icon

Neusiedler See v Rakúsku

12. júl 2023

Ahojte baby, chceme ísť s 2r drobcom ku vode, najbližšie mame toto jazero v rakúsku. Tie ktoré tam chodíte s takto malými detičkami, viete mi poradiť ze z ktorej strany je to ok? Kde je piesok, pripadne aj nejaká reštaurácia, ci atrakcie pre deti, ak tam sú nejaké, a parkovanie? Dakujem

janocka
12. júl 2023

parkovanie je bezplatné v blízkosti jazera. Odporúčam Podersdorf - sú tam aj reštaurácie, pekná pláž a obrovské ihrisko. Pri ihrisku je reštaurácia, dá sa sedieť aj vonku aj vnútri a vnútri je aj detský kút

zenulkaaa
12. júl 2023

Podersdorf am See si zadajte do navigacie a zavedie vás tam. Je tam všetko ako píše janocka - a parkovanie bezplatne.

zuzanaete
12. júl 2023

Tiez sa pripajam k Podersdorfu. Pre rodiny s detmi top - ihriska, dlhoooo nizka hladina vody.

cukroska
12. júl 2023

My sme boli teraz nedávno tam prvý krát v Podersdorfe pri majaku. Nádherne tam je. Sú pekné pláže a kopec atrakcií pre deti, občerstvenie, stánky .Super.

autor
12. júl 2023

@janocka ako sa prosím vola ta reštaurácia?

autor
12. júl 2023

Baby ďakujem za rady, tak pôjdeme rovno tam a nebudeme hutat.. 😊

janocka
12. júl 2023

neviem veru nazov, ale je to na plazi, hned privstupe, pri ihrisku pre male deti, tak to nemozete minut

skeblicka77
12. júl 2023

Môžem sa k téme jazera votrieť 🫣. Ženy v Rakúskej časti treba ísť aj po diaľnici?

kylie1983
12. júl 2023

Ahojte, neviete poradiť mne, kde sa tsm da kempovat s karavanom?

viky173
12. júl 2023

baby, co ste boli tento rok v Podersdorf am See aka je tam voda? my sme boli minuly rok, ale bola nechutne spinava, az som sa bala,, ci je vobec zdravotne nezavadna

viky173
12. júl 2023

@skeblicka77 my sme sli z BA a do Podersdorf am See sme presli mimo dialnice, pozri google mapy

luliu
12. júl 2023

@skeblicka77 netreba ísť cez dialnicu

skeblicka77
12. júl 2023

@viky173
@luliu ďakujem, kukala som Google mapy, ukazovalo mi 3 trasy, som z okresu NZ. Ak pôjdeme, tak pôjdeme teda cez Ba

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
janocka
12. júl 2023

@kylie1983 da sa parkovat s karavanom. My sme boli pre 4r., - nie s karavanom, ale boli tam aj karavany. Treba si vsak rezervovat miesto https://www.podersdorfamsee.at/camping/

kylie1983
12. júl 2023

@janocka Ďakujem krasne, pozriem to ☺️

viky173
12. júl 2023

@monsterablue aha preto to je tak, dakujem za objasnenie, lebo moc to nepoznam a boli sme tam iba raz, tak som si nebola ista, ci je to v poriadku 🙂