icon

Knihy, ktoré zmenia pohľad na život

Dnes o 14:07

Máte nejakú takú, na, ktorú ste aj po dočítani nevedeli prestať myslieť? Poprípade vo vás niečo zmenila?

Strana
z2
buminka555
Dnes o 16:31

@anonym_autor
Biblia 🤫

anonym_0f3176
Dnes o 16:32
@anonym_7a7b7b

@anonym_0f3176 urcita skupina ludi...hm...su to sami poniektori ludia, ktori maju prilis vysoke ego a bazia po moci, vzdy sa taki najdu a potrebuju ovladat a vlastnit. Potom su tu ti cistejsi, ktori to ego nemaju vysoke, chcu opravovat a zveladovat. A potom ti ostatni, ktori su vo vyvoji, vlastne vsetci sme vo vyvoji a svet je v rovnovahe medzi dobrom a zlom.

@yoxinka @anonym_7a7b7b vidím, že ste ani jedna nepochopila o čom píšem.

yoxinka
Dnes o 16:42
@anonym_0f3176

@yoxinka @anonym_7a7b7b vidím, že ste ani jedna nepochopila o čom píšem.

@anonym_0f3176
Tak vysvetli.

anonym_7a7b7b
Dnes o 16:45
@anonym_0f3176

@anonym_7a7b7b je tu určitá skupina ľudí, ktorá umelo vytvára nenávisť medzi národmi, vierovyznaním a ignoruje hranice štátov aj ľudské hranice.

@anonym_0f3176 myslis nejake konspiracne teorie? Ked sme nepochopili, tak nas dovzdelaj teda🤷‍♂️

yoxinka
Dnes o 16:51
@anonym_7a7b7b

@anonym_0f3176 myslis nejake konspiracne teorie? Ked sme nepochopili, tak nas dovzdelaj teda🤷‍♂️

@anonym_7a7b7b
Ja tiež myslím, že to bude niečo na ten štýl. Mala som kolegyňu, ktorá si šla najvyššiu konšpiračnú ligu. Jedného dňa som si povedala, že teda si vypočujem všetky tie jej “názory” a odhalenia všetkých sprisahaní. No a keď som k tomu začala klásť logické otázky, na žiadnu nevedela normálne odpovedať. Keď som chcela nieči dovysvetliť, povedala, že “kto chce, informácie si nájde, lebo všetko je na internete”. No a skončilo to tým, že začala na mňa kričať ako pominutá, že ona nemá taký dar reči, aby všetko vedela tak pekne vysvetľovať, ale ona má svoj názor a ju nikto nepresvedčí o opaku. No tak som povedala, že dobre, otočila sa a šla si po svojom s vedomím, že len hlúpi ľudia nemenia názory 🤷‍♀️.

anonym_7a7b7b
Dnes o 17:16
@yoxinka

@anonym_7a7b7b
Ja tiež myslím, že to bude niečo na ten štýl. Mala som kolegyňu, ktorá si šla najvyššiu konšpiračnú ligu. Jedného dňa som si povedala, že teda si vypočujem všetky tie jej “názory” a odhalenia všetkých sprisahaní. No a keď som k tomu začala klásť logické otázky, na žiadnu nevedela normálne odpovedať. Keď som chcela nieči dovysvetliť, povedala, že “kto chce, informácie si nájde, lebo všetko je na internete”. No a skončilo to tým, že začala na mňa kričať ako pominutá, že ona nemá taký dar reči, aby všetko vedela tak pekne vysvetľovať, ale ona má svoj názor a ju nikto nepresvedčí o opaku. No tak som povedala, že dobre, otočila sa a šla si po svojom s vedomím, že len hlúpi ľudia nemenia názory 🤷‍♀️.

@yoxinka no ved pockajme, ci nas dovzdela, ked sme teda ani jedna nepochopili, rada sa nieco nove dozviem

anonym_06eb04
Dnes o 19:11

Ženy ktoré behali s vlkmi

Strana
z2