icon

Sirup proti horúčke - Rakúsko

eleonora21
17. dec 2022

Prosím vás poraďte aký liek mam kúpiť v rakúsku proti horúčke na SR vserko vypredané a malý teplotuje. Dakujem za každú radu

stellarstar
17. dec 2022

@eleonora21 mexalen, ben-u-ron, ibu-ratiopharm, MediNait

eleonora21
autor
17. dec 2022

@stellarstar prosím ta q je to vhodné aj pre 3 ročne dieťa?

stellarstar
17. dec 2022

@eleonora21 veď som hľadala len pre malé deti

eleonora21
autor
17. dec 2022

@stellarstar ďakujem krasne

stellarstar
17. dec 2022

Takto vyzerajú
@eleonora21

deniskap
17. dec 2022

@eleonora21 v lekarni najlepsie poradia

eleonora21
autor
17. dec 2022

@stellarstar
@deniskap viem len nemám možnosť ísť do lekárne dávam to len kúpiť aby sme mali pre drobca

akje
17. dec 2022

Skuste kupit čipky. Tie este su.

renatka100
17. dec 2022

@eleonora21 moj 3 rocny uz jedol aj tabletky - je tam menej stabilizatorov a lepsie zaberaju

heidy222
17. dec 2022

Otázka je či v Rakúsku budu mať, lebo v Nemecku tiež chybaju

zuzinapipina
17. dec 2022

@eleonora21 mexalen sirup je od dvoch rokov a na striedačku som davala Nuroflex... To je ako paralen a nurofen

maciatkolulu
17. dec 2022

Nezabudnite zobrať rakúske pohraničnej lekárne utokom a nakúpiť po 5 ks sirupov na hlavu (dieťaťa).... To bude super.

eleonora21
autor
17. dec 2022

@akje to môj nedá vôbec vytlačí to hned

eleonora21
autor
17. dec 2022

@maciatkolulu hej hej sto kúpim q potom tu budem mat biznis :( akože vážne zo mňa hovädo nerobte...malý ma horucku a nemám mu co dat zháňam kde sa dá. Ci mam nechať svoje dieťa sa trápiť? 100ks mi netreba dakujem kúpte si aj vy

maciatkolulu
17. dec 2022

@eleonora21 keby malo moje 3roxne dieťa horúčku, nehysacim a nezhanam sirupy, ale roztlačíme paralen, dám na lyžičku s čajom a voila. Je to. Našťastie je vraj už nuroflex na recept. Ten kto potrebuje dostane. A na sk je jeden z dôvodov nedostatku týchto sirupov žiaľ sebwckost ľudí. Stačí si prejsť MK, kde s kľudom napíšu, zibrala som 3 fľašky a dve krabičky cipkov atď. 👍

maciatkolulu
17. dec 2022

@eleonora21 ešte raz som prečítala a nerozumiem, fakt je lepšie nechať dieťa s horúčkou sa trápiť ako ku podať liek v inej forme? Moja generácia by tu bola vo veľmi obmedzenom množstve 🤣🤣🤣🤣. No nič. Veľa zdravia a veľa rozumu želám.

eleonora21
autor
17. dec 2022

@maciatkolulu nebudem tu s vami vypisovať a hejtovat. Majte si svoj názor mne dajte pokoj. Ja svoju odpoveď mam a ako matka si pre svoje dieťa kúpim to co potrebuje hoci aj v rakúsku. On mi tabletky nezje to asi viem lepšie ako vy. Sama dr mi povedala nech skúsim zohnať v iných štátoch, e ru nič už nie je iba capiky. Takže tak. Hádať sa mi nechce. ostatnym ďakujem za rady a pomoc.pekný večer

akje
17. dec 2022

@eleonora21 aj moj. To chce len malu fintičku 😊 ked das cipok, treba nohy vystriet a tak sa cipok nevysmykne von ale supne sa dnu 😊

veronicka1901
17. dec 2022

@maciatkolulu absolútne nevhodný komentár, ktorý nikomu nepomohol :(

svetlonos
17. dec 2022

@eleonora21 ahij kup nuroflex, je supr dava sa uz od tretieho mesiaca. Je jahidovy a pomarancovy. Povedz ken kolko ma maly kg a oni ri daju ten spravny 🙂

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
eleonora21
autor
17. dec 2022

@akje no skúšala som veru aj tak ale on tu ritku tak stlačí že buď ho tam vôbec nevie nevopcham alebo ho hneď vytlačí.

vroni
17. dec 2022

@svetlonos, o tom sa práve bavia. Nureflex ma celoeurópsky výpadok a nedostanes ho nikde, resp. len vo veľmi obmedzených množstvách a po novom len na recept (v AT).

svetlonos
18. dec 2022

@vroni
ahoj, u nas v lekarni ho maju. Hej je na recept a ved staci jeden. Ja som tiez nikdy nebrala viac. Dr. mi ho predpise, ked budem potrebovat. A v AT nie su vypadky, je ho tu dostatok, len zial Bohu niektore lekarne ho maju v nadmernych mnozstvav a inym za to chyba.

vroni
18. dec 2022

@svetlonos, výpadok ho je, preto nemajú všetky lekárne, len tie, ktoré sa predzasobili. A idioti, ktorí nutne potrebujú zásoby na najbližších 60 rokov sú aj tu, takže ho dali po novom na predpis (nikdy pred tým na predpis nebol). Ja mam doma ešte spred roka, moje deti nebývajú choré a ja nepoužívam nureflex namiesto vody.

svetlonos
18. dec 2022

@vroni
ved ani ja. Mne je luto tych kudi, ktori ozaj potrebuju ako autorka, ktori potrebuju a nezozenu. Ja tiez nechapem, naco mam mat viac nurofenov alebo inych liekov. Ved ta jedna flasa vacsinou staci.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
zuzicka1451
18. dec 2022

Ak potrebujete ,tak na etabletka ,internetová lekáreň ma ešte paralen sirup paci link . https://etabletka.sk/obchod/paralen-sus/

zuzicka1451
18. dec 2022

A majú aj nurofen sirup 😉