icon

Čo najradšej grilujete?

9. apr 2026

Blíži sa nám grilovacia sezóna a mňa by zaujímalo, čo najradšej grilujete na teraske? Dajte nejaké zaujímavé tipy

Strana
z3
nasasa_1
17. júl 2026

@dubraska Je z čoho vyberať určite. Každý si príde na svoje, u nás sa zje všetko 😂

jeltica
17. júl 2026

@nasasa_1 kiez by som to mohla aj ja povedat, u nas sa jedia spekacky, nic ine mi nechcu, aj ked som skusala kupit vselijake speciality, nezjedli nic. Chcela by som to trochu spestrit, lebo mi to pride take no fadne😂 Ked zjete vsetko, mate nieco, co je u vas fakt ze najoblubenejsie?

majerhka
20. júl 2026

@jeltica to tak asi byva vsade, niektore veci su proste klasika a deti sa ich nechcu vzdat 😀 ale casom sme treba skusat aj ine veci a uvidis, ze niektore novinky si najdu miesto 🙂

majerhka
20. júl 2026

mne osobne na grilovacke najviac chutia take veci, kde je citit kvalita masa a nie len same korenie. niekedy uplne staci dobra klobaska, cerstvy chlieb, zelenina a clovek je spokojny 🙂 ❤
..ale chapem, ze pri detoch je to tazsie, tam niekedy neprejde ani to, co dospely povazuje za super 😀 skusala si ich zapojit do vyberu? ze nech si sami vyberu nieco nove na ochutnanie? niekedy ich viac nalaka to, ze to proste vybrali oni 😝

nasasa_1
20. júl 2026

@majerhka Je to tak, netreba nič siliť. 😉 Keď niečo môj synátor nechcel, tak som ho do toho nenútila a o nejaký čas skúsila znova. Koľkokrát sa stalo, že to, čo predtým ani nechcel ochutnať, zrazu jedol úplne bez problémov. 😀

bielasovicka
20. júl 2026

Ja veľmi nemám rada grilovanie. A keď už musí byť, tak spekačky, slaninu, alebo syr. Chlieb, cibuľa, štipľavá paprika k tomu 🤭

mazisika
21. júl 2026

@bielasovicka hej, su len dva typy ludi, tiez si to vsimam..al ved nie je nic lepsie.. 😀 a stiplave musi byt 😉

mazisika
21. júl 2026

a pri grilovani sa snazim mat aj klasiku a aj nieco nove. tak si kazdy vyberie, na co ma chut a tym padom nema nikto pocit, ze je nieco, co nechce. takto sa nam uz podarilo objavit par oblubenych veci, ktore by sme inak asi neskusili. 🙂

joja101
22. júl 2026

@mazisika Ja sa vždy bojím domov kúpiť niečo nové 😅 Mám také obavy, že to budem jesť potom všetko sama 😂

nasasa_1
22. júl 2026

@joja101 No veď a práve preto kúpim jedno balenie na skúšku a potom sa uvidí...

kahh
23. júl 2026

@joja101 vyhoda je, ak mas v domacnosti niekoho, ako je napriklad moj ocino, zje vsetko, doje po kazdom a pritom nema ani 80kg. Proste je tak od detstva nauceny, jedlo sa nevyhadzuje a hotovo. Potom by si mohla skusat kupovat cokolvek a bola by istota, ze to niekto zje okrem teba😂 Kupila si tie parky na gril na skusku?

mazisika
23. júl 2026

my sme skusali naposledy takto a bola to delikatesa 😇 https://www.gasparikmasovyroba.sk/ponuka/gril-k... ine uz nerobim. ale teda kazdemu podla chuti, ja to lubim takto 🙂

ludmilik13
23. júl 2026

@mazisika aj my to takto lubime robit 😀 moj muz ma na to nahovoril. a grilovanie je take vdacne varenie, ugrilovat sa da v podstate cokolvek 😅

bert22
23. júl 2026

@mazisika ou, tie vyzeraju fakt chutne. Kolko ich je, prosim ta, v jednom baleni ks?

simonkaa27
23. júl 2026

tie vyzeraju dobre. ja mam rada, ked su nejake taketo, ze so slaninkou alebo aj syrove napriklad, ze su take nejake ine ako bezne.

mazisika
24. júl 2026

@bert22 to neboli balene, kupovala som ich na predajni na kusy. neviem, ci aj balene sa takto predavaju, to som nevidela 🙂
@simonkaa27 presne, obcas si dam aj ja nieco taketo ine ako klasiku, dobre to padne taka zmena 😀

Strana
z3