icon

Vzťah so stredoškoláčkou

lemina
2. sep 2025

Počujte ľudia. Neviem, či to mám brať normálne alebo nie. Tento rok končím školu. Zaujímam sa o jedno dievča, ktoré teraz nastúpilo na strednú. Je to podľa Vás v poriadku, ďakujem, budem rád za každý názor

Strana
z2
lemina
autor
7. sep 2025
@lucylaw

Takže nech rátam ako rátam,ty si teraz štvrták a ona prváčka,takže medzi vami je vekový rozdiel tak 3 roky..V čom konkrétne je podľa teba problém?

@lucylaw neviem, či to nie je až moc veľký rozdiel, čo sa týka ročníkov v škole. Ale tak asi nie

tilly
7. sep 2025

Ja som bola prváčka na strednej a môj frajer bol prvák na vysokej. V pohode.

anonym_c0e8f7
8. sep 2025

@lemina v dnesnej dobe podsktore zacinaju secovat uz tesne po prve menštruacii a chvalia sa tym pred kamaratkami,pretože zenska rivalita a vasen je v tom veku uz prejavujuca sa,zatial co chlapci sa este hraju akurát tak s loptou. Takze ak mas 70 a konciš univerzitu tretieho veku,mozte sa hrat spolu na verejnosti na deduska s vnuckou,ako tu ktosi napisal,ze treba aj podsedak v aute a stolik v cukrarni...no a ak si cerstvo dospely,a jej este chyba hodne do vopčanskyho průkazu, tak nos kvety jej mame a fotrikovo pivo,aby keď ju nedopatrenim nabumbáš,Ťa za to nedorazili...

lemina
autor
9. sep 2025
@anonym_c0e8f7

@lemina v dnesnej dobe podsktore zacinaju secovat uz tesne po prve menštruacii a chvalia sa tym pred kamaratkami,pretože zenska rivalita a vasen je v tom veku uz prejavujuca sa,zatial co chlapci sa este hraju akurát tak s loptou. Takze ak mas 70 a konciš univerzitu tretieho veku,mozte sa hrat spolu na verejnosti na deduska s vnuckou,ako tu ktosi napisal,ze treba aj podsedak v aute a stolik v cukrarni...no a ak si cerstvo dospely,a jej este chyba hodne do vopčanskyho průkazu, tak nos kvety jej mame a fotrikovo pivo,aby keď ju nedopatrenim nabumbáš,Ťa za to nedorazili...

@anonym_c0e8f7 ty sa naučiť písať v prvom rade

anonym_c0e8f7
9. sep 2025
@lemina

@anonym_c0e8f7 ty sa naučiť písať v prvom rade

@lemina ale ved som mal jednicku posledňe zo Slovenčiny. To je teta vina tej umelej smartfónovej inteligencije,asi,alebo klávesnicemožno

anonym_c0d534
9. sep 2025

Úplne v pohode . Vekovy rozdiel ok , takže nevahaj a skus to.

slovakboy
9. sep 2025

@lemina no ja keď som mal 15, tak ma takíto ako ty pekne srali. Balili nám naše krásne spolužiačky zatiaľ čo my sme sa ohadzovali mokrou špongiou ako malé deti.
Ale nie, váš vekový rozdiel nie je veľký. Naopak, podľa psychológov ideálny.
Problém však je v tom, že oboch vás ešte čakajú iné školy, iné kolektívy a aj vy sami ešte dozrievate. Ty o tri roky budeš zamilovaný do inej a ona zrejme tiež. Ale teraz na to nepozeraj a trénuj randenie. Zodpovedne a s láskou. Počítaj, že keď sa namotáš a ona tiež a potom sa vzťah rozpadne, bude to boliet oboch, alebo jedného z vás. Aj to však patrí k dozrievaniu. Zvládnuť rozchod.

Strana
z2