Ako správne skladovať otvorené tortily?
Vždy otvorím balenie, použijem dve-tri a zvyšok mi o pár dní stvrdne.
Ako ich skladujete, aby zostali mäkké čo najdlhšie?
Ďakujem.
V mraznicke
vratim do obalu, stocim otvorenou stranou dovnutra (ako roladu), zabezpecim gumickou a dam do skrinky
vratim do obalu, stocim otvorenou stranou dovnutra (ako roladu), zabezpecim gumickou a dam do skrinky
@anonym_452cff oo to vyskusam☺️
Mrazim
@anonym_autor vyberiem tortilu a ostatné skladujem v chladničke dobre uzatvorené, rovnako ako chlieb hlavne v týchto horúčavách..
ja to hned prelozim do velkeho IKEA sacku so zipsom, tak vydrzia dlhsie makke, ak ho dobre zavriem
normalne ich dam do sacku a tam kde chlieb. nikdy sa im nic nestalo, teda ak neratame, ze expirovali.
@anonym_autor v original obale zmotam do ruličky a takto to dám ešte do sakla, poriadne zaviažem. Vydržia kľudne aj 2-3 týždne mäkké.
V chladničke v originál obale, plus celé to vložím do zipového sáčku (veľkosť sedí zelené z ikea)
@anonym_452cff Rovnako to rolujem a gumickou stiahnem - ale necham uz potom v chladnicke - mam to aspon na ociach, ze to treba minut

Ja ich zlozim napoly a vratim tak do obalu, ten prehnem napoly a vytlacim vzduch a dam ho medzi ostatne balenia tortill, aby to zostalo co najviac bez vzduchu😁 dlho su v pohode