V koľkých rokoch by malo dievča dostať prvú menštruáciu?
Mám dcéru, 13 ročná (v marci mala narodeniny) a ešte stále namala menštruláciu. ☹ je to normálne?
@kamilka123456789 asi áno malá by si dostať niekedy teraz radšej si so sebou ber vložku🙂
@mirkajolovska to si dostala celkom skoro. Nie si sama neboj sa 🙂 su take dievcata len to tu nerozoberaju.
Ahojte ja mám 11 a minuli mesiac som dostala prvu menštruáciu 😅 dosť ma bolelo brucho ale vôbec nebola silná nemate sa coho bat dievcata raz to prijde 🙂 ak sa mam priznat prsia mi uz rastu asi 2 roky ale menstruaciu som este necakala 😒 neje na tom nic zle ze sa bojite ci ju dostanete (aj ja som sa bala 😒 ) ide o uplne prirodzenu vec ktoru zazije kazde zdrave a poriadne vyvinute dievca 😉 ak sportujete nebojte sa stale su tu kamarati tampony 😀 😜😩🤗
Moje meno mirkajalovska je falosne.
Ale nenosim tampony.
Je to teraz neprijemne lebo sportujem. A stale mam problem prepasovat vlozku na wc.
Ahojte boli menstruacia ?
Mna dakedy brucho ale ostatny neviem lebo som sa kamoskam este nezverila a oni nemaju este urcite takze neviem.
Mna nie
Ja mám od 9 a žijem a sesternica tiež tak dostala
Ahojte 🙂 ... nemám ešte menštruáciu a v novemberi budem mať 13 a dosť sa bojím aj ju dostať lebo ja som taky športový typ 🙂.. mohli by ste mi prosím poradiť 🙂 ... Dopredu Ďakujem 🙂
@jaja19981 Zbytočne sa budeš báť dostaneš ju tak či tak. A športovať môžeš aj napr. S tampónom alebo tych pár dni nebudeš športovať to je na tebe
@miushik765 dobre dakujem 🙂
Ahojte chcem sa len opýtať.
Mám 12 rokov, 1. Menštruáciu som dostala pred 4 mesiacmi (júl) v auguste som to mala znova, všetko bolo v poriadku ale od vtedy som menzes už nedostala Sú to už skoro 3 mesiace, je to normálne? Mám strach.
Ahojte
Mam 11a prvu menstruaciu som dostala v 10
ked mi skoncila tak potom som nemala a teraz
V januari som dostala je to normalne ? bojim sa ze na telesnej alebo
Pocas vyucovania dostanem sporujem a robim gymnastiku 😢☹
Ahoj
Dost sa bojim MS
Som sportovy tip poradte mi pls😭
Ahojte,ja mám 11 rokov a ešte som nepovedala mamine že mám menzes lebo zošalie a akurát vám poradím stiahnite si menštruačný kalendár
Mam 11 a ešte som to nemala neviete mi poradiť kedy to príde?
Mam 11 rokov a ešte som to nemala neviete mi poradiť kedy to príde?
@meggulienka a preco by mala zosaliet? Ved to je uplne normalna "vec". Ona nie je zena, ci co?
ahojte, mam 12 zachviľu 13 a nemam ešte menštruaciu mam vytok aj ochlpenie v potpazuši a na intimnych miestach prosim poradte mi.
jajik26 aj ja mam už 16 budem mat až na druhy rok 17 a stale nemam menštruaciu
Bojim sa chodim aj o svojej lekarky bola som aj na operacii😞😔😣😣
Lebo som mala cystovy nador operovali ma až 4 krat 😞😔
Mala som ten nador pod mozgovov žlazou kde sa vytvaraju
Tie hormony a mne chyba ten rastovy hormon 😔
Lekari mi hovoria že mi daju ten rastovy hormon ked bude ten spravny čas bojim sa čo mam robit😔😞

Ahojte.
Ja som dostala menzes v 10.
Uz mam pravidelny a teraz mam 11 .
Prsia mam dost velke .
Najvecsie z triedy Jedina nosim normalnu podprsenku a jedina z triedy mam menstruaciu. Je tu este niekto taky ? Nech viem ze nejsom sama.