Zamilovala som sa do profesora angličtiny
Čaute , chcela by som sa vám zdôveriť s jedným menším problémom . Pred pár mesiacmi som nastúpila na gymnázium a dostala som veľmi fešného profesora angličtiny. Príde veľmi sympatický a aj on prejavuje sympatie voči mne . Som naivná ?
@nakupnamanicka678 áno, si. A to že ti je niekto sympatický, nezmenená, že si zamilovaná. Buď rada, že máte fajn, sympatického profesora a nie starú korytnačku stiahnutú z dôchodku, čo učí angličtinu s ruským prízvukom.
@nakupnamanicka678 hm ale gymnazia predsa po par tyzdnoch zatvorili a he distancna vyucba. Ako ti takto distancne tie sympatie prejavuje?
sa pekne ukludni si ešte pod zákonom, ak by si s tebou začal vyhodia ho, takže ho nebal, nerob na neho oči a nerob mu problémy ,nikdy nevieš ktorej tvoje super kamoške prepne a bonzne to a bude afera
takých sympatických ešte stretneš, a ak teda trváš na tomto jednom tak si počkaj kym ukončíš dochádzku na danej škole, lebo je nepripustné aby si profesor začal so žiačkou
ps: naštastie idete cez dištančné takže zatial ste v suchu
@karhu ešte keď sme chodili do školy ,tak nám povedal , že sa rozviedol
@sona96 čo ja ti viem
@nakupnamanicka678 ako prejavuje sympatie voci tebe?
@simsalabim no veď teraz nijako
@0silvia0 vždy , keď máme v škole hodinu , tak si položí jeho ruky na ramená , potom sa tak pekne na mňa stále usmieva
@nakupnamanicka678 no len on sa mozno usmieva na spoluziacku/spoluziaka sediaceho za tebou a ty si to vysvetlujes po svojom. Bacha na taketo vyklady naklonnosti, moze to byt celkom inak.
@0silvia0 ale vždy nadviažeme pri tom očný kontakt
@nakupnamanicka678 odporucam ti ocne sa nekontaktovat a nestavat si vzdusne zamky s profesorom.
@0silvia0 ďakujem
To je super aspon sa kazdy den tesis do skoly. Je ti sympaticky,to nie je zamilovanot. Casom to prejde,len si nic nenamyslaj
@marca12 ďakujem za radu
@nakupnamanicka678 hmmm a ktovie,preco sa rozviedol,ze by uz vtedy pokukoval po studentkach. Mali sme takeho don chuana kazdy rok zapleteny s nejakymi studentkami az ho vyhodili.
@marca12 zaujímavé
Moja spolužiačka si na SS vzala po skončeni školy učiteľa NJ.
ktorý nás učil NJ.
@dilino pekne
@nakupnamanicka678 pred 20 rokmi sa to stalo jednej bývalej spolužiacke. V druhom ročníku sa zaplietla s profesorom na strednej. V treťom ich niekto nacapal v kabinete a aféra ako hrom. On dostal padáka a ona už navždy známa ako tá čosazaplietlastymucitelom.
@nakupnamanicka678 si mlada, zivot mas pred sebu, netreba ti rozvedeneho co pokukuje po studentkach..platonicky si to uzi, ale nic viac..urcite po tebe pokukuje aj nejaky suci spoluziak a ty si si to nevsimla🙂
@nakupnamanicka678 Dam ti nadej😂 ja ked som chodila na gympel sa jeden prvák zamiloval do svojej profesorky (mlada baba). Kvôli nemu odisla zo skoly a dodnes sú spolu🤣
Si dobre naivna ked si myslis ze za usmev a ocny kontakt musi ist presne po tebe :D :D :D hadam od toho necakas ze to pokroci na uroven ze ta bude potajme v kabinete prasit 😂
este bude tych pritazlivych ucitelov a profesorov...len bacha, oni su přitažliví a neodolatelní za katedrou, v skutocnom zivote byvaju ini 😉
Môj profesor si zas vzal svoju žiačku za ženu a doteraz sú manželmi, je to už asi 20 rokov
@oli18 no 8 rokov (píše o prvákovi tak tipujem 15r) v živote 23ročného je celkom dosť. však ani my tu nie sme nejaké staré korytnačky 😝

ano, dufam este, ze je zenaty a nestastny v manzelstve