icon

Palacinky na slano: Ako ich pripravujete?

Dnes o 08:41

Ahojte s čím robievate palacinky na slano? len klasika šunka syr ?

lindous
Dnes o 08:44

Ja raz za čas zvyknem naplniť kuracím soté s kukuricou, naukladám na plech, posypem syrom a zapečiem a ešte máme radi kombo špenát, feta, cesnak 😊

anonym_72c94d
Dnes o 08:44

jedla som

prazenia
sunka-syr
kolozvarska
kuracie sote zelenina
kuracie sote pikant,
nivove
s kyslou kapustou

autor
Dnes o 08:46

dakujem dievcata za rady

rembura
Dnes o 08:54

Kecup, tatarka, sunka a syr. Takto ich mame najradsej. Davat do palaciniek hotove maso, to mi pride divne. Sice aj samotne palacinky na slano mi prisli zvlastne zo zaciatku 😀

lobic
Dnes o 08:55

ja palacinkam naslano stale akosi nedokazem prist na chut 😀 a to som ich uz jedla fakt ze kadejako. 🙉

autor
Dnes o 09:01
@lobic

ja palacinkam naslano stale akosi nedokazem prist na chut 😀 a to som ich uz jedla fakt ze kadejako. 🙉

@lobic ja som ich ešte nemala, takže dam vedieť ako to dopadlo 😀

anonym_0d13d4
Dnes o 09:06

@anonym_autor Palacinky jem skoro vždy naslano. Veľmi rada mám s bolonskou omáčkou.
Šunka + syr + jogurt, ale to skôr na raňajky.
Bezmäsité - špenát, feta, sušené rajčiny, aj cuketa namiesto špenátu je fajn.
Alebo Šošovica na spôsob dhalu.
S brokolicou a k tomu karí omáčka (kyslá smotana s trochou sladkej, soľ a karí korenie - mne sa hodí ku všetkej dusenej zelenine).
Špargľa s nivovou omáčkou.
Syn si ich dáva s bryndzou a smaženou slaninkou 🙂
A ešte mám rada so šampiňónmi na cibuľke, keď sa odparí väčšina vody, tak ppridať kyslú smotanu podľa chuti.

biglovemom
Dnes o 09:06

Robievam s mletym mäsom ,besamel dnu aj z vrchu ,zapiect a syr …
Alebo bez besamelu, mam rada aj len syrové .
Plnene kura pečienkou 😋😋

biglovemom
Dnes o 09:07

Špenát a kozi syr k tomu olivy tiez mnamka

rozculena
Dnes o 09:22

pre mňa je palacinka sladké jedlo a preto ich aj robím,ak mám po krk mäsa.
Párkrát som si urobila so šunkou a syrom

doriiis
Dnes o 09:22

S mletým mäsom, sladko- kyslou omackou

anonym_72c94d
Dnes o 09:24

este spenat a syr ma napadol.

anonym_5ceb87
Dnes o 09:31
@anonym_autor

@lobic ja som ich ešte nemala, takže dam vedieť ako to dopadlo 😀

@anonym_autor niekedy robim tak ze do cesta pridam rozmixovany spenat s troskou vody upeciem ako klasicke palacinky a plnim kuracim masom dusenym so zelenymi fazulkami na cibulke a s kukuricou a posypem struhanym syrom zrolujem ako palacinku su supe rtakto

anonym_6d1114
Dnes o 09:35

ja som párkrát robila šunka, syr, ale nejak ma to jedlo nezaujalo, to si radšej urobím naslano tortilu alebo toast so šunkou a syrom plus je tortilla variabilnejšia, že si tam hodíš aj surovú zeleninu

petulda333
Dnes o 09:38

Plnene sunka,syr a kukurica,stocene a v trojobale vyprazene,k tomu cestovinovy salat. Inak potom kvazi gyros. Naplnim feta syrom,kuracim opecenym maskom,olivy,uhorka....a rozne,co mame doma

cinky16
Dnes o 09:45

@anonym_autor tuniak v paradajkovej omacke, struhana mozarela, cibula, uhorka, paradajka a chilli omacka, mnamka

anonym_657f63
Dnes o 10:05

nerobím. robím tortily 😒 palacinky sú makké a nedajú sa jesť rukami veľmi keď sú plnené. sú ľahšie a teda menej zasýtia

simsalabim
Dnes o 10:54

Sparena brokolica, grecky jogurt, tvrdy syr.

anonym_000d93
Dnes o 10:59

Okrem tortíl sú na to fajn aj zavinuté lokše. A tie sa zas robia nielen na slano (bryndza s pažitkou, kačacia pečeň...), ale aj na sladko (slivkovy lekvár "povidla", mak...)
Ešte aj s pravým tatarákom by mohli byť zaujímavé 😁.

majlo1234
Dnes o 11:16

Zvyknem davat do cesta spenat a cesnak, pripadne aj cottage. A plnim syr sunka a zalievam syrovou oˇackiu, a k tomu salatik. MnamJedno z mojich najoblubenejsich jedal

anonym_2a5e89
Dnes o 11:22

@anonym_autor do cesta rozmixujem medvedi cesnak/ spenat su zelene, - plnka bryndza, tuniakova natierka = vyborne, ak dam cviklu su ruzove - tie davam na sladko

natalka13
Dnes o 11:27

sunka syr klasika? to sme nikdy nemali.
klasika hordobacske alebo nase vymyslene hubova plnka, bryndzova, kozy syr hruska, nivova, brokolica lucina prazena cibula, lucina losos, humus spenat, pistaciovy krem burata....

anos18
Dnes o 22:03

@anonym_autor šunka a bryndza