icon

Nákupy v Rakúsku

25. okt 2021

Vy budete vedieť lepšie ako neockovana musím ísť na antigenovy test, ktorý nesmie byť starší ako 48 h a potom??zahlasiť sa do ehranice a...idem iba na otočku na nákupy.Treba karanténu?

nelly3
•
25. okt 2021

ano ako pises, ale mozes risknut a uvidis, mozno prejdes 🙂

tina4931
•
25. okt 2021

Netreba nič, podľa tvojich prefrenciíí

sasa1310
•
25. okt 2021

karanténa pri návrate. Podmienky v AT raz dva vygúgliš na www.mzv.sk

loginexistuje
•
25. okt 2021

ano pri navrate karantena a na piaty den pcr

loginexistuje
•
25. okt 2021

AG testom nie starším ako 48 hodín;

Potvrdenia musia byť vyhotovené v nemeckom alebo anglickom jazyku a potvrdené lekárom, resp. atestovaným zdravotníckym zariadením.

autor
•
25. okt 2021

Neviem čítam, že karanténu netreba

ivkazba
•
25. okt 2021

To, čo si poslala, je o vstupe zo Slovenska do AT. Do AT ti stačí ten test, ale po návrate z AT na Slovensko karanténa, test najskôr na 5 deň a koniec karantény až po obdržaní negatívneho testu. Samozrejme, registrácia na ehranica ešte pred prechodom z AT do SR.

autor
•
25. okt 2021

@ivkazba ďakujem nevšimla som si.Ten PCR test si platím?Mám chuť nikam necestovať.Vzdy som kupovala deťom paperove bundy, čižmy v Parndorfe rok aj pol som nebola a teraz ešte ich mám nechať aj doma zo skoly kvôli karanténe.Ked sa prihlásim na ehranicu je teda povinnosť ísť na test?Ak sa neprihlásim na ehranicu?

kinderzwillinge
•
25. okt 2021

Ked chces ist na nakupy do Rakuska, tak hlavne cim skor, lebo novy kancelar ide zaviest obmedzenia pre neockovanych, kedze im stupaju cisla

loginexistuje
•
25. okt 2021

ano test pre vstup si platis ty spat si v karantene a na liaty den pcr ten hradi stat ale dovtedy musis byt v karantene

autor
•
25. okt 2021

@kinderzwillinge áno, teraz chcem ísť vo štvrtok cez prázdniny.Ja tu neviem kúpiť kvalitné oblečenie a chcem už nakúpiť za normálne ceny topánky.
@loginexistuje ďakujem antigen viem, že platím som sa zľakla, že aj PCR.

loginexistuje
•
25. okt 2021

stvrtok je ok zajtra maju statny sviatok

kinderzwillinge
•
2. nov 2021

Autorka, podarilo sa ti ist na nakup ?? Ako dopadli prechody cez hranice ??