icon

Kde kúpiť kvalitné ovocné čaje?

Včera o 11:25

Ahojte kde kupim vyborne chutne kvalitne OVOCNÉ caje, aby bolo citit ovocie, sladkost chuti atd. Odporucte nieco prosim dakujem

anonym_4a252c
Včera o 11:38

@anonym_autor ja kupujem čaje v Dmku tam majú ovocné, ovocné s bylinkami aj bylinkové. Všetky sú dobré.

anonym_a76b8d
Včera o 12:28

Nikdy som nemala a nevidela čaj, ktorý by bol sladký bez nejakého sladidla. Ovocné čaje sú prevažne ibištek a nejaké kúsky ovocia, ale na 90% je cítiť iba ibištek. vyvarená čajová lyžička ovocia moc chuti nemá. Z toho sa moc čarovať nedá. Aj kebyže si sama nasuším bežné ovocie, tak vo výsledku by ten čaj moc chuti nemal. Jedine že by som mala tretinu šálky plnú sušeného ovocia, potom možno...
Za mňa je najlepší šipkový, z iba šípok. Ale ak chcem aby to malo chuť, tak ich predtým meliem a macerujem vo vode 8 hodín. A potom to len zohrejem. Ten má reálne dobrú, silnú chuť. Ale ani ten nie je nijako sladký a nemožne zdĺhavý na prípravu. Ale zase najlepší a bežné čaje tomu nesiahajú ani po päty.

Skrátka ovocné čaje obsahujú hlavne ibištek a ten prekričí akýkoľvek iný chuťový profil. Ale bez neho by to bolo mdlé. Sladký nie je žiadny.

anonym_ded9ee
Včera o 12:31

Ak si náhodou z okolia Trenčína, tak ja kupujem sypané v obchode Vitanella, ale tuším je to aj eshop, len s tým nemám skúsenosti.

si_monka21
Včera o 12:43

Tiež nakupujem v drogériách. Majú tam väčšinou všetko kvalitné a za rozumné ceny.

bg92
Včera o 12:55

mne stacia obyc teekane. na sladkost treba osladit kazdy caj

janinah
Včera o 13:32

Mam original figovy z egypta,tie semienka guličky a je sladký. Ked sa minie skusim si vyrobit zo susenych fíg.

liusa82
Včera o 14:04

aj ja som minule kúpila z dm tie ich Bio dovtedy som nekupovala skôr čajovňa alebo klasika z obchodov a ozaj sú dobré a chutné.Mám levandulový provence,potom mäta ekalyptus,príjemne sladký je francúzska čierna ríbezla,potom som skúšala aj ten ich gluck moment taky bazalkový len tá bazalka je tam taká poslabšia tak ešte lúhujem do toho klasickú.Ja som s ich čajmi spokojná aj lipový je fajn.Je to cítiť že sú také prírodnejšie a nie umelé arómy.Len niekde je sladké drievko v tých ich čajoch alebo stévia

sara07
Včera o 14:21

kupujem manutea.sk
maju aj detske ovocne čaje, a dobre aj letné ladove čaje .. dost to striedame a kupujem roky u nich ...

mint_blossom
Včera o 16:15
@sara07

kupujem manutea.sk
maju aj detske ovocne čaje, a dobre aj letné ladove čaje .. dost to striedame a kupujem roky u nich ...

@sara07 Manutea obsahuju aromy

sara07
Včera o 17:46
@mint_blossom

@sara07 Manutea obsahuju aromy

@mint_blossom nie všetky ,niektoré ovocne čaje su bez
a tie čo mám doma ano, mám aj s aromou ale je jej tam ovela menej ako sú tekamea alebo dm čaje, chutovo su niekde inde
mne osobne sladke drievko , fenikel, harmanček všade dany vadí

anonym_3544cb
Včera o 19:31

ja pijem len cisty ibistekovy caj s medom, ziadne sypane a ine prichutene ovocne sajrajty, skoro vsade pridavaju umelu aromu a dochucovadlo. Ja vlastne ovocne caje ani nepovazujem za ovocne. Pijem len ibistekovy z medom

saxana000
Včera o 19:52

Ja mam rada Mistral.chutia mi aj bez cukru a citronu.a nerozpada sa nikdy vrecko..