Učiteľka ma nechce pustiť do zahraničia
Zdravím, dostal som ponuku na 4 dni ísť odprezentovať jeden zahraničný projekt do Srbska - Belehradu, mal by som to plne hradené, dostal som to ako ponuku lebo som šikovný a angažujem sa veľmi, spytal som sa profky či môžem ale kvôli vstupnému testu ma nechce pustiť, čo mám robit prosím?
@erik2512 si na strednej skole? si plnolety? ako pise vyssie - smer nadriadeny, ak nepochodis - natvrdo by som poriesila lekara.
taketo veci sa neziadaju, ale oznamuju.
Čo s tým má spoločné? Napíšeš oficiálnu žiadosť do riaditeľne. Test si napíšeš neskôr alebo vôbec.
@januska12323 test je povinný a žiadosť ide cez učiteľku a riaditeľka dava na radu profky
Tak keď je povinný napíšeš neskôr. Prinajhoršom ťa ospravedlní na 4 dní rodič.
Rodičia čo na to?Byť ja tvojou maminou, tak už som v škole.
Ty vole, že povinné. Akoby mal o 4 dni skončiť školský rok. 🙄
@erik2512 ak je ta ucitelka triedna, tak doporucujem nahlu chorobu v tom termine..... rodicia ta predpokladam podporuju, ano?
@kaktusik007 moja mama ma na pani profesorku trochu nervy, tiež som mal problém vybaviť si erasmus alebo ked som bol pozvaný do bruselu do EU rady europoslnacom bez nejakých komentárov, na základke som sa pobil za seba aj s učiteľom ale tejto sa bojím a psychologička mi jedine poradila že pracuj so stresom
@erik2512 na akej si skole? co ta uci triedna konkretne?
Profka je predpokladam ucitelka a nie profesorka. Prvy bod. Dalej, sla by som za riaditelkou, ak by som nepochodila, zmedializovala by som to.
@erik2512 rodič môže ospravedlnit na 5 dni
@erik2512 mama ta ospravedlnit moze,profka si moze akurat tak trhnut nohou🤏😅Ani si sa jej nemal pytat ci mozes. Ides a basta
@erik2512 treba sa konečne prestať báť kvaziautorit. Čo je pre teba a tvoj ďalší život prinosnejsie? Test, alebo skúsenosť s prezentáciou projektu v zahraničí? Treba si hlavne zastať sám seba. Nejdeš predsa preč na mesiac a nejdeš si tam váľať šunky. Ak toto učka nechápe, tak je obyčajná obmedzená blbka. Rodič nech ťa ospravedlní a vybavené. A fakt by si mal popracovať na tej práci so stresom, vedieť si zastať sám seba pred uckou je dobrý začiatok.
napis test ked sa vratis, popr. skor
Neviem kolko mas rokov, ale ked ta neospravedlni mama tak smer lekar a nieco si vymysli. Ked si schopny vytvorit nejaky projekt, kt najde ohlad v zahranici, tak aj ospravedlnenku na 4 dni zbuchas…. 🤦♀️ My sme si peciatkovali Bloky ale Teraz pri tecnickych moznostiach nevies nieco vytvorit? (Gol bol opeciatkovany blok z psychiatrie 🙈 doteraz ho mam doma) neboj do pekla za to nepojdes
Na ten Erazmus ideš zo školy? Nech ti to vybaví učiteľ, čo ide s vami do Srbska. Nikdy sa nerobili obštrukcie s takýmito akciami. Šípom v tom celom nejaký iný zadrhel.
A ten projekt je v rámci školy, či z nejakej mimoškolskej činnosti. Záleží aj koľko máš rokov, ak ešte nie 18, tak to by mali vybaviť rodičia.
Išla by som s rodičom za riaditeľom školy s už napísaniu žiadosťou o uvoľnenie z vyučovania v daných dňoch a vybavené....
A zistí si kto je v školstve profesor a kto učiteľ a podľa toho ich oslovuj.IQ na to máš a verím.ze aj odvahu
Ospravedlni ta rodic, ked vies ze je to takato hus, tak si to automaticky mal riesit takto. Proste ist, a rodic napise ospravedlnenie. Vstupny test nech ti da napisat potom / predtym.
@heni79
Ten trápny komentár si si mohla odpustiť. A ty čo robíš na konikovi? Hm? Akým si tu v tejto diskusii prínosom?
Či podľa teba úspešní ľudia už nepotrebujú poradiť a riešiť s okolím svoje problémy, všetci už len fungujú ako bezcitné stroje, od ktorých sa všetko odráža ako bumerang?

@erik2512 smer riaditeľ/ka on/ona ťa musí pustit alebo nemôže nie daka učiteľka..