icon

Zvládnem individuálne štúdium v maturitnom ročníku?

10. jan 2025

Myslíte že to zvládnem? Chcem to kvôli psych nepohode v triede. Mám z toho zdravotne problemy

alenka58
10. jan 2025

zvládneš to ak si nemala vážne problémy s učením, veď sa dohodneš s prof. ona Ťa usmerní, môj syn to zvládol, mal indi štúdium kvôli športu

januska12323
10. jan 2025

Prečo by si nezvládla. Skôr je otázka či ti povolí škola.

kacena4
10. jan 2025

to ze ty mas nepohodu v triede ešte nezmanema ze ti skola umozni individualne vzdelavanie, na to zo zakona musis mat konkretny dovod. liecis sa na psychiatrii? ak ano skrze neho mozes poziadat skolu inak to asi nepojde. a ci to zvladnes? to ako mame vediet ako si na tom? nevieme ci mas aj prax tu treba absolvovat, kde studujes proste nic nevieme takze tazko radit ci to zvladnes

autor
10. jan 2025

@kacena4 škola mi to umožní, inak by som sa nepýtala. Nemusím sa jedine liečiť na psychiatrii, aby bol dôvod. Pýtala som sa na názory ľudí ktorý majú s tým skúsenosti alebo ich deti ako písala napr pani vyššie

kacena4
10. jan 2025

aj my mame skusenosti dcera mi tak studovala zo zdravotnych dovodov, zvladla to. ale je to vysoko subjektivne ci to zvladnes ty nevieme o tebe nic... ak mas hlbsie psychicke problemy neliecene ci budes mat snahu, tuzbu, silu studovat nik nevie...

autor
10. jan 2025

@kacena4 nikde nepíšem že mám psychické problémy a už vôbec nie že neliečené to odkiaľ máte 🙄 píšem že kvôli psychickej nepohode v triede tam byť nechcem a že mám nejake zdravotne problemy teraz

aaadkaaa
10. jan 2025

Ja som mala 2 roky individualny plan. Ak ta nieco zaujima, kludne mi napis