mar 2023

dobry den, na kolko % napisali vase deti T9? mne dcera hovorila, ze matika bola tazka, ze vobec nestihala. slovina vraj bola lahsia, ale domrvila aj tu. a to chce ist na OA no neviem… co hovoria vase deti?

jozko1244
27. mar 2023

@zuzanockamt ale šak to je jedno či to je oficiálne alebo neoficiálne nie??

jozko1244
27. mar 2023

@anjelok prečo z revom veď je to len číslo 🤣🤣

anjelok
27. mar 2023

@jozko1244 no lebo bola z toho v strese..a ano, je to len cislo, ale zavazi v tom, ci ju vezmu na skolu, ktoru chce.

jozko1244
27. mar 2023

@anjelok no nie každá škola berie monitor. Napríklad ja som skončil matiku o 45 skôr a sjl o 30 minút skôr a man obe 80%80% a to mám 3 na vysvedčení minulý rok 4. Nechápem prečo všetci hovoria že stres keď to je úplne pohoda. Ja som nemal vôbec stres

anjelok
27. mar 2023

No ked mas take znamky, tak predpokladam, ze ides aj na k tomu adekvatnu skolu a v tom pripade je vysledok 80 a 80 zrejme dostatocny. Skoly, kde dcera ma prihlasky beru monitor do uvahy, su za to body, ktore ovplyvnuju poradie.
@jozko1244

kicki
13. feb 2024

Dobrý deň, pripravujeme sa so synom na monitor a nie je mi jasné, prečo je správna odpoveď na otázku nižšie "3". Ak by mi vedel niekto zdôvodniť prečo nie 4, ďakujem.(synova slovencinarka je už 2tyzdne PN)

Napíš slovom alebo číslicou, koľko vlastných podstatných mien je v nasledujúcej ukážke.

Dorotkino uznanie bolo zrejmé, nuž iba prikývla a jedla sama. „Porozprávaj mi niečo o sebe
a o krajine, odkiaľ si prišla.“ Keď sa najedla, rozprávala Strachopudovi o Kansase, aké je tam
všetko sivé i ako ju tornádo odvlieklo do tejto divnej krajiny Oz.

zuzanockamt
13. feb 2024

@kicki Vlastné podstatné mená sú Strachopudovi, Kansase, Oz. Dorotkino je privlastňovacie individuálne prídavné meno.

venusa85
13. feb 2024

@kicki súhlasím s
@zuzanockamt . Dcerina obľúbená kniha,Čarodejník z krajiny OZ 🙂 moja Dorotka bude mat 7

kicki
13. feb 2024

@zuzanockamt ďakujem

patricia2120
18. mar 2024

Ahojte maminy prosim co nastane ak ziak napise na malo % monitor ? Je to len nejake informativne testovanie ,dakujem

gelifil
18. mar 2024

@patricia2120 ak ho potrebuej na strednu skolu, tak strati body, ak nepotrebuje, tak nic

gemelos
27. mar 2024

Prosím Vás ako sa to vlastne vyhodnocuje? ak je jedna otázka zle, kolko percent (bodov) dole? a napríklad ak má výsledok z príkladu zlý, tak sa neposudzuje, či postup na výpočet bol dobrý? hned je to celé zle ako keby tú otázku ani nespravil?

kabinka11
27. mar 2024

@gemelos Tak bolo 30 otázok, keď jednu otázku napíše zle tak je to cca 97%. Postup sa neposudzuje, výsledky sú podľa odpoveďového hárka, čiže bud dobre alebo zle.

gemelos
28. mar 2024

@kabinka11 aha..dakujem