Viete, čo robia vaši puberťáci, keď sú vonku?
Záber je prevzatý z Facebooku, kde trojica chlapcov preliezlo zabradlie mostu nad frekventovanou cestou , robili si pritom selfie. Čo sú to za výzvy ak sú ochotný takto riskovaŕ

@anonym_autor nemusí to byť žiadna výzva hneď.
@anonym_9f3396 tam potom len nebezpečná blbosť?
Všetci sme ako mladí blbli a veľakrát aj nám šlo o život ale ani sme si to neuvedomili a rokmi zabudli. A veľa mladých to naozaj život stálo. Ja sama som bola relatívne dobre dieťa - žiadny extra vývrhel a vďaka denníku viem, že mi neraz šlo o život.
@anonym_9f3396 tam potom len nebezpečná blbosť?
@anonym_autor ano mohol to byť spomtanny napad napriklad. Teraz sa dava vsetko na socialne siete..
A ako to mam vediet, co ma kameru nalepenu na cele? Doverujem, ze vychova prebehla v poriadku a nebude hazardovat so svojim alebo cudzim zivotom.
@anonym_autor Ísť von a byť vonku, nie naopak.🙏
dnes sa všetko natáča aj za cenu života
jooooj, my sme sa toho tiež navystrájali ako pubertiaci, nechcem ani pomyslieť, že by čo i len 1/3 z toho mali vystrájať moje deti...ale rovnako, ako mne dôverovala moja mama sa snažím dôverovať ja svojim dvom pubertiakom a o chvíľu pribudne ďalší, zatiaľ toho tretieho ešte nenazývam pubertiakom 😅 my sme mobily nemali, nič sme nenatáčali a aj tak to bolo niekedy o život (napr. prechádzka po zamrznutom Váhu, keď pod nami praskal ľad a ešte ďalej pod nami bolo 10 m ľadovej vody, hneď za stavidlami, kde bol veľmi silný prúd, alebo pár rokov po tom v cudzom meste na 7. poschodí paneláka som stiahla kamošku z okna, keď si chcela ísť "zalietať" po tom, ako prvý krát ochutnala marihuanu), bolo toho veľa, mama sa asi silno modlila, aby som vždy prišla domov živá a zdravá za to isté sa modlím aj ja pri mojich deťoch🙏)
@anonym_autor čoo veď to je len fotka na profilovku

@anonym_autor nemusí to byť žiadna výzva hneď.