icon

Čo najradšej grilujete?

9. apr 2026

Blíži sa nám grilovacia sezóna a mňa by zaujímalo, čo najradšej grilujete na teraske? Dajte nejaké zaujímavé tipy

Strana
z2
rencicimoncici
10. apr 2026

Mám rada klobásy, slaninu, hermelín alebo grilovacie syry. Zeleninu negrilujem, ja mám rada poriadnu prasárňu🙂))

tilly
10. apr 2026

Zeleninu

zuzzuzi909
15. jún 2026

Konecne sa zacala sezona aj u nas, ale ja teda nikdy neviem, ze co take, vzdy si poviem, ze najlepsie je, ked je vsetkeho vela, ale potom toho aj vela zostava 🙈

pumi21
15. jún 2026

na toto obdobie som sa velmi tesila, konecne to nebudu vikendy stravene v kuchyni, ale mozeme na terasu vytiahnut gril a trosku to spestrit😉

pukavica
16. jún 2026

@zuzzuzi909 U nás frčia rôzne párky, ale teda nezvyknem kupovať iba jeden druh, lebo každý má rád niečo iné...

zuzzuzi909
17. jún 2026

@pukavica No a to je dalsia vec, kazdemu sa clovek snazi vyhoviet, potom je toho vela a nakoniec vsetko dojedam aj tak iba ja 😂 Ale uz nebudem ani kupovat vela ani dojedat som si povedala... 😀 Proste dva druhy max a dovidenia. Ta atmosfera pritom je o inom, to zboznujem, len to upratovanie potom 😅

tomika01
19. jún 2026

Ked uz grilovat, tak poriadne. Cize riadne mastne veci 😀 Nerobime to stale, ale ako hovorim - ked uz, tak so vsetkym, co k tomu patri. 😉

nasasa_1
23. jún 2026

@tomika01 Ja mastné nemusím, ale čo sa týka grilovania, tak tam sa mi to pýta.

marcelik88
23. jún 2026

My sme ešte tento rok s grilovaním veľmi nezačali, ale snáď sa nám už podarí tento víkend. Máte nejaké topkové obľúbence, ktoré vždy kupujete a nemôžu chýbať? U nás sú to špekačky, bez tých by sa nám grilovanie a opekanie vôbec nerátalo.

adriana_tanguila13
Odpoveď bola odstránená
pukavica
24. jún 2026

@marcelik88 Hej, špekačky aj u nás, ale tak chcela by som niečo nové možno skúsiť 🙂 Nechám sa inšpirovať.

pumi21
24. jún 2026

My sme kupovali vselijake tie uz napacovane veci v hypermarketoch, ale ked som videla to video s cervikmi, tak neviem, ci vobec budem nieco take tento rok kupovat😨

nasasa_1
25. jún 2026

@pumi21 Myslím, že to bolo mäso naložené v niečom a nebolo určené na grilovanie. Tiež by som nekúpila. 🙈 Ani mi takéto mäso nikdy nešlo na chuť, takže pre mňa to zase nie je také náročné nekupovať. 😀

anonym_eaddb3
25. jún 2026
@pumi21

My sme kupovali vselijake tie uz napacovane veci v hypermarketoch, ale ked som videla to video s cervikmi, tak neviem, ci vobec budem nieco take tento rok kupovat😨

@pumi21 nie je problem spravit si vlasnu marinadu zo zakladnych koreni, ktore ma kazdy doma. Nikdy sme nekupovali ani napacovane maso, ani hotove marinady, nemam ich rada, pretoze kazda obsahuje sol a sol vytahuje vodu z masa, marinujeme v koreni a oleji, solime az tesne pred pripravou. Vzdy si vyrabame vlastnu zmes korenia na marinovanie masa.

tomika01
25. jún 2026

@anonym_eaddb3 Ved ano, toto ani ja nezvyknem kupovat, najlepsie je, ked sa to spravi doma a kazdy podla seba, vies, co si tam davas a podla svojej chuti hlavne 🙂

nasasa_1
1. júl 2026

@tomika01 Presne tak, najlepšie len takto. A aj čo sa dressingov týka, tak tie tiež absolútne nekupujem, všetko robíme doma svoje vlastné. 😍

nuni11
2. júl 2026

Presne tak... A hlavne pri mase mam pocit, ze cim kvalitnejsie kupis, tym menej ho treba zachranovat marinadou. Staci olej, zopar korenin, cesnak alebo bylinky a je to. 😇

pumi21
2. júl 2026

@nuni11 to budem asi tento rok tak robit, lebo uz som sa aj celkom prejedla tych prichuti.

tomika01
7. júl 2026

Tak na spekacky, spacirky alebo klobasy nedavame nic, to je jasne, vsak to je masko uz ochutene, tam netreba. Kuracie maso alebo bravcove, to je jasne, to treba podochucovat, ale taketo vyrobky su skvele same o sebe. 🙂

nasasa_1
8. júl 2026

@tomika01 Ktoré špacírky kupujete? Videla som rôzne. 🙂

pumi21
8. júl 2026

@nasasa_1 asi ma vysmejete, ale ja vobec netusim, co su tie spacirky 😂 U nas vacsinou islo maso, spekacky. Kedysi moja mamina zboznovala tie primatorky, ci ako sa to vola 😂 Rada sa necham inspirovat. 😉 Z ktorej znacky vam najviac chutia taketo grilovacie veci?

dubraska
9. júl 2026

@pumi21 toto. sú aj s medvedím cesnakom, aj syrové a sú vhodné na gril. chuťovo mňam. 🙂 ja radšej tie syrové.

kahh
9. júl 2026

Tie vyzeraju velmi chutne, kde si ich zohnala? Ja som u nas v obchode videla len klasicke parky od toho vyrobcu. A kedze uz je grilovacia sezona v plnom prude, skusila by som aj ine ako maso a spekacky😂

mazisika
13. júl 2026

@dubraska neskusala som este, ale vyzeraju fajn 😇 ja medvedi cesnak lubim, syry velmi nejedavam, resp.nerobia mi dobre 🙂

pumi21
13. júl 2026

@dubraska jaj tak akoze klasicke parky, len ochutene, ja som rozmyslala, co za specialitu to je, reku este nieco ine to bude. Ale toto som veru este neskusala, su aj ine prichute okrem tych dvoch?

Strana
z2