icon

Čo pripraviť ako neobvyklé snacky na oslavu?

Dnes o 10:25

Ahojte čo zvyknete dávať ako taký snack na stôl keď je nejaká oslava ? Myslím niečo na štýl že dáte len šunku, syr a napr my zvykneme dať kabanosy nakrájané na malé kúsky alebo syry s bylinkami a pod ....chcem niečo čo sme ešte nemali skúsiť ...nemyslím tým samozrejme slané ako chipsy atď...

amalka07
Dnes o 10:38

Pizzovníky, tortilly a dip, rôzne recepty s lístkového cesta - trubičky plnené bielkovín krémom, alebo ho dáš na štvorce, naplníme džemom a zlepíš 2 rohy, mini hot dogy. Rôzne kanapky, nátierky, wafle, slané tyčinky, pizza štangle...

anonym_a68bd8
Dnes o 11:24
@amalka07

Pizzovníky, tortilly a dip, rôzne recepty s lístkového cesta - trubičky plnené bielkovín krémom, alebo ho dáš na štvorce, naplníme džemom a zlepíš 2 rohy, mini hot dogy. Rôzne kanapky, nátierky, wafle, slané tyčinky, pizza štangle...

@amalka07 presné.. Malé pizze z lístkového cesta a tak

autor
Dnes o 11:25

Ešte dodám že mám na myslí teda niečo kupované čo len Max nakrájam na stôl ...vždy robím šaláty a napr mini pizza slimáky a pod tak ešte niečo by som chcela čo je bez roboty 😃

lindous
Dnes o 12:00

U nás idú napríklad nakladané syry dosť, síce s tým je robota, ale keďže musia odležať, tak to spravím niekedy, keď mám čas a potom len vytiahnem 😊inak asi taká klasika, šunky, salámy, rôzne syry, záleží do akej nôty to celé ladím, plnené olivy, čerstvá zelenina a v lete aj ovocné misy robíme často, to vždy padne…

anonym_02f96a
Dnes o 13:16

Ja robim charcuterie board. Sunky, syry, nejake krekry, zelenina, hrozno, jahody, par orieskov. Kazdy nadseny a pritom takova blbost 🤣