icon

Vzťah so stredoškoláčkou

lemina
2. sep 2025

Počujte ľudia. Neviem, či to mám brať normálne alebo nie. Tento rok končím školu. Zaujímam sa o jedno dievča, ktoré teraz nastúpilo na strednú. Je to podľa Vás v poriadku, ďakujem, budem rád za každý názor

Strana
z2
viestta
2. sep 2025

Bezne maturanti balia prvacky. Ci sa zbalit daju, to uz je druha vec.

anonym_2ad0df
2. sep 2025

@lemina a ty končíš výšku? 🤣

adri266
2. sep 2025
@anonym_2ad0df

@lemina a ty končíš výšku? 🤣

@anonym_2ad0df A mozno univerzitu tretieho veku.

biba_18
2. sep 2025

mala už 15?

anonym_37e9ce
2. sep 2025

Celkom podstatná info je, že akú školu končíš. A čo znamená "či to mám brať normálne"?

tenerifka
2. sep 2025

@lemina Segra v 4.rocniku gymplu zbalila prvaka..... Ale bol velmi vyspely na svoj vek. Nic od toho neocakavala, len sa pobavit a uzit si.... A tak aj bolo, obaja mali pod 18....

lindusss2016
2. sep 2025

@lemina a zaujima sa aj ona o teba?

lemina
autor
3. sep 2025
@anonym_37e9ce

Celkom podstatná info je, že akú školu končíš. A čo znamená "či to mám brať normálne"?

@anonym_37e9ce strednú končím. A či by na mňa nepozerali ľudia nejak zvláštne, že chcem dievča v prvom ročníku strednej školy

lemina
autor
3. sep 2025

Končím strednú a ona strednú začína

jesenzima
3. sep 2025

@lemina keby ma "chcel" chalan, ktorý končí strednú a ide sa o tom poradiť, či je to divné, tak ho nechcem 😀 veď to je trapas 😀😀

lemina
autor
3. sep 2025
@jesenzima

@lemina keby ma "chcel" chalan, ktorý končí strednú a ide sa o tom poradiť, či je to divné, tak ho nechcem 😀 veď to je trapas 😀😀

lemina
autor
3. sep 2025
@biba_18

mala už 15?

@biba_18 áno

mikella912
3. sep 2025

ja si osobne myslím, že to je uplne v poriadku...ja som koncom prvaku začala chodiť teraz už s mojim manzelom ktorý je o 8 rokov starší

danica2711
3. sep 2025

@lemina nad čím vlastne rozmýšľaš? Čo by nemalo byť v poriadku? Choď na vec a aka dievča dokáže očariť taký váhavý strelec ako ty, je všetko v poriadku

yosi
3. sep 2025
@lemina

@anonym_37e9ce strednú končím. A či by na mňa nepozerali ľudia nejak zvláštne, že chcem dievča v prvom ročníku strednej školy

@lemina Ja som bol už na výške keď som mal frajerku na strednej. Hej, spoznal som ju keď mala 15 a bola v prvom ročníku na strednej. A čo akože? Tá už v tom čase mala odžité viac ako ja 😁

mimaapeto
3. sep 2025
@jesenzima

@jesenzima a ešte na modrého koníka😝

lemina
autor
3. sep 2025
@yosi

@lemina Ja som bol už na výške keď som mal frajerku na strednej. Hej, spoznal som ju keď mala 15 a bola v prvom ročníku na strednej. A čo akože? Tá už v tom čase mala odžité viac ako ja 😁

@yosi ďakujem, rozumná odpoveď

yosi
3. sep 2025
@lemina

@yosi ďakujem, rozumná odpoveď

@lemina Nikto s tým problém nemal. Mala po 15-ke a hotovo. Jej otec bol tiež rád, že má nad sebou kontrolu od staršieho vysokoškoláka. Ani moji kamaráti to nikdy neriešili. Ani ty to nerieš.

zazka666
6. sep 2025
@lemina

@lemina to je v poho

lucylaw
6. sep 2025

Takže nech rátam ako rátam,ty si teraz štvrták a ona prváčka,takže medzi vami je vekový rozdiel tak 3 roky..V čom konkrétne je podľa teba problém?

anonym_972131
6. sep 2025

@lemina aspoň budeš chodiť rád do školy🙂musí byť krásna, keď ťa za 5 dni tak ocarila.Druha vec je či sa jej ty pacis

johanka21
6. sep 2025
@lemina

@lemina A prečo by to bolo zvláštne? Ak je záujem aj z jej strany... Ľudia majú ísť do vzťahu, aby zistili, či sa k sebe hodia alebo nie. A čo ty vieš, možno ste si aj súdení...

martin96321
6. sep 2025

@lemina Má 15....ale vyzera na 11😬 kam s nou pojdes okrem cukrarne? Ked nebude namalovana,tak este aj pokutu dostanes,ze nena podsedak v aute.

valise
6. sep 2025
@lemina

@lemina ty koncis strednu v septembri?

maryetta
6. sep 2025

Ja som s manzelom takto. On bol maturat ja prváčka.

avantime
6. sep 2025

Ach jaj...

veroni2
6. sep 2025

@lemina Nemusíš s nou hned chodiť. Ponúknu jej kamarátstvo, mozno mate spolocne koníčky... Poznavajte sa v pokoji a kamaratstve. Na tom nemoze byt nic zle

ninan2
6. sep 2025

No ale napr. moja najstaršia dcéra je tiež akurát prváčka na SŠ, ale biligválnej, kam išla z 8. ročníka. V lete mala iba 14 rokov. Takže jej by som hocijaký vzťah určite zatrhla :D Čiže závisí aj od veku či je to ok.

lemina
autor
7. sep 2025
@anonym_972131

@lemina aspoň budeš chodiť rád do školy🙂musí byť krásna, keď ťa za 5 dni tak ocarila.Druha vec je či sa jej ty pacis

@anonym_972131 no ona nie je na škole kde ja

lemina
autor
7. sep 2025
@valise

@lemina ty koncis strednu v septembri?

@valise určite

Strana
z2