Farbenie šľahačky modrou potravinárskou farbou. Skúsenosti?
Chcem si uľahčiť pracu...syn chce modru tortu. Stále robim poťah z marshmallows s modrou farbou.
Kebyže miesto poťahu urobím šľahačku a vmiešam modrú potr.farbu, bude to ok? Este som takto neexperimentovala, tak netuším či to bude ok...
Vďaka za rady a skúsenosti.
Za mňa fuj zafarbená šľahačka ale teda ak zafarbíš poťahový krém, tak to bude chutiť aj vyzerať úplne ok
@anonym_97c95e Nie, toto fakt nie, nebude to ani drzat. Urob swiss krem, ked nechces potahovku.
@euka210 mávajú aj polevy ako čokoláda ale je to samozrejme len nejaký tuk a sušené mlieko roztopis a dáš tenkú vrstvu ako čokoládu aj tak sa dá... Som minule videla https://www.megaknihy.sk/polevy/3705934-modra-p... napríklad...ja som neskúšala ale ak sa stým pracuje ako s čokoládou môže to byť v pohode..m
Akože len chceš čistou šľahačkou obtriet tortu?
@13uzivatelka11 ano, ale syn chce modru tortu. S potahom je kopec roboty, ale asi bude potah ako vidim.
@euka210 mávajú aj polevy ako čokoláda ale je to samozrejme len nejaký tuk a sušené mlieko roztopis a dáš tenkú vrstvu ako čokoládu aj tak sa dá... Som minule videla https://www.megaknihy.sk/polevy/3705934-modra-p... napríklad...ja som neskúšala ale ak sa stým pracuje ako s čokoládou môže to byť v pohode..m
@oskvarka zaujimave do buducna, do nedele nestiham.
@oskvarka zaujimave do buducna, do nedele nestiham.
@euka210 ja som to.u nás videla normálne v obchodíku na dekoračné predmety kunpeceniu a majú tam aj nejaké kuchynské potreby ale teda ktovie čo taký obchod máte mňa tam kolegyňa zobrala...nie som.moc nákupny typ ale má to prekvapilo som to nevidela predtým
@euka210 ja som to.u nás videla normálne v obchodíku na dekoračné predmety kunpeceniu a majú tam aj nejaké kuchynské potreby ale teda ktovie čo taký obchod máte mňa tam kolegyňa zobrala...nie som.moc nákupny typ ale má to prekvapilo som to nevidela predtým
@oskvarka nie, u nas nic take nie je...to by som uz davno vyskusala 😀
@13uzivatelka11 ano, ale syn chce modru tortu. S potahom je kopec roboty, ale asi bude potah ako vidim.
@euka210 ale šľahačka ti na obter držať nebude, vyskúšaj ganache z bielej čokolády, len potrebuješ farbu na čokoládu. Prípadne Swiss tam ti stačí aj obyčajná farba ale mne osobne moc nechutí a príde mi zbytočne pracny.
@euka210 ale šľahačka ti na obter držať nebude, vyskúšaj ganache z bielej čokolády, len potrebuješ farbu na čokoládu. Prípadne Swiss tam ti stačí aj obyčajná farba ale mne osobne moc nechutí a príde mi zbytočne pracny.
@13uzivatelka11 diky. Bielu cokoladu nie, raz som s nou robila a nikdy viac. Asi ostanem na mojom potahu s marsh...to tiez si robia srandu, ze rozmixovany smolko 😀 , maslove ja nemam rada. Vnutro bude mascarpone s ovocim. Raz mi to drzalo aj ako poter, len trochu popraskalo do druheho dna.
Ahoj, ja som robila takuto, obter je slahacka rajo vitala, normalne som ofarbila gelovymi farbami..
https://www.modrykonik.sk/group/8571/pre-moju-d...

Za mňa fuj zafarbená šľahačka ale teda ak zafarbíš poťahový krém, tak to bude chutiť aj vyzerať úplne ok