Ako chutí matcha? Je to ako zelený čaj?
Ako chutí matcha? Je to ako zelený čaj?
Všade teraz vidím matchu a rozmýšľam, že ju skúsim.
Len netuším, čo od toho čakať. Chutí to normálne ako zelený čaj, alebo je to také trávové, horké, zvláštne? Vidím aj matcha latte, to vyzerá lepšie, ale neviem, či je to skôr chuť na zvyknutie.
Mala som sice latte jahodove , vraj najlepsie u nas a bol to strasny hnus . Ozaj tráva
Pil som naozaj kvalitnú matchu ešte v čase keď to nebola móda . Chuť nic moc ale účinnejšie ako káva . Hlavne čo sa týka psychiky
@anonym_autor mne to latte matcha veľmi chutí. Pripomína mi to sojove mlieko za mňa je to výborné.
Aj mne chuti, hoci nie vsade. Kazdopadne, nie je to pre kazdeho. Ale podla mna, ak mas rada zemite chute, bude ti chutit :D
Vôbec nie ako zelený čaj. Treba si na tú chuť zvyknúť. Prvýkrát ti pravdepodobne nezachutí.
Mne to teda nechuti 🙂 neviem opisat ako to chuti ale s cajom to nema nic spolocne. Je pravda, ze vela sanci som tomu nedala, takze ak existuje dobra a zla matcha. Mala som len tu zlu 😂
A čo sa týka toho či cítiš zelený čaj . Nie.
Toto ti buď chutí alebo nie. A ak prvú matchu trafíš shity s príchuťou hliny, trávy, rybaciny a nebudeš hľadať kvalitnú matchu...
Ale ani kvalitná matcha nezaručí že ti to bude chutiť. Môjmu mužovi to nechutí.
Chuti to ako seno alebo p0kosena tráva..
Ako prve som dostala matcha latte. Ako mlieko s travou a este sladke. Takze to uz nie.
Ale ked si zvyknes na tu zemito neutralnu chut, tak sa matcha da samostatne pit.
Naozaj to chuti ako trava 🙂 ale ked si tam dam vela mlieka a poriadne to osladim, tak mi to chuti
Mne to nechutí... a s čajom to nemá nič spoločné. Čaj je číry výluh a matcha je celý rozdrvený list, roztrepaný vo vode. Takže to má takú hustú, bahnovú kvalitu.
ja som skúsila len na skúšku a to ochutené z obchodu mango a vanilka a pila som ju aj s mliekom, aj na studeno, aj na horúco s vodou proste všetky možné kombinácie čo tam boli uvedené a mne to chutilo a voňalo ako rybnik,močiar proste hnus aspoň pre mňa.. čakala som tiež niečo lepšie lebo čaje mám celkovo rada takže logicky som myslela že to bude niečo také.. každým dalším dúškom bolo cítiť aj akoby trochu čajovú notu ale mňa to neoslovilo.No toto bolo len domáce použitie neviem aká by bola niekde v kaviarni alebo neviem kde to som už radšej po tomto trapase ani neskúšala😁 ale myslim že niečo obdobné ja a matcha nebudeme kamarátky 😊
Keby si pozula zaparene listky zeleneho caju, bude chutit rovnako, vsak je to to iste, len pomlete na prasok. Vyluh zo zeleneho caju je nieco ine
Vidíš ako záleží na tom akú matchu majú tí čo ju ponúkajú?
Naozaj nemá chutiť ako hlina, pokosená tráva a pod.
@anonym_autor matcha je strašne super, ale musíš to vedieť pripraviť a kúpiť kvalitnú matchu. Má úžasné účinky na telo, hlavu atď. Môj muž má najradšej matchu s ananasovym džúsom, ja ju pijem s mliekom.
@anonym_autor matcha je strašne super, ale musíš to vedieť pripraviť a kúpiť kvalitnú matchu. Má úžasné účinky na telo, hlavu atď. Môj muž má najradšej matchu s ananasovym džúsom, ja ju pijem s mliekom.
@anonym_dbdb14 aku znacku a kde kupujete?
Ja som vyskusala iba raz matcha latte a veru ešte teraz mi je zle, keď si na tu chuť spomeniem..a to nie som narocna..zvladnem v poho aj pestrec, palinu atd, ale matcha je fakt nieco nechutne..raz a dost😅🙈
Ja som vyskusala iba raz matcha latte a veru ešte teraz mi je zle, keď si na tu chuť spomeniem..a to nie som narocna..zvladnem v poho aj pestrec, palinu atd, ale matcha je fakt nieco nechutne..raz a dost😅🙈
@anonym_396ee2 p.s.zeleny caj sa s matchou neda ani porovnat..ten mam rada..matcha je fakt ako velmi nechutna trava s vodou, bahnom a penou😆

ako tráva z kosačky zaliata vodou