icon

Ako správne skladovať otvorené tortily?

10. aug 2026

Vždy otvorím balenie, použijem dve-tri a zvyšok mi o pár dní stvrdne.
Ako ich skladujete, aby zostali mäkké čo najdlhšie?
Ďakujem.

hederamonstera
•
10. aug 2026

Ja ich zlozim napoly a vratim tak do obalu, ten prehnem napoly a vytlacim vzduch a dam ho medzi ostatne balenia tortill, aby to zostalo co najviac bez vzduchu😁 dlho su v pohode

anonym_9408d7
•
10. aug 2026

V mraznicke

anonym_452cff
•
10. aug 2026

vratim do obalu, stocim otvorenou stranou dovnutra (ako roladu), zabezpecim gumickou a dam do skrinky

hederamonstera
•
10. aug 2026
@anonym_452cff

vratim do obalu, stocim otvorenou stranou dovnutra (ako roladu), zabezpecim gumickou a dam do skrinky

@anonym_452cff oo to vyskusam☺️

anonym_c91ee2
•
10. aug 2026

Mrazim

anonym_8fe79f
•
10. aug 2026

@anonym_autor vyberiem tortilu a ostatné skladujem v chladničke dobre uzatvorené, rovnako ako chlieb hlavne v týchto horúčavách..

anonym_04be78
•
10. aug 2026

ja to hned prelozim do velkeho IKEA sacku so zipsom, tak vydrzia dlhsie makke, ak ho dobre zavriem

hapkova
•
10. aug 2026

normalne ich dam do sacku a tam kde chlieb. nikdy sa im nic nestalo, teda ak neratame, ze expirovali.

anonym_4a8e78
•
10. aug 2026

@anonym_autor v original obale zmotam do ruličky a takto to dám ešte do sakla, poriadne zaviažem. Vydržia kľudne aj 2-3 týždne mäkké.

denisa_deniska
•
10. aug 2026

V chladničke v originál obale, plus celé to vložím do zipového sáčku (veľkosť sedí zelené z ikea)

dadis
•
10. aug 2026
@anonym_452cff

@anonym_452cff Rovnako to rolujem a gumickou stiahnem - ale necham uz potom v chladnicke - mam to aspon na ociach, ze to treba minut