icon

Čo pripraviť svokre vegetariánke na grilovačku?

Dnes o 11:07

Svokrovcov som pozvala na grilovacku. Mamzelova mama sa posledne mesiace rozhodla, ze vynecha maso. Poradte co dobreho pripravit pre nu, aby neostala hladna 🙂 s veg kuchynou mam 0 skusenosti.

Strana
z2
zobaka
Dnes o 11:09

salat s nejakym ovcim syrom ked uz vymysla, ten sa da dat aj ako priloha k masu

autor
Dnes o 11:09
@zobaka

salat s nejakym ovcim syrom ked uz vymysla, ten sa da dat aj ako priloha k masu

@zobaka nieco co hodim na gril

yellowunicorn
Dnes o 11:12

Syr, tofu, cuketa, zemiak, paprika, baklažán....

tamtamka26
Dnes o 11:12

existujú aj syry na gril

maca1984
Dnes o 11:13

Na gril kúp camembert, alebo haloumi syr. Cuketa, hrubá paprika,baklažán. Mňam

zobaka
Dnes o 11:14
@anonym_autor

@anonym_autor sry kludne aj zeleninu grilovanu, nakorenit

biba_18
Dnes o 11:19

syr, ryba, zelenina ...

anonym_b89626

ako píšu ostatné, camembert, haloumi, prípadne marinované tofu, cuketa

katkaseiner

halumi je vyborny na grilovanie, ale kludne aj camember, zo zeleniny cuketa, baklazan. V tunisku robili vyborne grilovane cukety, baklazany a paradajky... ale netusim ako by som na klasickom grile grilovala paradajky

anonym_78ee06
Dnes o 11:20

Syr - grilovany hermelin alebo tofu alebo lupit v obchode veganske/vegetarianske maso uz sa predajavu aj take na gril. Bezne ich zozenies za fajn cenu napr v Kauflande.

13uzivatelka11
Dnes o 11:29

Ak máš možnosť kúpiť v Tesco a nevadia jej trocha pikantné https://potravinydomov.itesco.sk/shop/sk-SK/pro...

anonym_fcf09f
Dnes o 11:30

veď to máš úplne bez roboty, teraz sú v obchodných reťazcoch grilovacie ponuky na všetky možné syry. Aj pre ostatných môžeš pridať aj zeleninu, my dávame cukety a papriky, tie sú rýchlo hotové, poprípade aj kukuricu

autor
@13uzivatelka11

Ak máš možnosť kúpiť v Tesco a nevadia jej trocha pikantné https://potravinydomov.itesco.sk/shop/sk-SK/pro...

@13uzivatelka11 ooo vyzera zauimavo, dakujem.

13uzivatelka11
@biba_18

syr, ryba, zelenina ...

@biba_18 píše, že neje mäso, tak rybu asi tiež ťažko.

simsalabim
Dnes o 11:31
@anonym_autor

@anonym_autor halloumi, ostiepok na gril…

anonym_f2b993
Dnes o 11:31

Naplň bielu papriku tavenym syrom, vegetou (a šunkou,pokiaľ zje aspoň tú).my máme radi aj poloostiepky grilované

maca1984
Dnes o 11:34
@anonym_f2b993

Naplň bielu papriku tavenym syrom, vegetou (a šunkou,pokiaľ zje aspoň tú).my máme radi aj poloostiepky grilované

@anonym_f2b993 na tú papriku som už aj zabudla 🙈 hlavne že ešte na jar som ju robila v rúre. Vďaka. Zajtra hodím na gril toto.

sisska96
Dnes o 11:38
@anonym_autor

@anonym_autor často grilujem cuketu/iné tekvice, kukuricu, syr. Ak má rada tofu, tak aj ten je fajn. Klobaňu, Resp hríby tiež. Dneska som grilovala hlivu

anonym_f548ba
Dnes o 11:38

Sprav jej vegetariánske špízy s halloumi syrom, údené tofu.. + zelenina - šampiňóny, cibuľa, cuketa, paprika, cherry rajčiny... všetko zmiešaj s olive olejom + koreniny, gyros.. a napichaj na ihlu k tomu tzatziki..

anonym_1cab2c
Dnes o 11:40

Lidl ma take uz namarinovane tofu, tie mi dost chutia.. nejake garam masala, teryaki

maca1984
Dnes o 11:42
@sisska96

@anonym_autor často grilujem cuketu/iné tekvice, kukuricu, syr. Ak má rada tofu, tak aj ten je fajn. Klobaňu, Resp hríby tiež. Dneska som grilovala hlivu

@sisska96 tá hliva ma zaujala. To len tak " na sucho " ? Ďakujem

sisska96
Dnes o 11:48
@maca1984

@sisska96 tá hliva ma zaujala. To len tak " na sucho " ? Ďakujem

@maca1984 áno tak ako predávajú, prípadne ak sú veľmi veľké tak rozkrájam na polovicu a stonku odkrojím, a nakrájam na tenké plátky, lebo tie sú tvrdé. + trošku oleje, a koreniny.

sisska96
Dnes o 11:49
@anonym_autor

@13uzivatelka11 ooo vyzera zauimavo, dakujem.

@anonym_autor sú rôzne vegánske klobásy, špekačky, akokeby mäso na gril

anonym_9032b7
Dnes o 11:50

Halloumi

maca1984
Dnes o 11:50
@sisska96

@maca1984 áno tak ako predávajú, prípadne ak sú veľmi veľké tak rozkrájam na polovicu a stonku odkrojím, a nakrájam na tenké plátky, lebo tie sú tvrdé. + trošku oleje, a koreniny.

@sisska96 zaujímavé, to sme ešte negrilovali. Ďakujem za tip.

biba_18
Dnes o 11:54
@13uzivatelka11

@biba_18 píše, že neje mäso, tak rybu asi tiež ťažko.

@13uzivatelka11 poznám kopec ľudí čo nejedia maso - rozumej kravy, prasatá, hydinu - a rybu jedia. tak nechaj na svokru, čo ona bude alebo nebude jesť ...

madeincssr
Dnes o 11:59

@anonym_autor lahko ogrilovane korbaciky, alebo parenica cela priecne prekrojena, grilovana zelenina a pred koncom posypat struhanym parmezanom, grilovane polbagetky s nejakym bylinkovym maslom, alebo potriet bazalkovym pestom, nejake zapekane chlebiky/polovice peciva potrete vyssie spominanym, na to syr, pripadne struhany syr a zelenina. Dochutenie/ozdobenie napr. grilovany cely strucik cesnaku priecne prekrojeny aby vznikol hrubsi platok - taky "kvet".

madeincssr
Dnes o 12:02

...opravujem: to mala byt cela hlavicka strucikov cesnaku.

anonym_69c3e4
Dnes o 12:06

@anonym_autor my zvykneme robit grilovany encian s brusnicovou omackou, grilovany oštiepok, halloumi syr, a zelenina rozna paradajky, cuketa, paprika, zemiaky, sampiony, kukurica

natalka13
Dnes o 12:07

Obchody su plne vege veci, alebo urob ty placky z tofu zelenina syr vajicko.
Grilovane portobello alebo plnene pecene...

Strana
z2