icon

Farbenie šľahačky modrou potravinárskou farbou. Skúsenosti?

euka210
Včera o 12:38

Chcem si uľahčiť pracu...syn chce modru tortu. Stále robim poťah z marshmallows s modrou farbou.
Kebyže miesto poťahu urobím šľahačku a vmiešam modrú potr.farbu, bude to ok? Este som takto neexperimentovala, tak netuším či to bude ok...
Vďaka za rady a skúsenosti.

anonym_97c95e
Včera o 12:42

Za mňa fuj zafarbená šľahačka ale teda ak zafarbíš poťahový krém, tak to bude chutiť aj vyzerať úplne ok

anonym_17b7e1
Včera o 12:46
@anonym_97c95e

Za mňa fuj zafarbená šľahačka ale teda ak zafarbíš poťahový krém, tak to bude chutiť aj vyzerať úplne ok

@anonym_97c95e Nie, toto fakt nie, nebude to ani drzat. Urob swiss krem, ked nechces potahovku.

13uzivatelka11
Včera o 12:48

Akože len chceš čistou šľahačkou obtriet tortu?

oskvarka
Včera o 12:53

@euka210 mávajú aj polevy ako čokoláda ale je to samozrejme len nejaký tuk a sušené mlieko roztopis a dáš tenkú vrstvu ako čokoládu aj tak sa dá... Som minule videla https://www.megaknihy.sk/polevy/3705934-modra-p... napríklad...ja som neskúšala ale ak sa stým pracuje ako s čokoládou môže to byť v pohode..m

proste_zuza
Včera o 13:56

ooooch, toto ja nie. Bolo by modre vsetko, len ta slahacka nie

euka210
autor
Včera o 13:58
@13uzivatelka11

Akože len chceš čistou šľahačkou obtriet tortu?

@13uzivatelka11 ano, ale syn chce modru tortu. S potahom je kopec roboty, ale asi bude potah ako vidim.

euka210
autor
Včera o 14:00
@oskvarka

@euka210 mávajú aj polevy ako čokoláda ale je to samozrejme len nejaký tuk a sušené mlieko roztopis a dáš tenkú vrstvu ako čokoládu aj tak sa dá... Som minule videla https://www.megaknihy.sk/polevy/3705934-modra-p... napríklad...ja som neskúšala ale ak sa stým pracuje ako s čokoládou môže to byť v pohode..m

@oskvarka zaujimave do buducna, do nedele nestiham.

oskvarka
Včera o 14:03
@euka210

@oskvarka zaujimave do buducna, do nedele nestiham.

@euka210 ja som to.u nás videla normálne v obchodíku na dekoračné predmety kunpeceniu a majú tam aj nejaké kuchynské potreby ale teda ktovie čo taký obchod máte mňa tam kolegyňa zobrala...nie som.moc nákupny typ ale má to prekvapilo som to nevidela predtým

euka210
autor
Včera o 15:43
@oskvarka

@euka210 ja som to.u nás videla normálne v obchodíku na dekoračné predmety kunpeceniu a majú tam aj nejaké kuchynské potreby ale teda ktovie čo taký obchod máte mňa tam kolegyňa zobrala...nie som.moc nákupny typ ale má to prekvapilo som to nevidela predtým

@oskvarka nie, u nas nic take nie je...to by som uz davno vyskusala 😀

13uzivatelka11
Včera o 16:48
@euka210

@13uzivatelka11 ano, ale syn chce modru tortu. S potahom je kopec roboty, ale asi bude potah ako vidim.

@euka210 ale šľahačka ti na obter držať nebude, vyskúšaj ganache z bielej čokolády, len potrebuješ farbu na čokoládu. Prípadne Swiss tam ti stačí aj obyčajná farba ale mne osobne moc nechutí a príde mi zbytočne pracny.

13uzivatelka11
Včera o 16:50

Alebo ešte mi odporúčali salkovo maslový krém tam môžeš asi aj obyčajnú farbu.. a stačí jej fakt máličko. Ja som robila modrý poťah na moju prvú tortu v živote a všetci mali modré zuby 😀

euka210
autor
Včera o 16:58
@13uzivatelka11

@euka210 ale šľahačka ti na obter držať nebude, vyskúšaj ganache z bielej čokolády, len potrebuješ farbu na čokoládu. Prípadne Swiss tam ti stačí aj obyčajná farba ale mne osobne moc nechutí a príde mi zbytočne pracny.

@13uzivatelka11 diky. Bielu cokoladu nie, raz som s nou robila a nikdy viac. Asi ostanem na mojom potahu s marsh...to tiez si robia srandu, ze rozmixovany smolko 😀 , maslove ja nemam rada. Vnutro bude mascarpone s ovocim. Raz mi to drzalo aj ako poter, len trochu popraskalo do druheho dna.

ivinkapink
Včera o 19:50

Ahoj, ja som robila takuto, obter je slahacka rajo vitala, normalne som ofarbila gelovymi farbami..
https://www.modrykonik.sk/group/8571/pre-moju-d...

rachel36a
Včera o 20:57

@euka210 uplne v pohode zafarbis slahacku potravinarskou farbou...zafarbi ju estd tekutu a potom vyslahaj...odporúčam dat stuzovac ak nou chceš obtierat tortu

ludmilka2407
Dnes o 07:29

Urobila by som swiss maslovy krem alebo klasika pribinacik a zafarbila