Ako urobiť veľkonočnú hrudku bez gázy?
Alebo čo iné ešte použiť ?
ja ju odjakživa robím v utierke 😀
@viktoriaandrascik len bude mať kde odkvapkať ? Lebo my máme len také dosť husté utierky extra savé :/
@viktoriaandrascik len bude mať kde odkvapkať ? Lebo my máme len také dosť husté utierky extra savé :/
@anonym_autor mali by ste mat v autolekraničke tzv rohovu gazovu šatku ,
@anonym_autor raz som videla aj nove silonky pouzit na odkvapkanie 😃
@anonym_autor mali by ste mat v autolekraničke tzv rohovu gazovu šatku ,
@sara07 nemám auto vôbec
@anonym_autor raz som videla aj nove silonky pouzit na odkvapkanie 😃
@anonym_e5c526 ďakujem ale silonky nenosím :D
@anonym_autor dnes ti to uz nepomoze, ale pre buducnost. Zbehni do obchodu so zaclonami, kup si 70 cm voalovej zaclony, nastrihaj na stvorce a oendluj, alebo daj niekomu oendlovat. Na rozdiel od gazy sa da bez problemov oprat a pouzivat dookola. Ja ju pouzivam aj na cedenie ovocia na sirupy, na tvaroh a na kadeco ine uz niekolko rokov.
@anonym_autor a nejakú staršiu obliečku na vankúš? Z takej tenkej látky
Videla som v lekarni gazu 1m2 za 1,50 eur,tak nech si ju nechajú...
Spranu bavlnenu plienku nemaš?
Oh moj boze. Nemas gazu, nemas plienky, nemas silonky, nemas tenke utierky, nemas obvazy. Nemas hrudku. Tak jednoduche to je.
Babka robila v utierke pamatam ako viseli na radiatore aj 3. Ja ked som robila tak v plienke
Sprana bavlnena plienka, sprana cistobavlnena utierka, postrihat spranu bavlnenu plachu. Atd … mas cy moznosti … najlepsie nieco cisto biele, cisto bavlnene a xy krat vyprate … u kazdeho sa nieco najde. Moja mama ju vzdy robila v utierke .,,
Kludne ci uz bavlnena plienka alebo hoc aj nejake muzove tricko. Oblliecka z vankusa. a hotovo. Ved to ti vznikne mala gulicka.
V BA je problém kúpiť gazu väčšiu ako tie mini štvorčeky 😃, už roky robím v utierke. Trochu dlhšie to kvapká, ale v pohode to funguje. Snažím sa vybrať takú čo najstaršiu, najredšiu.

ja ju odjakživa robím v utierke 😀