Poraďte recept s kuracími prsiami. sušenými hubami a brokolicou?
Ahojte poradíte mi nejaký recept s kuracími prsiami sušené huby,šľahačka brokolica a ryža a hranolkami
@anonym_autor poradil by som ti aj recept masove gulky v paradajkovej omacke alebo kuracie stehno na netradicnych zemiakoch
@anonym_autor daj presne toto čo si sem napísala do google KI a vyhodí ti zig možností
@anonym_7a5b85 este aj kuracie saltimboca
Kuracie prsia nasoliť, nakoreniť podľa chuti, cesnak, horčica a opiecť na prírodno, na výpeku osmahnúť cibuľu, vopred namočené sušené huby, trochu vývar, šľahačka, prevariť, kým zhustne, dochutiť, na záver kúsok másla, ku tomu tá ryža, hranolky.. brokolicu by som do omáčky nemiešala, keď veľmi chceš, tak by som ju dala zvlášť ako ďalšiu prílohu, oblanšírovať a rýchlo orestovať na másle a cesnaku
bezna kombinacia - plnene palacinky na slano, kura na cinsky sposob , sote ... plnene rozne placky ...
Kuracie prsia nasoliť, nakoreniť podľa chuti, cesnak, horčica a opiecť na prírodno, na výpeku osmahnúť cibuľu, vopred namočené sušené huby, trochu vývar, šľahačka, prevariť, kým zhustne, dochutiť, na záver kúsok másla, ku tomu tá ryža, hranolky.. brokolicu by som do omáčky nemiešala, keď veľmi chceš, tak by som ju dala zvlášť ako ďalšiu prílohu, oblanšírovať a rýchlo orestovať na másle a cesnaku
@anonym_bc0d13
Riadny maglajz este si broskynu zabudla

@anonym_autor daj presne toto čo si sem napísala do google KI a vyhodí ti zig možností