Vzťah so stredoškoláčkou
Počujte ľudia. Neviem, či to mám brať normálne alebo nie. Tento rok končím školu. Zaujímam sa o jedno dievča, ktoré teraz nastúpilo na strednú. Je to podľa Vás v poriadku, ďakujem, budem rád za každý názor
@lemina a ty končíš výšku? 🤣
mala už 15?
Celkom podstatná info je, že akú školu končíš. A čo znamená "či to mám brať normálne"?
@lemina a zaujima sa aj ona o teba?
Celkom podstatná info je, že akú školu končíš. A čo znamená "či to mám brať normálne"?
@anonym_37e9ce strednú končím. A či by na mňa nepozerali ľudia nejak zvláštne, že chcem dievča v prvom ročníku strednej školy
Končím strednú a ona strednú začína
ja si osobne myslím, že to je uplne v poriadku...ja som koncom prvaku začala chodiť teraz už s mojim manzelom ktorý je o 8 rokov starší
@lemina nad čím vlastne rozmýšľaš? Čo by nemalo byť v poriadku? Choď na vec a aka dievča dokáže očariť taký váhavý strelec ako ty, je všetko v poriadku
@anonym_37e9ce strednú končím. A či by na mňa nepozerali ľudia nejak zvláštne, že chcem dievča v prvom ročníku strednej školy
@lemina Ja som bol už na výške keď som mal frajerku na strednej. Hej, spoznal som ju keď mala 15 a bola v prvom ročníku na strednej. A čo akože? Tá už v tom čase mala odžité viac ako ja 😁
Takže nech rátam ako rátam,ty si teraz štvrták a ona prváčka,takže medzi vami je vekový rozdiel tak 3 roky..V čom konkrétne je podľa teba problém?
@lemina aspoň budeš chodiť rád do školy🙂musí byť krásna, keď ťa za 5 dni tak ocarila.Druha vec je či sa jej ty pacis
@lemina A prečo by to bolo zvláštne? Ak je záujem aj z jej strany... Ľudia majú ísť do vzťahu, aby zistili, či sa k sebe hodia alebo nie. A čo ty vieš, možno ste si aj súdení...
@lemina Má 15....ale vyzera na 11😬 kam s nou pojdes okrem cukrarne? Ked nebude namalovana,tak este aj pokutu dostanes,ze nena podsedak v aute.
Ja som s manzelom takto. On bol maturat ja prváčka.
Ach jaj...
No ale napr. moja najstaršia dcéra je tiež akurát prváčka na SŠ, ale biligválnej, kam išla z 8. ročníka. V lete mala iba 14 rokov. Takže jej by som hocijaký vzťah určite zatrhla :D Čiže závisí aj od veku či je to ok.

Bezne maturanti balia prvacky. Ci sa zbalit daju, to uz je druha vec.