Recept na kuracie závitky s hranolkami a oblohou
Ahoj poradíte mi recept na kuracie závitky s hranolkami a oblohou
Ja plním podľa chuti buď klasika šunka a syr alebo napríklad creamcheese plnka so špenátom na cesnaku; balkánsky syr, sušená rajčina a bylinky; slaninka a bryndza; mozzarella, rajčina a oliva; atď... rolky vždy najskôr sprudka opečiem, niekedy potriem pred tým horčicou, prihodím plátky cesnaku, niekedy obalím v schwarzvladskej šunke a potom dám zapiecť, či už podliate šľahačkou alebo iba tak s výpekom... tých možností a kombinácií máš naozaj veľmi veľa 🙂
receptov je vela ja najcastejsie robim takto - kuracie prsia umyjem, ocistim, poklepem a pokrajam na mensie kusky, plnim syrom Eidam, zrolujem a potom este zvrchu obtocim anglicku slaninu. Nesolim kedze nam staci sol zo slaniny. A samozrejme aby sa nerozpadli tak prepichnem ich sparadlom. Co sa tyka oblohy tak hlavkovy salat ozdobim uhorkou paradajkou kukuricou, struhanou mrkvou alebo klasika parajkovo-uhorkovy salat.
Improvizuj. Podľa hesla, čo chladnička dala. Načo recept?
Improvizuj. Podľa hesla, čo chladnička dala. Načo recept?
@anonym_7f9175 možno je to začínajúca kuchárka a nikdy také nerobila tak sa pýta 😊 ja už mám čo to odvarene a včera som dostala chut na jedno jedlo čo som jedavala počas VS v intrakovskej jedálni, ale ešte som ho nevarila, tak som si tiež pozerala na nete recepty že ako to spravit. A čo 😄 nie každý sa pozrie do chladničky a na prvú supu uvarí co chce, keď nevie ako na to...

Google? https://dobruchut.aktuality.sk/clanok/37045/dok...