icon

Zamilovala som sa do profesora angličtiny

Čaute , chcela by som sa vám zdôveriť s jedným menším problémom . Pred pár mesiacmi som nastúpila na gymnázium a dostala som veľmi fešného profesora angličtiny. Príde veľmi sympatický a aj on prejavuje sympatie voči mne . Som naivná ?

Strana
z2
karhu
7. nov 2020

ano, dufam este, ze je zenaty a nestastny v manzelstve

sona96
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 áno, si. A to že ti je niekto sympatický, nezmenená, že si zamilovaná. Buď rada, že máte fajn, sympatického profesora a nie starú korytnačku stiahnutú z dôchodku, čo učí angličtinu s ruským prízvukom.

simsalabim
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 hm ale gymnazia predsa po par tyzdnoch zatvorili a he distancna vyucba. Ako ti takto distancne tie sympatie prejavuje?

sara07
7. nov 2020

sa pekne ukludni si ešte pod zákonom, ak by si s tebou začal vyhodia ho, takže ho nebal, nerob na neho oči a nerob mu problémy ,nikdy nevieš ktorej tvoje super kamoške prepne a bonzne to a bude afera
takých sympatických ešte stretneš, a ak teda trváš na tomto jednom tak si počkaj kym ukončíš dochádzku na danej škole, lebo je nepripustné aby si profesor začal so žiačkou
ps: naštastie idete cez dištančné takže zatial ste v suchu

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@karhu ešte keď sme chodili do školy ,tak nám povedal , že sa rozviedol

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@sona96 čo ja ti viem

0silvia0
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 ako prejavuje sympatie voci tebe?

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@simsalabim no veď teraz nijako

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@0silvia0 vždy , keď máme v škole hodinu , tak si položí jeho ruky na ramená , potom sa tak pekne na mňa stále usmieva

0silvia0
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 no len on sa mozno usmieva na spoluziacku/spoluziaka sediaceho za tebou a ty si to vysvetlujes po svojom. Bacha na taketo vyklady naklonnosti, moze to byt celkom inak.

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@0silvia0 ale vždy nadviažeme pri tom očný kontakt

0silvia0
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 odporucam ti ocne sa nekontaktovat a nestavat si vzdusne zamky s profesorom.

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@0silvia0 ďakujem

marca12
7. nov 2020

To je super aspon sa kazdy den tesis do skoly. Je ti sympaticky,to nie je zamilovanot. Casom to prejde,len si nic nenamyslaj

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@marca12 ďakujem za radu

marca12
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 hmmm a ktovie,preco sa rozviedol,ze by uz vtedy pokukoval po studentkach. Mali sme takeho don chuana kazdy rok zapleteny s nejakymi studentkami az ho vyhodili.

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@marca12 zaujímavé

dilino
7. nov 2020

Moja spolužiačka si na SS vzala po skončeni školy učiteľa NJ.

dilino
7. nov 2020

ktorý nás učil NJ.

nakupnamanicka678
autor
7. nov 2020

@dilino pekne

zuzap33
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 pred 20 rokmi sa to stalo jednej bývalej spolužiacke. V druhom ročníku sa zaplietla s profesorom na strednej. V treťom ich niekto nacapal v kabinete a aféra ako hrom. On dostal padáka a ona už navždy známa ako tá čosazaplietlastymucitelom.

karhu
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 si mlada, zivot mas pred sebu, netreba ti rozvedeneho co pokukuje po studentkach..platonicky si to uzi, ale nic viac..urcite po tebe pokukuje aj nejaky suci spoluziak a ty si si to nevsimla🙂

terka224
7. nov 2020

@nakupnamanicka678 Dam ti nadej😂 ja ked som chodila na gympel sa jeden prvák zamiloval do svojej profesorky (mlada baba). Kvôli nemu odisla zo skoly a dodnes sú spolu🤣

limetka69
7. nov 2020

@terka224 waaau, ze aky zivotny pribeh. 😂

terka224
7. nov 2020

@limetka69 ved chalan ma teraz 23 a stale sú spolu, take príbehy ozaj len zivot pise🤣

judar
7. nov 2020

Si dobre naivna ked si myslis ze za usmev a ocny kontakt musi ist presne po tebe :D :D :D hadam od toho necakas ze to pokroci na uroven ze ta bude potajme v kabinete prasit 😂

leuchtturm
7. nov 2020

este bude tych pritazlivych ucitelov a profesorov...len bacha, oni su přitažliví a neodolatelní za katedrou, v skutocnom zivote byvaju ini 😉

vilma7
7. nov 2020

Môj profesor si zas vzal svoju žiačku za ženu a doteraz sú manželmi, je to už asi 20 rokov

oli18
8. nov 2020

@terka224 tak to si uz veeeelmi dlho spolu, ak ma chalan 23 😁

zuzanka.zuzu
8. nov 2020

@oli18 no 8 rokov (píše o prvákovi tak tipujem 15r) v živote 23ročného je celkom dosť. však ani my tu nie sme nejaké staré korytnačky 😝

Strana
z2