icon

Vyberáme školskú tašku pre deviataka: Čo odporúčate?

18. mar 2024

Prosím poraďte tašku pre SS. Syn je deviatak a úplne mu odišiel zips. Myslela som, ze budeme riešiť tašku až keď nastúpi ale teda, potreje už teraz surne. Myslela som tašku topgal ale neviem, akú bude potrebovať. Ďakujem.

kvietok2012
18. mar 2024

Syn nech si vyberie sám...oni väčšinou nosia batohy vans, adidas, champion...či si chcela nejakú špéci?

tilly
18. mar 2024

Deviatak už asi nebude chcieť školskú tašku štýl topgal... nechaj ho, nech si vyberie sám, čo mu vyhovuje.

simsalabim
18. mar 2024

Tiez odporucam, nech si vyberie sam. Mne osobne sa batohy ako Vans a pod. nezdaju velmi trvace a chyba mi priecinok na notebook a atd., aspon tie, co som videla u kamosov mojich deti. Moja nosi batoh DAKINE Campus, zda sa mi neznicitelny a ma mnozstvo priecinkov, nielen na notebook, ale aj napr izolovany na desiatu a pod. Dcera ho vlaci vsade so sebou, este aj ked idu na vylet....

autor
18. mar 2024

Hej, bude si vyberať sám. Mal v plane až keď nastúpi do skoly a bude vidieť co a akú veľkú bude potrebovať. Len teraz potrebuje

mabenn
18. mar 2024

sportove obchody mavaju znackove tasky vhodne do skoly pre taketo vacsie deti za velmi dobre ceny

tilly
18. mar 2024

Takú istú veľkosť bude potrebovať aj na strednej. Dokonca môj gymnazista nosí menej vecí do školy ako môj ôsmak

nivea777
18. mar 2024

Ja som v tom veku nosila už len ruksak typy Nike,Adidas atď

baboobchod
18. mar 2024

Ja mám tu v albume na predaj úplne nový tento, ak by ste chceli. Aj za menej, ako mám v inzeráte.
https://www.bagmaster.sk/flick-22-b-studentsky-...

beahavala
21. máj 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

uz je velky, najlepsie bude ked si sam vyberie aky batoh chce