Ako efektívne mlieť kuracie a morčacie mäso?
Ahojte, asi polozim hlupu otazku, ale da sa pomliet napr kuracie prso? Alebo ciste morcacie maso? Lebo neviem ci mam zly mlyncek alebo som ho zle poskladala alebo proste ciste maso bez mastneho sa pomliet neda😀proste meliem meliem a maso nevychadza a len ako pasteka sa toci dnu a nejde ani von.. vsetko som vyhodila a hladam pricinu.. zaroven sa chcem opytat, neviete niekto, existuje na trhu nejaky mini mlyncek kde by som mlela maso len napr 200g, alebo menej.. chcem to ako prikrm pre dieta lebo este nevie hryzt kusy masa.. dakujem🤣ja maso nejem a preto nemam vobec skusenosti 🤣🤣🤣
Budeš mat zle poskladaný mlynoch. Aj hydinové mäso sa normálne dá pomlier. Hydinové môžeš kľudne posekat v sekacie mixéry,
Neviem,malo by ísť
Ale ja mixerom pomixujem uvarené
Možno niekto poradí viac
Dá sa pomlieť, ale lepšie pre dieťa je pokrájať na malinké kúsky
Pravdepodobne máš zle poskladaný mlynček.
Asi je to naozaj zle poskladané, ten malý nožíček vpredu sa musí trieť o to koliesko s dierkami - hádam som to zrozumiteľne vysvetlila :D
Mas to zle zlozene. Alebo mas naopak noz (musi byt "ostrim" o tu dierkovu dosticku), alebo zle prave tu dosticku a nedosada (je na nej vyrez, ten musi zapadnut na svoje miesto. A samozrejme dotiahnute.
aky mlyncek mas? prave sa pecie fasirka z mleteho morcacieho masa (prsa). Chvilu sme mali pokazeny robot- 2 mesiace - tak sme kupili rucny mlyncek a na tom sa nedalo pomlet vobec nic nech sme skusali ako kolvek ho zlozit ...bola to zn. Lamart
Mas ostre noze? Teda nielen ten krizovy, ale aj ta dierkovana platnicka musi byt zbrusena do roviny. Ked nemas v okoli niekoho kto ti to nabrusi, kup nove
Bude to mlyncekom, ale napokon,mäso dietatu mozes mixovať sklo dat do sekacika rozdrvil.

Jasne, že sa dá pomliet.