Čo najradšej grilujete?
Blíži sa nám grilovacia sezóna a mňa by zaujímalo, čo najradšej grilujete na teraske? Dajte nejaké zaujímavé tipy
@nasasa_1 kiez by som to mohla aj ja povedat, u nas sa jedia spekacky, nic ine mi nechcu, aj ked som skusala kupit vselijake speciality, nezjedli nic. Chcela by som to trochu spestrit, lebo mi to pride take no fadne😂 Ked zjete vsetko, mate nieco, co je u vas fakt ze najoblubenejsie?
mne osobne na grilovacke najviac chutia take veci, kde je citit kvalita masa a nie len same korenie. niekedy uplne staci dobra klobaska, cerstvy chlieb, zelenina a clovek je spokojny 🙂 ❤
..ale chapem, ze pri detoch je to tazsie, tam niekedy neprejde ani to, co dospely povazuje za super 😀 skusala si ich zapojit do vyberu? ze nech si sami vyberu nieco nove na ochutnanie? niekedy ich viac nalaka to, ze to proste vybrali oni 😝
Ja veľmi nemám rada grilovanie. A keď už musí byť, tak spekačky, slaninu, alebo syr. Chlieb, cibuľa, štipľavá paprika k tomu 🤭
@bielasovicka hej, su len dva typy ludi, tiez si to vsimam..al ved nie je nic lepsie.. 😀 a stiplave musi byt 😉
a pri grilovani sa snazim mat aj klasiku a aj nieco nove. tak si kazdy vyberie, na co ma chut a tym padom nema nikto pocit, ze je nieco, co nechce. takto sa nam uz podarilo objavit par oblubenych veci, ktore by sme inak asi neskusili. 🙂
@joja101 vyhoda je, ak mas v domacnosti niekoho, ako je napriklad moj ocino, zje vsetko, doje po kazdom a pritom nema ani 80kg. Proste je tak od detstva nauceny, jedlo sa nevyhadzuje a hotovo. Potom by si mohla skusat kupovat cokolvek a bola by istota, ze to niekto zje okrem teba😂 Kupila si tie parky na gril na skusku?
my sme skusali naposledy takto a bola to delikatesa 😇 https://www.gasparikmasovyroba.sk/ponuka/gril-k... ine uz nerobim. ale teda kazdemu podla chuti, ja to lubim takto 🙂
@mazisika aj my to takto lubime robit 😀 moj muz ma na to nahovoril. a grilovanie je take vdacne varenie, ugrilovat sa da v podstate cokolvek 😅
tie vyzeraju dobre. ja mam rada, ked su nejake taketo, ze so slaninkou alebo aj syrove napriklad, ze su take nejake ine ako bezne.
@bert22 to neboli balene, kupovala som ich na predajni na kusy. neviem, ci aj balene sa takto predavaju, to som nevidela 🙂
@simonkaa27 presne, obcas si dam aj ja nieco taketo ine ako klasiku, dobre to padne taka zmena 😀

@dubraska Je z čoho vyberať určite. Každý si príde na svoje, u nás sa zje všetko 😂