Čo najradšej grilujete?
Blíži sa nám grilovacia sezóna a mňa by zaujímalo, čo najradšej grilujete na teraske? Dajte nejaké zaujímavé tipy
deti majú radi syry a zeleninu, kupujem aj klobásy u miestneho mäsiara ktoré sú veľmi dobré.
Namarinovanú krkovičku (marinádu si robím sama), halloumi syr, klobásky z lokálneho zdroju, papriku, cuketu, ryby, burgre, špekačky ( i keď tie mi viac chutia klasicky na paličke nad ohňom ), špízy.
celkovo mi v poslednej dobe nejak maso nejde na chut, takze ja si zvyknem davat syr a zeleninu. ale kupujeme tiez klobasky take klasicke a aj take parkove.
ja mám radšej opekačku ako grilovačku. také šperháčiky narezané na koncoch, k tomu opečená slaninka, cibuľka a opečený chlieb ... nie je lepšie jedlo ...
Akoze nemavame nejake zahradne grill party, ale ked uz, tak sa snazim kupovat kvalitne maso, kvalitne vyrobky. 🙂 Naposledy som od Gasparika kupovala, na predajni maju kadeco vhodne na gril.
ja mám radšej opekačku ako grilovačku. také šperháčiky narezané na koncoch, k tomu opečená slaninka, cibuľka a opečený chlieb ... nie je lepšie jedlo ...
@biba_18 🤤veru topka
My len kridla kuracie,deti len to zboznuju a sem tam aj tie male stehienka,a uz sme tento rok aj grilovali.
Cibulu. Neviem sa jej dojest. Len tak opecenu s opecenymi zemiakmi. Mnam
Ja mám najradšej grilovanú cuketu , cibuľu a kukuricu , decká a muž kuracie nohy a krkovičku
maso kazdeho druhu s vlastnymi marinadami, ryby, zeleninu, syr, niekedy aj klobasky. A u nas ide aj grilovana mrkva alebo cvikla. Spargla ju topka, obzvlast ked sa cersva pozbera, alebo cibula. Aj ovocie sa da grilovat, broskyne, jablka, k tomu jogurtovy dip. Alebo kapsy z pizzoveho cesta plnene syrom opecene na mriezke
@zupka33 Co mate najradsej? Co vam najviac chuti? Pozerala som a maju toho celkom dost 😅
@marylinmary Naposledy sme robili napriklad spacirky so syrom, ale aj gril klobasy so slaninou, tie boli perfektne 😍
@anonym_autor hermelín, špízy, alebo len take steaky, mne napriklad kuracie stehna grilovane nechutia.. este mozno je fajn syrová klobása, zo zeliny cuketu, zemiaky, alebo špízy, tam je aj paprika ;)
Nemohli by ste napisat aj recepty na osvedcene marinady? Na kuracie kridielka a stehna, potom na bravcove a aj na zeleninu? Dakujem.
maso kazdeho druhu s vlastnymi marinadami, ryby, zeleninu, syr, niekedy aj klobasky. A u nas ide aj grilovana mrkva alebo cvikla. Spargla ju topka, obzvlast ked sa cersva pozbera, alebo cibula. Aj ovocie sa da grilovat, broskyne, jablka, k tomu jogurtovy dip. Alebo kapsy z pizzoveho cesta plnene syrom opecene na mriezke
@viestta ty pestujes doma sparglu??😳 mnaaam dpc
Ja som vegetarián, takže u mňa vedie hlavne zelenina 😄 Cuketa je úplný top, potom baklažán, šampiňóny či paradajky … stačí trošku oleja, korenie a je to mega. Inak milujem syry, napríklad grécky halloumi alebo klasika oštiepok. Inak vege parky na gril kupujem v DM a sú super.
@viestta ty pestujes doma sparglu??😳 mnaaam dpc
@majlo1234 ano, nejaku uz mame, stale je je viac, hadam tohto roku uz bude aj dost. Nie je to zlozite ak mas pieskovu zem, my nemame tak sme jej vyhradili maly vyvseny zahon, ale ona nam sama roky rastla v kvetinovom zahone, len bola biedna, tak nieco sme vykopali a aj dokupili sadenice
@majlo1234 ano, nejaku uz mame, stale je je viac, hadam tohto roku uz bude aj dost. Nie je to zlozite ak mas pieskovu zem, my nemame tak sme jej vyhradili maly vyvseny zahon, ale ona nam sama roky rastla v kvetinovom zahone, len bola biedna, tak nieco sme vykopali a aj dokupili sadenice
@viestta prosím ťa a koľko trvalo kým ste z nej niečo mali? Ja pestujem všetko možné ale na šparglu som sa veru ešte neodhodlala. Nie som trpezlivá
@viestta prosím ťa a koľko trvalo kým ste z nej niečo mali? Ja pestujem všetko možné ale na šparglu som sa veru ešte neodhodlala. Nie som trpezlivá
@anonym_9a0e2b prvy rok nic, vyrastlo par cibikov, tie sme nechali nech zivia korene, druhy rok ich bolo viac, ale zobrali sme asi len po 3 z jednej rastliny a zvysok sme nechali dorast aby zosilneli korene, treti rok sme zobrali necelu polovicu a zvysok sme nechali rast. Teraz uz hadam bude dost, ale nechystam sa vyzbierat vsetko, lebo ona potrebuje aj nieco co ju vyzivi na dalsiu sezonu.
@anonym_9a0e2b prvy rok nic, vyrastlo par cibikov, tie sme nechali nech zivia korene, druhy rok ich bolo viac, ale zobrali sme asi len po 3 z jednej rastliny a zvysok sme nechali dorast aby zosilneli korene, treti rok sme zobrali necelu polovicu a zvysok sme nechali rast. Teraz uz hadam bude dost, ale nechystam sa vyzbierat vsetko, lebo ona potrebuje aj nieco co ju vyzivi na dalsiu sezonu.
@viestta ďakujem ti. A predpestovala si si sadenice vnútri alebo si rovno vysievala semienka von? Či to ešte tento rok stíham zasadiť alebo som to už prepásla
@viestta ďakujem ti. A predpestovala si si sadenice vnútri alebo si rovno vysievala semienka von? Či to ešte tento rok stíham zasadiť alebo som to už prepásla
@anonym_9a0e2b kupila som v Hornbachu, zaciatkom sezony nie je problem zohnat, predavaju ich aj eshopy, ci este bude neviem, objavuju sa s cibulkou na sadenie
@anonym_9a0e2b kupila som v Hornbachu, zaciatkom sezony nie je problem zohnat, predavaju ich aj eshopy, ci este bude neviem, objavuju sa s cibulkou na sadenie
@viestta a to si už teda rovno vysievala von do zeme, áno? Takže ju ešte stíham zasadiť
ja lubim všelijake tie klobasky korenene alebo s prichuťami napr syrova,chili takýto štýl.Ale aj klasicky na ohničku čisto špekáčiky ale najradšej aj tak mám do alobalu pekne spolu nad uhliky dať zemiaky,cibulu,rajčiny a slaninu to je moja topka 😋 mne tie syry na gril sú male ja sa lubim navalať vela by som ich zjedla naraz

@anonym_autor kuracie, burgre, zelenina všetkého druhu, špíz, hermelín, steak, klobásy, ryby, marshmallow no je toho dosť 😄