Ako dlho uchovávať mozzarella v chladničke po otvorení?
Prosím vás, otvorila som Galbani Mozzarellu 125 g, použila len polovicu a zvyšok som nechala v pôvodnej tekutine v uzavretej dóze. Na druhý deň je úplne v poriadku, ale netuším, či ju môžem nechať takto ešte dva-tri dni. Na obale som po otvorení nič rozumné nenašla. Ako dlho ju bežne skladujete vy? Ďakujem 🙂
Neskladujem, ani ziadny iny syr v naleve. A taktiez ju po zlych skusenostiach nekupujem ani tesne pred datumom spotreby. Viackrat sa mi stalo, aj Galbani aj Lidl znacka, ze dva dni pred terminom spotreby uz boli kysle.
@anonym_autor max ma druhý deň. Mozzarelu milujeme, ja ju iba tak vdychujem🥸
Moja mama si kupuje tie male mozzarellky a denne zje 1-2, ostatne ma v naleve, takze ich je par dni a zatial sa jej nepokazili.. ja napr. neviem, co je to nezjest celu mozzarellu naraz 😁
Tiež ju neskladujem ,keď hneď viem že už ju jesť nebudem v ten deň rovno ide do koša .ale to sa stáva málokedy.
Tiež ju neskladujem ,keď hneď viem že už ju jesť nebudem v ten deň rovno ide do koša .ale to sa stáva málokedy.
@parvinka0001 Ježiš otvorím syr, kúsok zjem a zvysok vyhodim. Sa nečudujem že ľudstvo je tam kde je
@parvinka0001 Ježiš otvorím syr, kúsok zjem a zvysok vyhodim. Sa nečudujem že ľudstvo je tam kde je
@simik22 Ježiš a staraj sa o seba .
@anonym_autor skladujem takto 2 dni, viac nie. Zbytok co mi zostane zlejem, suchú dám do misky osolim a zalejem trochou olivového oleja. Po 2 dňoch jej nič nechýba, jem tak pravidelne.
Ja to robím bežne, nálev vylejem, polku vrátim do obalu, zavriem stipcom alebo gumickou, vydrzi 2-3 dni. Btw, ked je mozzarella uz pokazena, hned to zistis :D
@simik22 to sa necudujem ani ja, ked podaktori takto plytvaju potravinami...

Ja max druhý deň otvorenú
Dlhšie som neskúšala 🫣