icon

Viete, čo robia vaši puberťáci, keď sú vonku?

26. okt 2025

Záber je prevzatý z Facebooku, kde trojica chlapcov preliezlo zabradlie mostu nad frekventovanou cestou , robili si pritom selfie. Čo sú to za výzvy ak sú ochotný takto riskovaŕ

Viete, čo robia vaši puberťáci, keď sú vonku?
anonym_9f3396
26. okt 2025

@anonym_autor nemusí to byť žiadna výzva hneď.

autor
26. okt 2025
@anonym_9f3396

@anonym_autor nemusí to byť žiadna výzva hneď.

@anonym_9f3396 tam potom len nebezpečná blbosť?

anonym_1c66cf
26. okt 2025

Všetci sme ako mladí blbli a veľakrát aj nám šlo o život ale ani sme si to neuvedomili a rokmi zabudli. A veľa mladých to naozaj život stálo. Ja sama som bola relatívne dobre dieťa - žiadny extra vývrhel a vďaka denníku viem, že mi neraz šlo o život.

anonym_9f3396
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_9f3396 tam potom len nebezpečná blbosť?

@anonym_autor ano mohol to byť spomtanny napad napriklad. Teraz sa dava vsetko na socialne siete..

anonym_66ce26
26. okt 2025

A ako to mam vediet, co ma kameru nalepenu na cele? Doverujem, ze vychova prebehla v poriadku a nebude hazardovat so svojim alebo cudzim zivotom.

anonym_cea693
26. okt 2025

@anonym_autor Ísť von a byť vonku, nie naopak.🙏

alenka58
26. okt 2025

dnes sa všetko natáča aj za cenu života

marienka1989
27. okt 2025

jooooj, my sme sa toho tiež navystrájali ako pubertiaci, nechcem ani pomyslieť, že by čo i len 1/3 z toho mali vystrájať moje deti...ale rovnako, ako mne dôverovala moja mama sa snažím dôverovať ja svojim dvom pubertiakom a o chvíľu pribudne ďalší, zatiaľ toho tretieho ešte nenazývam pubertiakom 😅 my sme mobily nemali, nič sme nenatáčali a aj tak to bolo niekedy o život (napr. prechádzka po zamrznutom Váhu, keď pod nami praskal ľad a ešte ďalej pod nami bolo 10 m ľadovej vody, hneď za stavidlami, kde bol veľmi silný prúd, alebo pár rokov po tom v cudzom meste na 7. poschodí paneláka som stiahla kamošku z okna, keď si chcela ísť "zalietať" po tom, ako prvý krát ochutnala marihuanu), bolo toho veľa, mama sa asi silno modlila, aby som vždy prišla domov živá a zdravá za to isté sa modlím aj ja pri mojich deťoch🙏)

lucioques
3. nov 2025

@anonym_autor čoo veď to je len fotka na profilovku