icon

Poraďte chutné čaje okrem červených!

15. sep 2026

Ahojte začala som byť závislá na čajoch 😆 poraďte prosím nejaké chutné dobre čaje.
Len aby neboli červené (farba) tie nevypijem. Dakujeem 🩷

minenkaa
15. sep 2026

Vsak chod na luku a trhaj alebo si objednaj na internete a skúšaj

lukbe
15. sep 2026

Ano, najlepšie sú bylinkové, ktore si sama nazbieram. A potom mam rada este biely čaj.

anonym_1f4848
15. sep 2026

mjnuly rok na jesen som si oblubila z Lidla hruska a karamel. Alebo potom mam rada zelene, bylinkove, cierne, earl grey... Zalezi od toho naco mam chut.

biba_18
15. sep 2026

ja mám rada z lidlu čierny s kakaom. ale to neviem či je len nejaký limitkový…

anonym_c9c999
15. sep 2026

Staci citat zlozenie, tie kde nie je uvedeny ibistek nie su cervene

anonym_cd9d92
15. sep 2026

Vsetko kde nie je v zlozeni ibistek, sipky alebo jablko, tie su kysle a vobec mi nechutia 🙂

ivelina43
15. sep 2026

Ja mám najradšej zelený čaj, čierny a bylinkové ako lipa, baza, ovocné nemusím ale keď nie je iný tak vypijem.

anonym_8de0b3
15. sep 2026

Ja nemám rada bylinkove čaje , ani červené čaje , všade je ibištek. Za mňa ,najlepší čaj, bezne dostupný, je Teekane ,Italion lemon,,,kupujem si ho v kartónoch😀, Iný nepijem,,,

zuzana76
15. sep 2026
@anonym_8de0b3

Ja nemám rada bylinkove čaje , ani červené čaje , všade je ibištek. Za mňa ,najlepší čaj, bezne dostupný, je Teekane ,Italion lemon,,,kupujem si ho v kartónoch😀, Iný nepijem,,,

@anonym_8de0b3 ale ten sa sfarbi na cerveno, tusim, je tam jablko, aj sipky

rarararara
15. sep 2026
@zuzana76

@anonym_8de0b3 ale ten sa sfarbi na cerveno, tusim, je tam jablko, aj sipky

@zuzana76 urcite nie , konkrétne tento , Teekane taliansky citron nie je červený,,,

zuzana76
15. sep 2026
@rarararara

@zuzana76 urcite nie , konkrétne tento , Teekane taliansky citron nie je červený,,,

@rarararara taky zlty? mala som ho, len uz si nepamatam

tomika01
16. sep 2026

Ja si objednávam aj tu napríklad 🙂 Mne veľmi chutia https://www.coffeein.sk/kategoria/86/cajky/1/?s...