icon

Skúsenosti s potratovou tabletkou v Rakúsku?

7. jan 2025

Ahojte mate niektora skusenosti o potratovej tabletke v rakusku ? Myslim aky je postup...

Strana
z2
kiki68
18. jan 2025

@lapersefona ano, neni s tym velky problem, tu sa vela veci respektuje ako volba, ani sterilka tu nie je nejako velmi ohranicena. Len tie vykony stoja viac penazi. Ale ona mala predtym konizaciu. Takze bez dovodu to nebolo zase

autor
18. jan 2025

@tanicka907 bola som v 5+4 tt a nie nebola to velka bolest… normalna bolest ked dostanes MS a aj teraz ma obcas pobolieva brucho Ale nemusim brat ziadne tabletky od bolesti … hadam vyslo vsetko co malo… a nelutujem ze som sla do tabletky.. vela zien Ma strasilo ze mam ist radsej na vyskrab Ale lekar mi sam vravel ze tabletka je lebsia moznost… a stolo Ma to 720 eur…tak kazde telo je ine ja som nemala velke bolesti…

@lapersefona a nic som nevidela… to normalne len hrudky isli zo mna citila som to ked som sedela na wc Ale to asi len pol dna potom som mala normalnu MS

tanicka907
18. jan 2025

A v ktorej klinike si bola?

autor
18. jan 2025

@tanicka907 v rakusku Vorarlberg v bregenz… Ale vo viedni tiez je Ale neviem kde

autor
18. jan 2025

@tanicka907 co ides aj ti?

158polica158
25. apr 2025

Ako si dopadla ?

autor
27. apr 2025
@158polica158

Ako si dopadla ?

@158polica158 musim povedat ze celkom v pohode 😊 vsetko vyslo takze som nemusela ist na precistenie… len som mala v kuse asi 6 tyzdnou ms prvy den to bolo celkom masaker ale od druheho dna to bolo okey

elis309
4. máj 2025

#autor ahoj prosim vedela by si mi napisat sukromnu spravu? Dakujem

autor
6. máj 2025
@elis309

#autor ahoj prosim vedela by si mi napisat sukromnu spravu? Dakujem

@elis309 som pisala

kacorsita
26. jún 2025

#autor napisete aj mne prosim?

autor
28. jún 2025
@kacorsita

#autor napisete aj mne prosim?

@kacorsita pisala som

misik92
5. aug 2025
@anonym_autor

@158polica158 musim povedat ze celkom v pohode 😊 vsetko vyslo takze som nemusela ist na precistenie… len som mala v kuse asi 6 tyzdnou ms prvy den to bolo celkom masaker ale od druheho dna to bolo okey

@anonym_autor Dobrý deň,mohli by ste mi napísať správu prosím vás?ďakujem

spangebob66
4. sep 2025

@anonym_autor ahoj prosim ta vies mi napísať súkromnú správu prosim

misik92
4. sep 2025
@spangebob66

@anonym_autor ahoj prosim ta vies mi napísať súkromnú správu prosim

@spangebob66 dobry den,mozem aj ja dat info kedze ja som odpoved nedostala..mozem napisat?

dominika2019
16. sep 2025
@anonym_autor

A nemate stim ziadne skusenosti? Volala som zakrok stoji 720 eur ... len som ziadne recenzie nenasla...len mi akurat jedna pani pisala v skupine ze radsej ist normalne na potrat ako tabletky...

@anonym_autor ahoj prosim ta vies mi napisat sukromnu spravu 🙂 ďakujem mam par otazok ohladne zakroku v rakusku

autor
17. sep 2025
@misik92

@spangebob66 dobry den,mozem aj ja dat info kedze ja som odpoved nedostala..mozem napisat?

@misik92 prepacte nechodim tu casto ak mate Este otazky kludne vam mozem napisat

misik92
17. sep 2025
@anonym_autor

@misik92 prepacte nechodim tu casto ak mate Este otazky kludne vam mozem napisat

@anonym_autor uz nie dakujem

Strana
z2