Ktorá mletá káva je vhodná pre zalievanú kávu?
Nie zrnková, iba pomletá. Je to pre človeka, ktorý pije zalievaného turka. ďakujem pekne za tip.
Tchibo family
ILLY
Ja si kupujem zrnkovú a tú si sama meliem doma na mlynčeku a takejto čerstvo namletej sa žiadna nevyrovná. A to si robím zalievanú kávu, inú nepijem.
hoc aká, ktorá je v akcii
@anonym_autor ak mletá, a je to na zalievanú, tak mne chutí jedine Popradská - ale len táto.
@anonym_57ea27 toto pozametali v popradskej baliarne kúty a pomleli. Ak toto, tak radšej bez kávy na doživotie. Hnus.
@anonym_57ea27 toto pozametali v popradskej baliarne kúty a pomleli. Ak toto, tak radšej bez kávy na doživotie. Hnus.
@kocuris ale no...
@kocuris ale no...
@glorikarebeka popradská bývala dobrá tak pred 20 rokmi. Teraz? Prepálená, smradľavá paródia. To už radšej akúkoľvek instantnú. A to som fakt kafar 😀
@glorikarebeka popradská bývala dobrá tak pred 20 rokmi. Teraz? Prepálená, smradľavá paródia. To už radšej akúkoľvek instantnú. A to som fakt kafar 😀
@kocuris extra špeciál, ako je foto
Keď vidím,čo ľudia na Slovensku pijú ako kávu a za čo sú ochotní zaplatiť, dělá sa mi mdlo 🤣 dovidenia ahoj zbohom
Som s jednou rozprával, prezentovala sa ako kávičkárka... a ja že akú kávu piješ? A ona, že Velvetku Jacobs. Skoro som zemrel 🤣
treba si poskusat... vsak zase z mletej tolko na vyber nemas :DDnebudem tu mudrovat o znackach.. ja som velky kavickar, zavisly na riadnom espresse z pakoveho stroja.. ale narp emilia mi nechuti, poslednu dobu ani coffein sa nema rad s mojim kavovarom, a v automate je taky o nicom. Ale kupoujeme zrnkove kavy tak radit nejdem :DD mne bolo smiesnuo ked som recenzie na nemenovanom blogu o kave citala :DD Fakt poskusaj si a uvidis.. moja mama predtym ako sme ju prevychovali na riadku kavu, nedala na zelenu jacobs dopustit, tiez bola na turka zvyknuta.. ak mas v okoli tchibo a vedia ti uplne na cerstvo namliet kavu, tak ta afrika je neskutocne vonava :DDD aspon kedysi bola, raz som SOS musela kupit taku kavu. Cele auto mi z toho vonalo a velmi dobra bola.
na tvoju otázku
"Ktorá mletá káva je vhodná pre zalievanú kávu?"
ti odpoviem,že KAŽDÁ
nepýtaš sa totiž na kvalitu
@anonym_autor pytas sa ktora mleta? No najlepsie si zomliet doma kavove zrna. Ale z tej mletej je dobra Jihlavanka. Ale ako sa hovori "milion ludi milion chutí"
Názov mi prepísali.Pýtala som sa,ktorá je dobrá. Je to pre učiteĺku, ktorá nemá kávovar a mlynček.My máme doma pákový kávovar ,ale tam kde si objednávame majú iba zrnkovú. Chcela som niečo lepšie ako Popradskú.
Názov mi prepísali.Pýtala som sa,ktorá je dobrá. Je to pre učiteĺku, ktorá nemá kávovar a mlynček.My máme doma pákový kávovar ,ale tam kde si objednávame majú iba zrnkovú. Chcela som niečo lepšie ako Popradskú.
@anonym_autor tu si vyber,určite v každej pražiarni majú aj mletú
https://blogokave.sk/zlavove-kody-na-kavu/
@anonym_autor tu si vyber,určite v každej pražiarni majú aj mletú
https://blogokave.sk/zlavove-kody-na-kavu/
@rozculena V Coffeein som nenašla na stránke. Ďakujem,pozriem.
@anonym_autor Pražiareň kávy Eppera coffe v Prešove majú aj mletú. Pozri na stránke.
@kocuris instantná obsahuje akrylamid
Ja pijem roky hnedú Eduscho mocca grande.Je mi taká akurát ani silná chuťovo ani slabá
@rozculena V Coffeein som nenašla na stránke. Ďakujem,pozriem.
@anonym_autor asi preto,že považujú čerstvo namletú kávu za najlepšiu.
Tu aj melú,len to musíš zakliknúť.
https://www.readyafter.sk/
Človeku,čo pije turka je zbytočné kupovať nejakú špeci kávu.........

Popradská 🙂