icon

Som jediná, ktorá nerobí jedlo vopred?

nikolka232
Včera o 10:52

Ahojte.
Všade čítam mealprep, pomaly na 7 dni. Mne sa to hnusí jesť, už keď to ohrievam na prvý. Nevravim, že sa občas nestane, ale vadí mi to. Mám 2 deti, áno, bolo by to jednoduchšie, ale nemám to rada. Je tu nejaká na tom podobne? Či len ja mám úchylku. 😂🙂

Strana
z5
anonym_52b383
Včera o 10:54

Ja nemám deti, ale tiež si nerobím meal prep proste tiež sa mi hnutí ešte niektoré jedlá na druhý deň, ale na viac nie. To už za mňa aj chuť zmení

a0
Včera o 10:54

Varím každý, max každý druhý deň. Mám rada čerstvé jedlo a ten pocit, že mám aj čas si ho v klude pripraviť.

anonym_25c9e7
Včera o 10:56

Varim denne. Tiez nemam rada niekolkodnove jedlo. Este ak zvysi z obeda, tak prihrejem na veceru, pripadne na druhy den (ale malokedy nieco zvysi). A niektore jedla sa mi vyslovene hnusia, ak nie su cerstve.

alickapusinka
Včera o 10:56

ja mám kolegynu romku už teraz išla do dôchodku starobneho a ona ma takeho manžela ona musi variť každy deň on neznaša ohrievane nikdy by to nejedol. A ich dcéra to iste ta ma muža bieleho nie roma ale ten tiež by nejedol ohrievane ešte v ten deň áno ale na druhý že ostala polievka tak že musel jesť na druhý deň tak že mal reči ale zjedol.Takých je viac nerob si starosti rob tak ako vyhovuje tebe ak máš čas.

stellarstar
Včera o 10:58

Tiež varím každý deň, raz za čas sa stane že toho neuhádnem množstvo resp navarím viac a zjeme to buď na večeru alebo druhý deň. Ale variť na viac dní by ma ani nenapadlo

citronove_koliesko
Včera o 11:04

Mam jedla ktore jem aj 3-4 dni napr.kapustnicu, hovadzi madarsky gulas, tekvicovy privarok (bez zemiakov), borsc. Dokonca mi viac chutia na druhy den. A mam jedla ktore nikdy nezohrievam ale robim vzdy cerstve ako napr. ryby ci na prirodno ci vyprazane, rezne, hydinu.
Vacsina ostatnych jedal mi nechuti uz ani na druhy den ale zjem. Dalsie dni uz len z nudze, radsej zjem chlieb s maslom. 😃

citronove_koliesko
Včera o 11:05
@alickapusinka

ja mám kolegynu romku už teraz išla do dôchodku starobneho a ona ma takeho manžela ona musi variť každy deň on neznaša ohrievane nikdy by to nejedol. A ich dcéra to iste ta ma muža bieleho nie roma ale ten tiež by nejedol ohrievane ešte v ten deň áno ale na druhý že ostala polievka tak že musel jesť na druhý deň tak že mal reči ale zjedol.Takých je viac nerob si starosti rob tak ako vyhovuje tebe ak máš čas.

@alickapusinka inak co poznam romov ani jeden nezje ohrievane jedlo. Vzdyv musi byt cerstve

anonym_53ff1b
Včera o 11:05

Tak var kazdy den. Len sa nestazuj, ze si doma a ako aj tak nestihas deti, ani domacnost ...

minenkaa
Včera o 11:06

Ja tiež varím každý deň a keď sa mi nechce radsej si dám chlieb alebo jogurt ako zohrievať,mužovi to nevadí aj tri dni jesť to iste

sidicek
Včera o 11:11

Ved to ani nie je zdrave ,jest stare jedlo , nechapem aka uchylka ,skor zdravy rozum

zuzana2910
Včera o 11:15

Určite nie si jediná ani nijak výnimočná, keď varíš každý deň.

x015ad
Včera o 11:18

Ani ja tak nevarim na niekolko dni vopred

anonym_3475fa
Včera o 11:19

Veľmi by ma potom zaujímalo, ako si niektoré riešite obedy do práce 🙂 keď na druhý deň už jedlo fuj, vstávate ráno o 4, aby ste si pripravili jedlo na ten jeden konkrétny deň?

lucka_ke
Včera o 11:20

zjem max. na druhý deň, prílohy varím vždy čerstvé, napr. ohrievané zemiaky nezjem, podľa mňa chutia hnusne, podobne cestoviny, čiže mäso kľudne viac na porcie do mrazničky a potom dorábam čerstvé prílohy/šaláty

stellarstar
Včera o 11:21
@anonym_3475fa

Veľmi by ma potom zaujímalo, ako si niektoré riešite obedy do práce 🙂 keď na druhý deň už jedlo fuj, vstávate ráno o 4, aby ste si pripravili jedlo na ten jeden konkrétny deň?

@anonym_3475fa ja pracujem min do 11 max do 13 h. Ako kedy ktorý deň. A nevarím jedlá ktoré trvajú 3 h. Ak mám voľno najmä víkendy alebo ked mám len poobedňajšiu službu tak navarím také ale tiež nestojím v kuchyni 3 h

lucka_ke
Včera o 11:21
@anonym_3475fa

@anonym_3475fa jeme večer keď prídeme z práce/školy, jedine cez víkendy máme varené obedy, inak syn sa stravoval v školskej jedálni čiže on mal teplé jedlo tam a doma potom už len ľahkú večeru, teraz cez prázdniny jedávame spoločne večer

andreakotesova
Včera o 11:26

@nikolka232 ja! Neznášam zohrievane jedlo 😅

andreakotesova
Včera o 11:28
@anonym_3475fa

@anonym_3475fa v praci mame menzu so sirokou ponukou jedál 😁

anonym_53f5d2
@anonym_3475fa

@anonym_3475fa chodime jest mimo? Napr.do restauracii?

minenkaa
@anonym_3475fa

@anonym_3475fa napr .nejem v práci varené jedlo

biba_18
Včera o 11:30
@anonym_3475fa

@anonym_3475fa presne tak. veď keď si varím do práce, tak deň vopred 🤷‍♀️

anonym_3475fa
Včera o 11:44
@minenkaa

@anonym_3475fa napr .nejem v práci varené jedlo

@minenkaa neviem si predstaviť dať mužovi do práce na obed rožok s paštékou, alebo 5x do týždňa šalát.

simsalabim
Včera o 11:45

@nikolka232 riadim sa pravidlom 1+2. Den varenia a 2 dni. V chladnicke sa jedlu nic nestane. Prep na tyzden nechapem, hlavne cerstve ovocia a zelenina nakrajane nemozu ostat ok ani vizualne.

minenkaa
Včera o 11:45
@anonym_3475fa

@minenkaa neviem si predstaviť dať mužovi do práce na obed rožok s paštékou, alebo 5x do týždňa šalát.

@anonym_3475fa prečo by si mala dávať mužovi jesť do prace ?

anonym_3475fa
Včera o 11:46
@anonym_53f5d2

@anonym_3475fa chodime jest mimo? Napr.do restauracii?

@anonym_53f5d2 wau. No my sme na takéto obedy chudobní, raz do týždňa si riešime obedy dovozom, ale to nás vyjde min 20-25€, neviem si predstaviť to riešiť 5 dní v týždni.

anonym_3475fa
Včera o 11:47
@minenkaa

@minenkaa či on má vstávať o 4 ráno, aby si uvaril do práce jedlo?

veselo_neveselo
Včera o 11:47
@andreakotesova

@anonym_3475fa v praci mame menzu so sirokou ponukou jedál 😁

@andreakotesova a to si myslis, ze tam mas vsetko cerstve, hej? 😆

minenkaa
Včera o 11:59
@anonym_3475fa

@minenkaa či on má vstávať o 4 ráno, aby si uvaril do práce jedlo?

@anonym_3475fa ni môže si večer nachystat a ráno len zoberie ,neviem ako to funguje ,si doma?

anonym_974d90
Včera o 12:04
@minenkaa

@minenkaa by ma zaujímala štatistika, koľko % zadaných alebo ženatých mužov trápi aký teplý obed/ čo bude jesť partnerka/ manzelka v práci 🤔

minenkaa
Včera o 12:06
@anonym_974d90

@minenkaa by ma zaujímala štatistika, koľko % zadaných alebo ženatých mužov trápi aký teplý obed/ čo bude jesť partnerka/ manzelka v práci 🤔

@anonym_974d90 presne

Strana
z5