Váha šestnásťročnej, je 59 kilogramov veľa?
Ahojte prosim vas vazim podla vas vela na moj vek (16 r)? Mam 174 cm 58-59 kg. Mam pocit ze to je vela moje spoluziacky vazia tak do 55 akoze su nizsie ale ajtak mi to pride dost.
Si vysoká, keby si vážila aj trochu viac tak si myslím že by to bolo v rámci bmi úplne okej. Ak sa ti niečo nezdá, spevni a vyformuj sa cvičením. Ale do chudnutia by som nešla, nie je na to dôvod.
Tak ja neviem ako to môže byt veľa keď ja mám 164 cm a mám 56kg a vyzerám byt pomerne chudá. Ty musíš mat ideálnu postavu na tu výšku, podľa mna by si aj trosku ešte mohla pribrať na tu výšku. To ako vyzerajú spolužiačky nerieš.
Vôbec nie. Si akuraaat
Ja mám 170 a 64 kg väčšina hovorí že som chudá 🤷🏻♀️
Moja dcera ma 168cm a 68kg a je uplne stihlunka a nosi oblecko 34-36.vobec to nechapem lebo v zivote by som nepovedala ze ma tolko kilov.ale 10rokov tancovala balet a teraz chodi cvicit 2x tyzdenne
Je to akurat.
ja som pri vyske 164cm mala 59kg, v to, case som trochu viac sportovala a bola som akurat
hmotnost sa musi vztahovat k vyske. netreaba sa porovnavat s nizsimi spoluziackami.
logicky nemozu rovnako vazit 2 dievcata, ak ma jedna 150cm a druha 180cm.
samozrejme vzhlad postavy ovplyvnuje aj mnoho dalsich faktorov - rozlozenie tukov, velkost prs ( aj tie vazia vela, ak su velke ), svalstvo, vaha kosti ( moze byt rozdielna ) atd
Dcéra má 13r ma 166cm a 56kg a je chuda ..tvoja váha ne úplne super . A ja mam.165 cm a 63 kg a som ako ľanka len pupok mam veľký 😅....
Vôbec sa neporovnsvaj
Ach ... dievčatko 🤗
Mám 174cm 60-62kg, akurát mám o 30rokov viac ako ty.Vaha je v pohode, nikdy mi nik nepovedal, že som tučná, ani sa tak necítim. Tvoja váha je úplne v pohode, netráp sa.Ak chceš spevniť telo, treba cvičiť, resp. robiť nejaký pohyb, ktorý ťa baví.
Ja mám 15 a mám 173 cm a 59 kg.Všetci mi hovoria že som chudá a že by som mala viac jesť.
@nikola331 aj mne hovoria, ale mne to tak nepride ze by som bola moc chuda

Tvoja vaha je na tvoju vysku v uplnom poriadku!