dobry den, na kolko % napisali vase deti T9? mne dcera hovorila, ze matika bola tazka, ze vobec nestihala. slovina vraj bola lahsia, ale domrvila aj tu. a to chce ist na OA no neviem… co hovoria vase deti?
Dobrý deň, pripravujeme sa so synom na monitor a nie je mi jasné, prečo je správna odpoveď na otázku nižšie "3". Ak by mi vedel niekto zdôvodniť prečo nie 4, ďakujem.(synova slovencinarka je už 2tyzdne PN)
Napíš slovom alebo číslicou, koľko vlastných podstatných mien je v nasledujúcej ukážke.
Dorotkino uznanie bolo zrejmé, nuž iba prikývla a jedla sama. „Porozprávaj mi niečo o sebe
a o krajine, odkiaľ si prišla.“ Keď sa najedla, rozprávala Strachopudovi o Kansase, aké je tam
všetko sivé i ako ju tornádo odvlieklo do tejto divnej krajiny Oz.
@kicki Vlastné podstatné mená sú Strachopudovi, Kansase, Oz. Dorotkino je privlastňovacie individuálne prídavné meno.
@kicki súhlasím s
@zuzanockamt . Dcerina obľúbená kniha,Čarodejník z krajiny OZ moja Dorotka bude mat 7
@zuzanockamt ďakujem
Ahojte maminy prosim co nastane ak ziak napise na malo % monitor ? Je to len nejake informativne testovanie ,dakujem
@patricia2120 ak ho potrebuej na strednu skolu, tak strati body, ak nepotrebuje, tak nic
Prosím Vás ako sa to vlastne vyhodnocuje? ak je jedna otázka zle, kolko percent (bodov) dole? a napríklad ak má výsledok z príkladu zlý, tak sa neposudzuje, či postup na výpočet bol dobrý? hned je to celé zle ako keby tú otázku ani nespravil?
@zuzanockamt ale šak to je jedno či to je oficiálne alebo neoficiálne nie??