Ako vybaviť zľavovú kartičku na nákupy v Rakúsku?
Kto chodíte nakupovať do Rakúska ako ste vybavovali
zľavovú kartičku na nákupy potravín keď neviem po nemecky?
a co takto cez net-karticku jo mat v aplikacii...
@luxus10 veď to práve že neviem ako urobiť lebo nikdy som tam na nákup nebola ale pozerala som staršie diskusie a chcem ísť pozrieť späť a radatz
mas android? Ten ti vie prelozit priamo web stranku do akehokolvek jazyka z akehokolvek. Alebo urob screen formularu a prifja do google search a cez to preklad.
@nynia ďakujem to zvládnem.. len ja neviem nájsť ani adresu tých obchodov hľadám na googli a mám asi vlciu tmu.nic nevidim
Prípadne viete mi len odfotiť appku akú používate na nákupy v Kittsee do obchodov Spar a Radatz? Ja si to potom dohľadam lebo mi nie je jasné či je rovnaká apka.pre Eurospar IInterspar a obyčajný spar
Radatz nema ziadnu karticku
Pri spari si daj do vyhladavaca spar app ostereich a najde ti aplikaciu
Radatz neviem o Tom, že by mal kartu a v spare, ak ideš do kitsse, je tam pani na prvej pokladni, staršia blondínka, ona ti pomôže so všetkým. Ale normálne ideš do ,,obchodu,, a stiahnem si apku spar.
Ďakujem apku spar už.mam stiahnutú... Naozaj som vďačná za rady. Máte ešte nejaký tip aký obchod navštíviť v Kittsee a kde sa.lacno nákupu?
Lacno ... Ja chodím do bipa, tam treba stiahnuť Jo, aby ste mali kartu a tá platí aj v Penny a billa. Ja chodím viacmenej na drogériu, syr, jogurty, šunku, bezlepkové. Chystám sa v piatok ale nakoľko nemám možnosť ísť teraz autom, idem iba do Hainburgu
Lacno uz v Rakusku davno nie je.
Ešte je tam Muller, ten má svoju apku. Lidl a DM prehodis iba sk apku do at
@dominikakoll DM karta sa prehodit neda. Aspon co ja viem, treba mat rakusku.
@muchotrafka298 má že byť, mne niečo spomínali, že sa dá. Nechodím tam, ale dobre vedieť
@dominikakoll prepnut sa to da, ze vyberies krajinu na Rakusko, ale mne to slovenske prihlasovacie udaje nezobralo.
@dominikakoll určite neplatí slovenska DM karta v AT a nedá sa ani prepnut a pouzit
@luliu mne sa to v appke normalne podarilo prepnut na zmenu krajiny Osterreich. Ale tym to koncilo. Lebo prihlasit som sa tam uz nedokazala tym prihlasovacim menom a heslom ako mam v SR.
@muchotrafka298 áno, proste do nejde, aj v predajni mi povedali, že treba rakúsku kartičku, aplikaciu a registráciu
@luliu ja som si to myslela, lebo takto je tam uz roky. Cize vlastne sa nic nemeni, nie je to spravene tak, ze ako to ma Lidl,ze len prepnes jazyk a ficis v Nemecku, Rakusku, Bulharsku, CR, Svedsku, proste barskde kde najdes Lidl.
Ja som si cez internet jö kartu,niečo som si preložila inak v pohode používam všetko mi funguje,treba si pozrieť kde všade sa dá využiť👍

Si v cudzej krajine, oni sa kvôli tebe po slovensky nenaučia - môžeš skúsiť anglický, nemal by byť problém