Vyberáme školskú tašku pre deviataka: Čo odporúčate?
Prosím poraďte tašku pre SS. Syn je deviatak a úplne mu odišiel zips. Myslela som, ze budeme riešiť tašku až keď nastúpi ale teda, potreje už teraz surne. Myslela som tašku topgal ale neviem, akú bude potrebovať. Ďakujem.
Deviatak už asi nebude chcieť školskú tašku štýl topgal... nechaj ho, nech si vyberie sám, čo mu vyhovuje.
Tiez odporucam, nech si vyberie sam. Mne osobne sa batohy ako Vans a pod. nezdaju velmi trvace a chyba mi priecinok na notebook a atd., aspon tie, co som videla u kamosov mojich deti. Moja nosi batoh DAKINE Campus, zda sa mi neznicitelny a ma mnozstvo priecinkov, nielen na notebook, ale aj napr izolovany na desiatu a pod. Dcera ho vlaci vsade so sebou, este aj ked idu na vylet....
Hej, bude si vyberať sám. Mal v plane až keď nastúpi do skoly a bude vidieť co a akú veľkú bude potrebovať. Len teraz potrebuje
sportove obchody mavaju znackove tasky vhodne do skoly pre taketo vacsie deti za velmi dobre ceny
Takú istú veľkosť bude potrebovať aj na strednej. Dokonca môj gymnazista nosí menej vecí do školy ako môj ôsmak
Ja som v tom veku nosila už len ruksak typy Nike,Adidas atď
Ja mám tu v albume na predaj úplne nový tento, ak by ste chceli. Aj za menej, ako mám v inzeráte.
https://www.bagmaster.sk/flick-22-b-studentsky-...
uz je velky, najlepsie bude ked si sam vyberie aky batoh chce

Syn nech si vyberie sám...oni väčšinou nosia batohy vans, adidas, champion...či si chcela nejakú špéci?