Prvýkrát som uvarila čínu. Nie je to nič pre nás. Čo teraz?
Baby, navarila som Čínu plný hrniec prvý krát. Ale teda zistili sme ze to nieje nič pre nás, čo teraz s tým? 😭😂 je mi toho ľúto nik sa mi toho ani chytiť nechce
Cinu v hrnci? Ono to asi nebude uplne spravne urobene 😅
@anonym_autor ak je v tom vybratelne maso, tak povyberat a urobit trebars sote (v zemiakovej placke, alebo s ryzou). Zelenina by sa mozno po doplneni kelom mohla pouzit na zeleninove "rezne" (fasirky)?
Preto na prvy pokus robim polovicne az stvrtinove davky z novych receptov, ak sa da recept seknut.
Teraz asi iba vyhodit.
Alebo este hod pokus odobrat nejaku malu davku a dochutit to nejakym korenim. Pripadne si to rozdelit na viac davok a na kazdu vyskusat nieco.
Mozno najdes sposob, ako z toho urobit jedlo, co vam bude chutit.
Ak to mas vyhodit, tak skus na tom takto zaexperimentovat.
Tiez sa priklanam k nazoru, ze je to asi nepodarok. Lebo aj jedla, ktore mi nechutia a sama doma si ich nepripravim, dokazem zjest. Je par vynimiek, ze radsej ostanem hladna, ale len zato, ze jedlo nie je podla mojej chuti ho nevyhadzujem.
Takze ak je to nejedle vyhodim, ak nie, tak sa premozem a zjem.
Inak aj mna. Vedela by si sem dat link na ten recept?
Mizno je problem v nom samotnom, alebo v postupe, ako je napisany.
ja si to ani neviem predstaviť, čo môže byť na tom zle uvarené? počkám teda na ten recept ...
@anonym_autor
Prosim, bola by si taka dobra a uverejnila ten recet ciny z hrnca
Bill Gatesovi volá manželka: "Keď pôjdeš z práce domov, kúp čínu!"
Bill príde domov a manželka na neho : "Myslela som jedlo, nie krajinu!"
@anonym_autor to si nikdy predtým nejedla čínu? Keď to nie je nič pre vás?
@anonym_34fd9c nemusela. ak mama varila tradičné domáce jedlá ... môj muž napr. tiež neholduje ázijským chutiam - ale určite by to zjedol - s výhradou nech to už nikdy nerobím ...
@anonym_34fd9c nemusela. ak mama varila tradičné domáce jedlá ... môj muž napr. tiež neholduje ázijským chutiam - ale určite by to zjedol - s výhradou nech to už nikdy nerobím ...
@biba_18 aká mama varila tradičné jedlá? Toto píše asi dospelá žena, ktorá možno bola už niekedy aj v reštaurácii a občas si dala aj niečo iné ako od mamy. Moja mama tiež varila tradičné jedlá, to neznamená, že budem jesť len to, čo mama varila a neochutnám nič iné. A keď niečo varím prvý krát podľa nejakého receptu z netu, tak neuvarím plný hrniec, teda ja osobne čínu v hrnci nevarím, ale na woku.
@biba_18 aká mama varila tradičné jedlá? Toto píše asi dospelá žena, ktorá možno bola už niekedy aj v reštaurácii a občas si dala aj niečo iné ako od mamy. Moja mama tiež varila tradičné jedlá, to neznamená, že budem jesť len to, čo mama varila a neochutnám nič iné. A keď niečo varím prvý krát podľa nejakého receptu z netu, tak neuvarím plný hrniec, teda ja osobne čínu v hrnci nevarím, ale na woku.
@anonym_34fd9c jej mama možno varila tradičné jedlá a ona možno tiež podľa toho čo sa naučila od mamy - a ver či nie, keď žiješ niekde v zapadákove, tak až také super skúsenosti s reštauráciami mať nemusíš - a aj keď nejaké, nemusíš mať odvahu to skúšať ... nesúď ostatných podľa seba ...
@anonym_34fd9c jej mama možno varila tradičné jedlá a ona možno tiež podľa toho čo sa naučila od mamy - a ver či nie, keď žiješ niekde v zapadákove, tak až také super skúsenosti s reštauráciami mať nemusíš - a aj keď nejaké, nemusíš mať odvahu to skúšať ... nesúď ostatných podľa seba ...
@biba_18 ale prosím ťa, mladý človek nevystrčil päty zo zapadákova? Neverím, toto fakt neverím v dnešnej dobe: školské výlety, prijímačky na strednú, vysokú, dovolenky atď.
Snáď autorka dovysvetľuje a pridá recept.
@biba_18 ja by som nemala zaludok na rozne jedla v roznych krajinach.Ako ze chobotnicu,no tazko by som to dala do ust.Ini si na tom pochutia.No ja skor naozaj hlavne tie nase europske,alebo cerviky ved by som sa hned pogrcala a ako si to vychvaluju mnohi.
Ja to teda v hrnci nerobievam 😀 Tam zrejme bola nevhodne zvolena priprava 😀 A uvarene jedlo, ktore sa zjest da, len mi to nejak nechuti, by som proste nevyhodila, ale prekonala by som sa a normalne by som to zjedla.
@biba_18 ja by som nemala zaludok na rozne jedla v roznych krajinach.Ako ze chobotnicu,no tazko by som to dala do ust.Ini si na tom pochutia.No ja skor naozaj hlavne tie nase europske,alebo cerviky ved by som sa hned pogrcala a ako si to vychvaluju mnohi.
@anonym_aa293f Keď o tom vieš, čo ješ, tak má človek mentálny blok. Ale z hľadiska výživovej hodnoty je jedno, čo zješ. Aj tých červíkov - ani nevieš, koľko ich za rok skonzumuješ, že o nich nevieš, napr. v ovocí.
@anonym_aa293f Keď o tom vieš, čo ješ, tak má človek mentálny blok. Ale z hľadiska výživovej hodnoty je jedno, čo zješ. Aj tých červíkov - ani nevieš, koľko ich za rok skonzumuješ, že o nich nevieš, napr. v ovocí.
@chrobak7 tak v tom mas pravdu,dufam ze sa to ani nikdy nedozviem.
@anonym_autor nuz, čo s tým?
Za predpokladu, že nemáš stroj času, tak to buď vyhodiš, dáš susede, alebo zješ..
.. to sú otázky....😂
Áno prvý krát som niečo takéto varila, prvý krát vobec som to dala do úst, akože ja to zjem ale rodina nie. A urobila som ešte z 2 dávky. Jhooj. Ze ja viem vždy vymýšľať, rezne mohli byť 😭😂
@biba_18 ale prosím ťa, mladý človek nevystrčil päty zo zapadákova? Neverím, toto fakt neverím v dnešnej dobe: školské výlety, prijímačky na strednú, vysokú, dovolenky atď.
Snáď autorka dovysvetľuje a pridá recept.
@anonym_34fd9c poznám kopec ľudí čo v živote nejedlo sushi napr ... alebo mexické jedlo ... ale ... tak ... podľa teba by sa to nemalo diať - ale deje sa to 😒
Áno prvý krát som niečo takéto varila, prvý krát vobec som to dala do úst, akože ja to zjem ale rodina nie. A urobila som ešte z 2 dávky. Jhooj. Ze ja viem vždy vymýšľať, rezne mohli byť 😭😂
@anonym_autor šak dobre, ale recept? možno nie je dostatočne ochutené ... alebo naopak priveľmi .. chýba soľ? je tam veľa zeleniny? rozvarená ryža? alebo čo?
@anonym_autor skus dat ten recept.
Ale ano, su ludia, co im azia nechuti. A je jedno, co z nej navaris a ako.
No tak to bud vyhoď alebo jedzte nasilu co vam nechuti akože neviem co chces pocut
@anonym_autor no tak to budeš jesť sama 3 dni (ak to zvládneš😂😎) a zvyšok vyhodíš. Inak odvaha variť niečo, čo ste nikdy nikde neochutnali, variť z dvojitej dávky a ešte aj v hrnci.
nechapem tieto otazky..varila som činu nechuti im to? tak ked im nechuti nasilu to jest nebudu len preto že ty chceš..vyhod a uvar nanovo..čo iné k tomu????

Otázka je, či to nechuti len vám alebo to proste je spravené fakt zle… ak to je jendoducho zlé a nedá sa to už ani zachrániť, tak by som vyhodila žiaľ… ak je to normálne jedlé, tak by sme proste zjedli a nevymýšľali, pripradne napíš do nejakej susedskej skupiny, niekto v zlej situácii s hladnými krkmi doma sa možno poteší… ako si robila, prečo vam nechuti? Možno s tým ešte niečo vymyslíme ako to pretransformovať 😅