icon

Aké je vaše najobľúbenejšie jedlo?

Dnes o 09:52

Ahojte, máte nejaké obľúbené jedlo, ktoré by ste vedeli jest stále? Ak máte, kludne prezdielajte aj recept, možno sa niekto inšpiruje na obed/večeru.
(Už neviem čo variť 😀)

osky
Dnes o 10:01

@anonym_autor ja jednoznacne
Vysmazany syr,zemiaky
Francuzske zemiaky
Mliecnu hubovu polievku na kyslo
Palacinky

Toto je top...
Ale vsetko su to take kaloricke,nie celkom zdrave jedl...takze varim to ozaj par krat v roku

marsmykkok
Dnes o 10:03

Dám ich viac, pizza, bryndzové halušky a možno také čo veľa ľudí nerobí a ja robím aspoň raz týždenne je mäso na šťave so zeleninou a kolienkami, opražím trocha cibuľky na oleji, pridám na kocky nakrájané mäso, koreniny, ak mám tak sušené hríby a dusím a na koniec tam dávam veľa zeleniny či hrášok alebo kukurica alebo mrkva a uvarím k tomu kolienka.

a0
Dnes o 10:05

talianska a ázijská kuchyňa - kedykoľvek a čokoľvek

marsmykkok
Dnes o 10:05
@osky

@anonym_autor ja jednoznacne
Vysmazany syr,zemiaky
Francuzske zemiaky
Mliecnu hubovu polievku na kyslo
Palacinky

Toto je top...
Ale vsetko su to take kaloricke,nie celkom zdrave jedl...takze varim to ozaj par krat v roku

@osky Ten syr vysmážaný asi miluje veľa ľudí čo počúvam aj z okolia aj v každej reštaurácii ho skoro majú, asi som jedna z mála čo toto až tak nechutí, toto jem tak 2 krát ročne pre zmenu ak neviem čo iné variť a teda v reštaurácii by som si to nedala nikdy.

zuzkavizka
Dnes o 10:12

ja aglio olio, jednoduché a výborné. Ale ak nemáš rada pikantné, tak to nie je nič pre teba :D

biba_18
Dnes o 10:15

@marsmykkok ja práveže naopak - doma ho nerobím, ale v reštike si dám, občas, nie často, lebo kalorická bomba, ale mám rada 🙂

anonym_f556ea
Dnes o 10:17

@anonym_autor
1. Celozrnné špagety s boloňnskou omáčkou ( omáčku kupujem v lidli) a mozzarella navrch
2. Mleté mäso dusené s batatom, s jarnou cibuľkou a navrch mozzarella
3. Prsia alebo vykostené kuracie stehná plnené sušenou paradajkou a špenátom s rýžou
4. Hovädzie ragú so sušenou paradajkou a špenátom s kuskusom
5. Kuracie stehná a rýža
6. Zapekaná zelenina ( špargľa, batat, mrkva, cuketa, k tomu samozrjeme bielkovina, nejaké pečené kuracie vykostené stehno
7. Hermelín s pečenými zemiakmi
8. Rýža a kuracie prsia na šťave
9. Bulgur s pečienkami, alebo bulgur rizoto s kuracieho mäsa a nejaka zeleninka (alebo so špenárom; alebo s hubami)
10. Hubové rizoto s parmezánom
11. Kari kura s kokosovým mliekom s rýžou alebo s kuskusom
12. Kari karfiol s cícerom
13. "Rezne" z rúry - prsia maribujem olonouckom tvarohu s vajičkom a koreniny a obalujem v ovsennych vločkách a pečiem na plechu, k tomu rýža alebo zemiačky
14. Cottage pizza
14. Aljašská treska zapekná v cesnakovej marináde so zemiakmi

maddie1711
Dnes o 10:18

Segedínsky guláš je moja topka ale len od môjho otca. Koľkokrát som si ho spravila ja alebo kdekoľvek som ho jedla nikdy nie je taký dobrý ako vie on….

minesasubu
Dnes o 10:18

Pastiersky koláč
Koložvárska kapusta
Holubky
Kapustnica

biba_18
Dnes o 10:20

kapustnica (všeobecne jedlá z kyslej kapusty)
salámová pizza
tatarak
chilli con carne
bryndzové pirohy (všeobecne všetko z bryndze)
všeobecne indická kuchyňa (hlavne palak paneer a dal tadka)
sushi (hlavne maki s údenou rybou)
vyprážaný karfiol (s varenými zemiakmi a tatarkou)
špargľa so šunkou

oceanahory
Dnes o 10:22
@a0

talianska a ázijská kuchyňa - kedykoľvek a čokoľvek

@a0 Za mna detto! Dve najlepsie kuchyne 👍.

modrahruska
Dnes o 10:25

Slivkove gule so struhankou a maslom
Borsc od mamy
Kapustnica
Bramborova buchta (s fazulovou polievkou na kyslo) ale to vedela urobit len moja babka

autor

Sledujete aj nejaké profily o varení? Napríklad na instagrame alebo fb?

simsalabim

Pizza. Losos so spenatom. Tvaroh+orieskove musli+bobulovite ovocie. Kvalitna cokolada. Cerstvy chlieb s cedarom.

biba_18
Dnes o 10:29

nop
resp. áno, jeden tréner dáva proteinové recepty. tak to ...

proste_zuza
Dnes o 10:34

cokolvek so syrom

viestta
Dnes o 10:38
@anonym_autor

Sledujete aj nejaké profily o varení? Napríklad na instagrame alebo fb?

@anonym_autor nie, nesledujem. Obcas, ked neviem co varit, najdem inspiraciu tu na MK, niekedy ma inspiruju relacie ja TV Paprika vyskusat nieco nove. Niekedy si najdem nieco na internete.

san_dra11
Dnes o 10:42

Zemiaky. Nie len ako príloha, ale ja si vystačím aj s čistou kašou alebo pečenými zemiakmi 😀

mmia96
Dnes o 10:58

U mňa jednoznačne segedín, maďarský guláš s haluškami, syrokrémove halušky a slanina , kyslá fazuľová alebo kulajda - toto sú také asi top u mňa a potom obrátené rezne a ryža, celkovo mäso na šťave buď s ryžou alebo s haluškami/kolienkami. Všetko diétne 😀😀

morgue
Dnes o 10:59

99% casu jem zdravo, dost sa obmedzujem, ale oblubene vzdy budu vseliake prasarny ako vysmazany syr, veterniky, bravcovy bocik a podobne :D Doprajem si to max 1x do roka :D.

klip0
Dnes o 10:59

Kurací smotanový jemný paprikáš s domácimi maslovými haluškami 🙈
Špenátové halušky so syrovou omáčkou a grilované kuracie prsia
Ryža + panenka + kukurica + syrová omáčka + hranolky
Slivkové zemiakové pirohy s maslom a makom

kocuris
Dnes o 11:09

Pizza, guláš, segedin, palacinky. Cestoviny, ryžu, knedle viac ako zemiaky.