Poraďte chutné čaje okrem červených!
Ahojte začala som byť závislá na čajoch 😆 poraďte prosím nejaké chutné dobre čaje.
Len aby neboli červené (farba) tie nevypijem. Dakujeem 🩷
Ano, najlepšie sú bylinkové, ktore si sama nazbieram. A potom mam rada este biely čaj.
mjnuly rok na jesen som si oblubila z Lidla hruska a karamel. Alebo potom mam rada zelene, bylinkove, cierne, earl grey... Zalezi od toho naco mam chut.
Staci citat zlozenie, tie kde nie je uvedeny ibistek nie su cervene
Vsetko kde nie je v zlozeni ibistek, sipky alebo jablko, tie su kysle a vobec mi nechutia 🙂
Ja mám najradšej zelený čaj, čierny a bylinkové ako lipa, baza, ovocné nemusím ale keď nie je iný tak vypijem.
Ja nemám rada bylinkove čaje , ani červené čaje , všade je ibištek. Za mňa ,najlepší čaj, bezne dostupný, je Teekane ,Italion lemon,,,kupujem si ho v kartónoch😀, Iný nepijem,,,
Ja nemám rada bylinkove čaje , ani červené čaje , všade je ibištek. Za mňa ,najlepší čaj, bezne dostupný, je Teekane ,Italion lemon,,,kupujem si ho v kartónoch😀, Iný nepijem,,,
@anonym_8de0b3 ale ten sa sfarbi na cerveno, tusim, je tam jablko, aj sipky
@anonym_8de0b3 ale ten sa sfarbi na cerveno, tusim, je tam jablko, aj sipky
@zuzana76 urcite nie , konkrétne tento , Teekane taliansky citron nie je červený,,,
@zuzana76 urcite nie , konkrétne tento , Teekane taliansky citron nie je červený,,,
@rarararara taky zlty? mala som ho, len uz si nepamatam
Ja si objednávam aj tu napríklad 🙂 Mne veľmi chutia https://www.coffeein.sk/kategoria/86/cajky/1/?s...

Vsak chod na luku a trhaj alebo si objednaj na internete a skúšaj