Zistite viac o situácii v Rakúsku: Zvedavé otázky a skúsenosti
Dobrý deň viem že po niektorý sa budete možno smiať ale proste behá mi to hlavou tam kde môj muž pracuje v Rakúsku sú samé bordeli kde sú tam ženy ešte ma nikdy ne podviedol ale teraz mi to vŕta hlavou máte niekto s tým skúsenosti napríklad koľko tam berú € za sex koľko tam musí byť chlap potrebujem vedieť všetko každú hlúposť keď sa ho to spýtam tak povie že nevie ale ja potrebujem vedieť všetko kto vie prosím napíšte mi
@vroni ved to je najväčší biznis na svete 😄 len obávam sa, že takéto niečo otvoriť ti to konkurencia rýchlo vysvetli 😄 to majú poväčšine Turci a Rumuni toľko adrenalínu nepotrebujem 😄
Kamarát má taxislužbu a ten ma z toho tiež pekne provízie keď im zákazníkov na sk vozi 😄 majú to dobre vymyslené
Len obávam sa že autorka takéto niečo nezistí keď bude chcieť tak jej chlap môže nájsť na ceste aj nejakú pocernu za dvacku😄
Pisem len ako laik, ale urcite budu ''bordeli' vo vsetkych cenovych kategoriach. Raz som stretla vo vlaku jednu taku Slovenku, co sa tym zivila v AT a pamatam si, ze mi ukazovala nejake bundy, co jej za sluzbu kupil zakaznik. Ale tak neviem, ci robila v nejakom registrovanom podniku alebo nejako na vlastnu past alebo ako
Tvoja otazka vyznela pre mna asi takto.
Ak si muz, tak chces vediet, kolko to asi stoji, ci na to mas.
Ak zena, kolko asi v AT zarobis.
Ale nazov super. Bordel tam v tom AT maju, ani cennik, ani casy.
No hruuza totok
@mk1111111111 Super príspevok. Máš absolutnu pravdu. 😉
Vo Viedni som videl reklamné bilboardy na Babylon club
https://www.babyloncastle.com/home-en/
Ale na webe nenájdeš ani cenník pre pánov a ani platové podmienky pre slečny. 🤪
@vroni neboj sa , tiež ma to napadlo , daj si šesť sedem bab krát ta taxa, z toho sa dá vyžiť 😂
Mňa aj napadlo byt, co prenajimam dat takto dvom trom slečnam do nájmu 😄 keby čosi dali nejakú províziu 😄
Ale kto by potom susedov počúval 😄
V at je podľa mňa bordelov dosť len cennik sa autorka nedozvie bude tam dosť aj týchto pouličných
U nas su ofiko dva ( zijem v Kärnten), Ale podla mna sa toto robi vselijako nacierno, eskortky a kadeco. Viem, ze co Viedni brali okolo 200eur za hodinu, alebo ako to je teraz. To som mala info of baby, co robila na recepcii toho a bookovala tie zeny. Ale tie tam mali system a aj prehliadky od lekara. Hovorila ze najviac chodi dochodcov a potom mladi, co nemali co po tinder rande robit a tiez cerstvo rozvedeni. Ked mi hovorila o tych dochodcoch, tak sa mi panenky pretacali.
@lakebabe maju polovicu z toho, plus si musia uz teraz platit odvody po novom. Tak mi ta kamoska hovorila. Take v bordeloch nie su nejake socky co mi hovorila. Vela z nich ma vraj rodinu, partnera. Len ono su to lahke prachy a ked s tym zacnu, tak myslis, ze pojde nejaka do billy za kasu? Ked to iste ma za par dni zarobene? Mna lamala tiez na to, ze skrz bdsm by radi niekoho, to je velmi dobre platene, ale u mna no go. V tomto mam pevne zasady a neviem si predstavit tam nieco robit s nejakym 70tnikom. Pekne som podakovala za ponuku, ale radsej budem poctivo robit beznu pracu
@lakebabe ale vela z nich su ciste, im ide o prachy a ten zvyk, ze nemusia vela makat. Ako ja ju vzdy spovedam ( chapes, je to zaujimavy job) a ja ako zena sa tam realne mimo toho, ze pridem ako zamestnanec na take miesto nikdy nedostanem. Inak maju tam aj 24 hod upratovacku, pracovnu, musi by to dost velke.
jeen velky je vo Viedni, Favoriten. Ta cesta od hlavnej stanice , tusim Triester strasse to je.

Ja otváram diskusiu, že kde v at majú bordel, veď oni sú takí poriadkumilovní a tu bordel 🤣🤣. Ja som si v rakúsku všimla len jeden, na ceste za schladmingom. Myslím, že u nás je tých bordelov viac a celkovo je teraz asi modernejší eskort, všetky donášky teraz fičia