icon

Prvýkrát som uvarila čínu. Nie je to nič pre nás. Čo teraz?

20. máj 2026

Baby, navarila som Čínu plný hrniec prvý krát. Ale teda zistili sme ze to nieje nič pre nás, čo teraz s tým? 😭😂 je mi toho ľúto nik sa mi toho ani chytiť nechce

Strana
z2
januska12323
20. máj 2026
@anonym_autor

Áno prvý krát som niečo takéto varila, prvý krát vobec som to dala do úst, akože ja to zjem ale rodina nie. A urobila som ešte z 2 dávky. Jhooj. Ze ja viem vždy vymýšľať, rezne mohli byť 😭😂

@anonym_autor pekne papaj čo si si navarila keď nechceš počuť reálne rady.

ivik4
20. máj 2026

Vsak a co nam nenapises aka cina to bola ked si ju robila v hnrci ? My sme len zvedave ked si s tym uz zacala 😃

anonym_d68df4
20. máj 2026

Ja nechápem tejto otázke, tejto diskusii. Tak buď to zjete, alebo to vyhoď. Aké rady čakáš? ešte by si mi to mohla poslať 😛

Ja som jednou z tých, čo ešte nejedli sushi a ani ma to neláka. Za to som už jedla malé chobotničky 🤷‍♀️

cimage
20. máj 2026

Skus z toho vybrat maso a urob ho s nejakou omackou. Tam sa predosla chut strati. My zas cinu mozeme, ale robime vo woku a porciu co sa hned zje. Cina je o tom, ze mas cerstve suroviny a rychlo ich vo woku orestujes a dochutis omackami.

anonym_cb8521
20. máj 2026
@anonym_d68df4

Ja nechápem tejto otázke, tejto diskusii. Tak buď to zjete, alebo to vyhoď. Aké rady čakáš? ešte by si mi to mohla poslať 😛

Ja som jednou z tých, čo ešte nejedli sushi a ani ma to neláka. Za to som už jedla malé chobotničky 🤷‍♀️

@anonym_d68df4
To je taka sranda na Slovensku napriklad zo sushi robia vedu su papezskejsi ako papez, v azii sa bezne robia sushi ktore sa daju jest ako napriklad kornutkove takumi a daju don bravcovy rezen - katsu

anonym_20ef9a
20. máj 2026
@anonym_34fd9c

@biba_18 ale prosím ťa, mladý človek nevystrčil päty zo zapadákova? Neverím, toto fakt neverím v dnešnej dobe: školské výlety, prijímačky na strednú, vysokú, dovolenky atď.
Snáď autorka dovysvetľuje a pridá recept.

@anonym_34fd9c veľa ľudí ak aj ide na výlet tak si berie svoje jedlo alebo si dá klasiku: halušky rezne. Jedlá, ktoré poznajú. Môj muž by napr nikdy nezjedol sushi. Priam to neznáša. Ani morské potvory či ryby. A to nemá 60. 🙂

anonym_cb8521
20. máj 2026
@anonym_20ef9a

@anonym_34fd9c veľa ľudí ak aj ide na výlet tak si berie svoje jedlo alebo si dá klasiku: halušky rezne. Jedlá, ktoré poznajú. Môj muž by napr nikdy nezjedol sushi. Priam to neznáša. Ani morské potvory či ryby. A to nemá 60. 🙂

@anonym_20ef9a
Ja ked vidim drzkovu tak ma napina

anonym_20ef9a
20. máj 2026
@anonym_cb8521

@anonym_20ef9a
Ja ked vidim drzkovu tak ma napina

@anonym_cb8521 mňam, tú milujeme. 🙂 Naše dieťa nie.

anonym_5d68f5
20. máj 2026

nemáte slepice? tak vylej do wc, čo iné robíš s jedlom keď niečo zostane?

guudy
20. máj 2026

@anonym_autor pridavam sa k ostatnym, hod sem recept a co si spravila inak oproti postupu v recepte 🙂

rozculena
20. máj 2026

@anonym_autor HALOOOOOOO

Strana
z2