Nie je jednoduchšie nachystať svačinu večer vopred? Ráno len vytiahnuť z chladničky?
@anonym_27306f mozno to robi v nedelu na cely tyzden a potom uz len vytahuje
@anonym_27306f mozno to robi v nedelu na cely tyzden a potom uz len vytahuje
@hederamonstera Radšej by som každý večer nachystala 16 rožkov, ak počítam každému dva, než v nedeľu chystala 80 ks, ktoré dám do mrazáku. Ešte keď pripočítam fakt, že zeleninu im musí tak či tak chystať denne čerstvú. Za mňa hlúposť.
Vôbec nieeeee
To je tak, keď ma niekto 8 deti a nedokáže im potom dat ani tu základnú starostlivosť v podobe čerstvej stravy. Aký je rozdiel toto robiť ráno alebo večer?
určite nie, ak má 8 detí, určite aspoň polovica z nich je vo veku, kedy už sú v pohode schopné natrieť si pečivo, položiť tam šunku a syr a zabaliť. A to nehovorím o tom, že jesť celý týždeň to isté, no prešla by ma chuť. Kde je pestrosť? Keď má čas ráno krájať zeleninu a prikladať ovocie, tých 5 min na natretie si nenájde?
Este aspon 3 deti si treba spravit. Vobec jej z toho nehrabe🙄
No fuj to je vysoký level lenivosti, ja by som nerobila buchtu už ani večer nie ešte mraziť grciam, nechápem ani tomu ako niektoré mamičky nakrájanú ovocie večer a na ďalší deň to dajú dietatu a ovocie medzitým pracuje 🤮
Neznášam pečivo z chladničky alebo mrazničky 🤮🤮🤮
Večer pozriem do chladničky, ok, je tu šunka, je tu syr, tu je maslo, fajn. Chlieb mám svoj z kvásku. Chystám tri desiaty a teda zaberie mi to maximálne 15 minút. Vždy je tam aj zelenina alebo ovocie ale obloženú žemľu s chladničky či mrazničky by som nejedla. Takže by som ju nedala ani svojim deťom.
Neviem si predstavit dat detom desiatu z mrazaku, to by mi ani nenapadlo. Zapojit tie najstarsie je fajn napad.
A do rána na linke sa môžu množiť baktérie.
Nezjem pečivo z mrazničky a nie to ešte natretý a super rozmrazené šunka aj syr 🤢 fuj fuj niektorým ľuďom ozaj ....

Nie je jednoduchšie nachystať svačinu večer vopred? Ráno len vytiahnuť z chladničky?