icon

Pomoc svokre pri varení: Ako zvládate kritiku?

1. máj 2026

Ze ste pomahali svokre pri vareni. Krajala som maso a hovorila ze to su velke kusy a po mne dokrajavala..

Strana
z2
lusilla
1. máj 2026

Nechapem co je na tom. Ja som takto opravovala po mojej vlastnej mame a aj som jej povedala ze to nakrajala zle. Normalne sme to zobrali obe v pohode. Kazda mame inu domacnost a kucbynu, ja u nej respektujem co si robi a zela ona ona u mna tiez. Moje deti ked maju nieco krajat tak su naucene ze sa spytaju ako, nech im ukazem a spravim "vzorku", inak obcas ked idu krajat tak sa zabavame a spytaju sa "ako to mam nakrajat na babku?" (moju mamu a myslia tym dany incident co sme mali)

midka
1. máj 2026

no tak ja by som bola tiez hrozna,, nemam rada velke kusy,, ani maso, ani zemiaky,, aj po muzovi prekrajujem,, ale inak som celkom fajn 🙂

eeffka
1. máj 2026

Este si nevarila gulas s mojim muzom, ten ma velkostnu normu na maso aj zemiaky a o cibuli ani nehovorim tu som uz rada vzdala 🤣, necham si ukazat vzor a potom idem podla neho a aj tak sa mu stale nepozdava... ale aku normu odreze taku dostane 😁

euka210
1. máj 2026

@anonym_autor nabuduce by som sa po par ks spytala, ci take mozu byt.
Kazdy vari inak, ma ine zvyky. Ak pomahas jej, tak sa jej opytaj ci je to ok.
Vsetko, vsetko je vzdy o komunikacii...vzdy!
Ja byvam so svokrou, od svokrovej smrti sme 8r spolu v kuchyni. Bud varim ja alebo ona. Ked tak mi pomoze ocistit zemiaky alebo urobi ryzu, ak nema inu pracu. Kazda varime ine jedla a 2 v kuchyni nerobi vacsinou dobrotu. Ja sa jej do varenia nemontujem a ani ona mne.

Strana
z2