Najobľúbenejšie jedlá: Aké sú vaše top tri?
Aké máte top 3 najobľúbenejšie jedlá? Či už také aké si doma varíte alebo si na nich pochutnáte niekde vonku v reštike.
@anonym_autor úplne naj jedlo ktoré by som jedla stále je langoš no môj pankreas nesúhlasí a tak si ho s malou dušičkou dám max 2 x v roku.
Ak som na sk tak držková, tatarák, lángos a tvarohové lokše a tu v at chicken bbq pizza, sushi a dobrý kebab
Pizza, tvaroh vymiesany s pistaciovym maslom+ bobulovite ovocie+orieskove musli, spenat v hocijakej podobe, mozno najradsej s cestovinami a lososom.
Čína s udon rezancami, pripadne aj ryzou, oblozene pecivo ( vydrzala by som na nom bez vareneho aj roky) a posledne ma nenapadne narychlo ale mam vela jedal kt.milujem
Všetko kuracie mäso s ryžou a pečenými zemiakmi, slivkového gule s makom, maďarsky guláš s knedľou
Vyprážaný syr, hranolky, kecup, Tatarka
Rezeň, pecene zemiaky, dip
Francúzske zemiaky
Sososvicovy privarok a jogurt. Ani v jednom by ma neutopili, ja by som sa z nich vyjedla. Tretie nemam, alebo je ich tam vela
Tatarák, halaszlé a sushi. Pochutnám si doma aj vonku.
@anonym_autor
1. Pecene prasa
2. Bůček / lalůček
3. Opekana slanina
Cim mastnejsie, tym lepsie, radi tak moj lekar.
ja ani neviem, ja mam rada takmer vsetko: ale naj
poctivý slepačí vývar s rezancami, mäsom a zeleninou
vyprazana treska a zemiakovo - cibulovy salat
segedín
ale teda to som tak namatkovo vybrala, lebo milujem aj plnenu papriku, vepro knedlo zelo, gulas, madarsky gulas, kolozvarsku kapustu

vyprazany karfiol, Masaman Curry, Halaszle