Akú trvácnu panvicu by ste odporučili?
Potrebujem novú panvicu a nechcem o rok kupovať ďalšiu. Máte značku, ktorú by ste odporučili? Ideálnu nejakú, čo ma nebude stáť majland. Ale asi by som si tentoraz už priplatila.
@anonym_autor Fabini najlepšie
Beznitovu nerezovu panvicu od Fabini. Len sa na nej treba naucit varit, aby vsetko neprihorelo.
Mám Tefal duetto (3 panvice za cca 70e) a som s nimi nadmieru spokojna.
@anonym_autor Fabini najlepšie
@anonym_1cfeb8 Fabini najlepsie? A cim? Je to mlada znacka, nie su dlho na trhu, tak neviem, ci ich mozno tak nazyvat… ale dufam, ze aspon priemer budu, nakolko som si od nich jednu objednala. Uz mi aj prisla a nijak extra sa mi nezda.. ale tak snad vydrzi nieco.
@anonym_1cfeb8 Fabini najlepsie? A cim? Je to mlada znacka, nie su dlho na trhu, tak neviem, ci ich mozno tak nazyvat… ale dufam, ze aspon priemer budu, nakolko som si od nich jednu objednala. Uz mi aj prisla a nijak extra sa mi nezda.. ale tak snad vydrzi nieco.
@anonym_f7a91b ja som si tu panvicu kupila v polovicnej zlave (pouzivam ju necely rok), takze stala tolko, kolko Tefal, ktore som pouzivala dlhe roky. Za mna je ta nerezova panvica dobra v tom, ze sa da cokolvek v nej robit a mozes ju dat do truby.
Ja som na toto iste co pises upozornovala uz v inych diskusiach k tejto znacke, ze su na trhu zopar rokov, myslim 2 a nikto nema skusenost s pouzivanim ich vyrobkov dlho, napriklad 10 rokov. Takze sa neda povedat, ako sa po case tie vyrobky budu chovat a kolko vydrzia.

Orion Grande