Mamičky slovenky žijúce vo Viedni
Ahojte najdem tu nejake mamicky slovneky,ktore ziju vo viedni.rada by som nejake spoznala zijem vo viedni a nemam tu kamosky maminy.dakujem.zuzka.
Je tu niekto kto ma chut ist na kaficko ?
berieme aj decka, lebo ja este nemam skolku tu vo Wien
@ellie13
aj my byvame v 12ke mam dvoch synov, 10 ROKOV a 16 MESIACOV:: uvitala by som kontakt so slovenskymi mamickami,
pekny den
zany
@barosero44
aj my byvame v 12ke mam dvoch synov, 10 ROKOV a 16 MESIACOV:: uvitala by som kontakt so slovenskymi mamickami,
pekny den
zany
rada by som sa zoznamila aj s maminami, ktorym tam deti prestupili zo sk skoly, ako moj Adamko tam ide od septembra do piatej triedy na zs...rada by som si vypocula skusenosti so skolskym systemom a spoznala nejake prima maminy
pekny den
Zany
pekny den
zany
chodia sem vobec este nejake maminy??? hladame kamosku na pokec a kavickovanie, 12bz Wien:-9
ahojte ja byvam v 23je tu dakto hladame si kamosku ja aj moja mala 🙂
ahojte hladam manicky na stretavky som skoro stale sama s malou a nikoho tu nepoznam.byvam v 23b ale kocik mame 🙂 dufam ze sa niekdo ozve 😉
@guessdeva Ahoj, my sme tu novi, som tu asi 3 dni. Mam chlapceka, 2 a pol rocneho, a momentalne byvame v Maria Gugging, v dedinke severne od Viedne. Ale hladame si daco vo Viedni, asi v 19., 20., 21. alebo 22. distrikte. Budem velmi rada, ak sa mi niekto ozve, zvlast ak ma deti okolo 2 rokov, Nas maly sa tu nudi sam a zatial tu nikoho nepozname. Mozem prist do Viedne. Mozete mi napisat na magdik@post.sk. Zatial ahojte.
@chiamaka, @miray
Ahoj chiamaka, uz ste sa stretli s miray? Mohli by sme sa stretnut aj vsetky spolu, mozem prist ku vam do 5. distriktu, ja som prave v procese chodenia po Viedni a obzerania, kde to ako vyzera, tak popozerame aj vas distrikt. 🙂 Mohli by sme niekde na kavu. Ja mozem hocikedy tento tyzden, zatial nemam nic na plane. Daj vediet.
jalimag @ ahoj este sme sa nestretli ale cez tyzden sa mozeme stretnut.kde a kedy..,,ja viem kde je mariahilfestr..,burgasse to centrum a margaretengurtel tam je park 🙂 alebo napis e mail poslem cislo a mozeme sms
ahojte chcem sa prestahovat do viedne najlepsie by bola cast viener neustadt vie mi niekto poradit nejaku slovensku skolku?poprpade aj nejaky podnajom dakujem.
@martina0706 Wiener Neustadt nie je cast Viedne, je to mestecko asi 40 km od Viedne ...slovensku skolku by si tu hladala zbytocne, niekde vo Viedni je slovenska skola ale nie skolka..... podnajmov je volnych velmi vela staci si pozriet ponuky na bazar.at ....najdes tam aj privatne ponuky , teda nie cez maklerov, usetrila by si proviziu....treba vsak ratat s tym ze vsetci chcu minimalne 3 mes. kauciu plus najomne na mesiac dopredu .....
@lauraa a nevies mi povedat kolko tam asi je najom za taky 1-2izbovy byt?takze skolka tam nieje slovenska a s pracou je to tam ako?ale vo viener neustadt su aspom normalne rakuske skolky?
@martina0706 ano su , len uz pomaly sa aj tu caka na poradovnik, sukromne su tiez len tie stoja pomerne vela penazi, od 400 mesacne.... byty zalezi kde , v ktorej stvrti, v tureckej stvrti ako josefstadt, kriegspital su lacnejsie,skus si pozriet napr.immobilein koren.at aby si mala trosku prehlad o cenach bytov,s pracov asi ako vsade,roboty vela nie je, ale da sa najst , podla toho, co chces robit, ake mas vzadelanie aka je uroven tvojej nemciny a pod..... chystas sa rodinou do AT? kolko mas deticiek? a ake stare?
@lauraa no ja chcem ist len do toho viener neustadt ,inde nechcem lebo sa nam stala velmy zla vec mojho muza tam zavreli do vezenia 😢 tak chceme byt co najblisie knemu.moja nemcina nieje moc dobra a robila by som hocaku robotu,a mam 1 syna.ty tam byvas uz dlho?
AHOJTE MAMICKY,hladam kamaratku na kocikovanie,mam 3 mesacne dieucatko...byvam 10 bezirk,najde sa tu nejaka kamaratka ktora by rada chodila spolu kocikovat,alebo na kavicku pokecat :D
Ahojte cerstve maminky! Mam mesacneho chlapceka a hladame partakov na kocikovenie. Byvame v Meidlingu.
ahojte ja byvam v 21-tke a o mesiac budem aj ja hrda mamina ;) ak by ste mali chut Rada sa stretnem aj ked som este v celku 🙂
ahojte, hľadám si prácu vo Viedni alebo blízkom okolí (opatrovanie detí, upratovanie). Nemčinu neovládal ale učím sa. Ak by ste niektorá o niečom vedela, dajte mi vedieť. Ďakujem 🙂
ahoj trochu nezvyčajne. Ja nebývam v Rakúsku ale na východe Slovenska a potrebovala by som pomoc. Mám 4 detičky a momentálne som na Md . Doma háčkujem dečky a chcela by som ich predávať v Rakúsku. Ak by ste mi niektorá vedeli pomôcť prosím ozvite sa. Vopred ďakujem.
Ahojte,neviete mi vo Viedni v centre poradit,kam sa da ist s 10-mesacnym bejby,aby si tam trocha poliezlo?Podnik,restauracia..Dakujem.
Ahojte!!!! chcela som sa opytat ci nemate niektora skusenost s adaptaciou deti do cudzieho prostredia. Manzel momentalne pracuj vo Viedni a chceli by sme ist zanim nech je rodinka po kope.Mam 5,5 rocneho syna a na rok by mal ist do skoly . Po nemencky nevieme, teda ja len trosku a malý vie anglicky, preto mam strach ako so zvykne a tak bez kamaratov. Ak ma niktora z vas podobnu skusenost prosim napiste mi. Vsetko pomoze🙂))

@guessdeva
ahoj mam dvoch chlapcov radi sa stebou zoznamime, aby sme sa nenudili, tak spoznavame nove mamicky