icon

Máte recept na ganáž z bielej čokolády bez maslovej chuti?

7. máj 2026

Ahojte prosim je tu nejaka cukrárka, ktorá by sa podelila o recept na obterovu ganaz z bielej čokolády? Iba smotana a čokoláda, pripadne trochu masla ale nemam rada maslovu chuť tak aby neprerazala. Torta bude jednoposchodova, nebudem ju prevážať. Dakujem

romanka_369
Autor odpoveď zmazal
romanka_369
7. máj 2026

@anonym_autor Ahoj, ja dávam na 200g bielej cokolady 65g smotany..naposledy som na klasicku tortu piemer cca 26 cm výška cca 12 cm davala 400g cokolada a 130g smotana.. vyšlo mi to akurat..obtierala som ju 2x

autor
7. máj 2026
@romanka_369

@anonym_autor Ahoj, ja dávam na 200g bielej cokolady 65g smotany..naposledy som na klasicku tortu piemer cca 26 cm výška cca 12 cm davala 400g cokolada a 130g smotana.. vyšlo mi to akurat..obtierala som ju 2x

@romanka_369 ahoj dakujem ti krasne vyskúšam dufam, ze sa podari 🙂

romanka_369
7. máj 2026
@anonym_autor

@romanka_369 ahoj dakujem ti krasne vyskúšam dufam, ze sa podari 🙂

@anonym_autor urcite ano, len cokoladu nasekaj na mensie kusky aby sa lepsie rozpustila s teplou smotanou a ak bude treba prihrievat v mikrovlnke len po par sekundach lebo biela cokolada je divoška🙂..

autor
7. máj 2026
@romanka_369

@anonym_autor urcite ano, len cokoladu nasekaj na mensie kusky aby sa lepsie rozpustila s teplou smotanou a ak bude treba prihrievat v mikrovlnke len po par sekundach lebo biela cokolada je divoška🙂..

@romanka_369 jasnee dakujem 🙂