Čo s uvarenou ryžou? Nápady a tipy
Ahojte. Mám veľa uvarenej ryže, čo mi zostala. Máte nejaký nápad, čo s tým ?
@anonym_autor rizoto, plnenú papriku (len guľky)
Ja si robievam taký tuniakový šalát, že pridám konzervu tuniaka, nejakú zeleninu nakrájam, papriku, cibuľku, kukuricu prisypem, olivy napríklad...
Zalejem mliekom, popucim banan, pridam protein a mam super ranajky. Alebo jablko a skoricu.
Pozor, uvarená ryža sa kazí najrýchlejšie! Takže odporúčam vždy variť primerané množstvo alebo každý deň novú.
@anonym_autor Plnena paprika.
Pozor, uvarená ryža sa kazí najrýchlejšie! Takže odporúčam vždy variť primerané množstvo alebo každý deň novú.
@anonym_fbf5cd
V Cine by uz vsetci boli davno mrtvy na vyprazanu ryzu vzdy pouzivaju vcerajsiu ryzu lebo cerstva je moc mokra neda sa dobre oprazat 😉
@anonym_fbf5cd
V Cine by uz vsetci boli davno mrtvy na vyprazanu ryzu vzdy pouzivaju vcerajsiu ryzu lebo cerstva je moc mokra neda sa dobre oprazat 😉
@anonym_f5205d tiez som to chcela napisat ;)
@anonym_autor
@anonym_fbf5cd
POZOR!!! aj v tomto recepte je vcerajsia ryza
3 milliony navstevnikov asi su vsetci mrtvy😄
https://youtube.com/shorts/ZjEL_bLSRlY?is=orCLs...
@anonym_autor robíme rychlovku ryžu s vajcom - orestujem rôznu zeleninu s koreninami, pridám ryžu, sójovú omáčku a praženicu.
https://www.youtube.com/shorts/vmhz9vZ_QX4
A čo tak praženica s brokolicou a do toho vmiešaš ryžu? aj s karfiolom je to fajn. A k tomu cviklu 😊
Ja dam ryzu aj do mrazaku potom pridam trosku vody a potom dam do mikrovnky zakryte rozmrazit.
urobit zemiakovu babu a do nej dat ryzu...inak,viem ju aj zamrazit a pouzit prave do baby alebo masovych guliek
@anonym_autor
Este som zabudla na super jedlo take od mora😋
Džuveč – lečo s ryžou
1. môžeš použiť do paradajkovej polievky ako vložku - len dáš na tanier a zalejš polievkou
2. koložvárska kapusta s mletým mäsom - vrstvíš kapustu, ml mäso ,ryža a opakuješ.
3. Ja dávam sliepkam ako odpad
Mne sa osvedcilo zmiesat do uvarenej ryze 1 konzervu tuniaka, pridat vajicko, struhanku/ovs.vlocky pomlete, petrzlen.vnat, koreniny. Vytvorit placky/gulky. A bud vyprazit na oleji alebo upiect v rure. Vyborne.
@anonym_autor Ja mám najradšej na sladko. Uvarím kašu,alebo ryžový nákyp ak ostane veľa a občas rizoto.
Podla toho kolko je jej. Dám do menších kelímkov do mrazničky. Potom pridavam do rajčinovej polievky. Inak ja milujem teplu ryžu s kompótom. Alebo urobit z fľaše leča leco s ryžou. Mňamka

ja k nej pridam mlieko, cukor a dovarim ju uplne na kasu...kazdy si naberie, posype kakaom a prida maslo...