icon

Použitie zariadenia na prípravu kávy french presso

25. feb 2026

Ahojte, používate toto zariadenie na francúzske presso? Chutí vám taká kava? Je to iba chuť ako pri klasickej zalievanej, turkovi? Môžem tam použiť aj normálne klasickú mletú kávu alebo musí byť taká hrubšie zomleta?

Použitie zariadenia na prípravu kávy french presso
anonym_f80d08
25. feb 2026

@anonym_autor kamoska to používa, áno, chuti ako zalievana a používa normálne mletu kávu.

autor
25. feb 2026
@anonym_f80d08

@anonym_autor kamoska to používa, áno, chuti ako zalievana a používa normálne mletu kávu.

@anonym_f80d08 ďakujem, takže nie je nejako extra lahodnejdia oproti zalievanej?

mullerova46
25. feb 2026

@anonym_autor ak chceš lepšiu kávu ale v podstate zalievanu tak vyskúšaj prekvapkavanu alebo teda drip 🙂 používa sa menej preprazena káva a na hrubšie zomleta. Nie je taká horká ako turek. Ale ja mám rada klasickú pakovu alebo v koťogo 🙂 manžel pije drip

anonym_f80d08
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_f80d08 ďakujem, takže nie je nejako extra lahodnejdia oproti zalievanej?

@anonym_autor mne príde veľmi podobná, ale ja nie som veľký fanúšik zalievanej, bežne pijem skôr strojové espresso

autor
25. feb 2026
@anonym_f80d08

@anonym_autor mne príde veľmi podobná, ale ja nie som veľký fanúšik zalievanej, bežne pijem skôr strojové espresso

@mullerova46
@anonym_f80d08 ďakujem