icon

Ako efektívne mlieť kuracie a morčacie mäso?

25. aug 2026

Ahojte, asi polozim hlupu otazku, ale da sa pomliet napr kuracie prso? Alebo ciste morcacie maso? Lebo neviem ci mam zly mlyncek alebo som ho zle poskladala alebo proste ciste maso bez mastneho sa pomliet neda😀proste meliem meliem a maso nevychadza a len ako pasteka sa toci dnu a nejde ani von.. vsetko som vyhodila a hladam pricinu.. zaroven sa chcem opytat, neviete niekto, existuje na trhu nejaky mini mlyncek kde by som mlela maso len napr 200g, alebo menej.. chcem to ako prikrm pre dieta lebo este nevie hryzt kusy masa.. dakujem🤣ja maso nejem a preto nemam vobec skusenosti 🤣🤣🤣

anonym_ceb57c
25. aug 2026

Jasne, že sa dá pomliet.

rachel36a
25. aug 2026

Budeš mat zle poskladaný mlynoch. Aj hydinové mäso sa normálne dá pomlier. Hydinové môžeš kľudne posekat v sekacie mixéry,

anonym_008cfb
25. aug 2026

Neviem,malo by ísť
Ale ja mixerom pomixujem uvarené
Možno niekto poradí viac

anonym_705194
25. aug 2026

Dá sa pomlieť, ale lepšie pre dieťa je pokrájať na malinké kúsky

anonym_424845
25. aug 2026

Pravdepodobne máš zle poskladaný mlynček.

simonahra
25. aug 2026

asi to bude mlyncekom, maso sa da aj ciste pomliet😉

greeri
25. aug 2026

Asi je to naozaj zle poskladané, ten malý nožíček vpredu sa musí trieť o to koliesko s dierkami - hádam som to zrozumiteľne vysvetlila :D

tundra
25. aug 2026

@anonym_autor skontroluj ci je dobre zlozeny.

aalt
25. aug 2026

Mas to zle zlozene. Alebo mas naopak noz (musi byt "ostrim" o tu dierkovu dosticku), alebo zle prave tu dosticku a nedosada (je na nej vyrez, ten musi zapadnut na svoje miesto. A samozrejme dotiahnute.

pink_lady
25. aug 2026

aky mlyncek mas? prave sa pecie fasirka z mleteho morcacieho masa (prsa). Chvilu sme mali pokazeny robot- 2 mesiace - tak sme kupili rucny mlyncek a na tom sa nedalo pomlet vobec nic nech sme skusali ako kolvek ho zlozit ...bola to zn. Lamart

anonym_4404a0
25. aug 2026

Mas ostre noze? Teda nielen ten krizovy, ale aj ta dierkovana platnicka musi byt zbrusena do roviny. Ked nemas v okoli niekoho kto ti to nabrusi, kup nove

lukbe
25. aug 2026

Bude to mlyncekom, ale napokon,mäso dietatu mozes mixovať sklo dat do sekacika rozdrvil.

biba_18
25. aug 2026

ako píšu - zle poskladané ...

lukbe
25. aug 2026
@lukbe

Bude to mlyncekom, ale napokon,mäso dietatu mozes mixovať sklo dat do sekacika rozdrvil.

@lukbe oprava alebo