icon

Aké máte skúsenosti s DM výrobkam?

sisamisaaa
15. sep 2026

Ahojte, aké máte skúsenosti s DM výrobkami vlastnej značky? A s ktorými máte skúsenosť? Nemusíš byť všetko ich ale vedci čo dostať hlavne v DM:
Za mňa zatiaľ čo som vyskúšala:
- Balea - bieda
- Alverde - bieda
- Henna DM - úplne zle
- DenkMit - čo som mala z tejto drogérie tak zatiaľ úplne top
- Mivolis - doplnky výživy - pomer cena výkon za mňa veľmi dobre. Najradšej mám ich Omega3 z rýb - mávam silné extrasystoly celý deň a tu cítim že keď som na ich Omegách tak ich mám max 1-2 denne. Mala som aj na vlasy doplnok ten mi tak nepomáhal na padanie ale nové vlasy rástli ako divé.
- Kneipp - vynikajúce najmä magnézium cítim účinok.

Dajte aj vy nejaké tipy a skúsenosti ☺️

Strana
z2
anonym_893ba7
15. sep 2026

A máš pravdu tá ich henna je čistý nezmysel.

simsalabim
15. sep 2026
@anonym_f8bb73

@simsalabim este raz a jasne, v potravinach si kupujes potraviny, v drogerii chemiu, na cerpacke PHM paliva, v elektre biele elektro, v zahradnictve rastliny a prislusenstvo, aky normalny clovek bude zhanat a kupovat potraviny v drogerii, nabytok v elektre alebo v zahradnictve bielu techniku? Jasny tĺk.

@anonym_f8bb73 tak aj ja, no 😅 A nevidim na tom vobec nic divne.

miriam3334
15. sep 2026

@sisamisaaa veci z DM sú dobré. Majú veľa bio. Od sladkostí, čaje, kečup, cestoviny. Iba tam kupujem bio kakao, bio trstinový cukor do perníka. A aj škoricu a vanilkový cukor a kypriaci prášok. Všetko bio. Aj bio perníčky a bio čokoládu tam majú perfektnú. Nápoje bergamot, marakuja a mystery cola=topka. Bio želé cukríky bombus. Sú tam úžasné potraviny, len drahšie. Rozhodne tam nie sú ceny ako v Kauflande.

natalka13
15. sep 2026
@anonym_f8bb73

@mandzula tam drogeriu nekupujem, vsak su to potraviny, logika...

@anonym_f8bb73 cize kde nakupujes potraviny a kde drogeriu?

mandzula
15. sep 2026
@anonym_f8bb73

@simsalabim este raz a jasne, v potravinach si kupujes potraviny, v drogerii chemiu, na cerpacke PHM paliva, v elektre biele elektro, v zahradnictve rastliny a prislusenstvo, aky normalny clovek bude zhanat a kupovat potraviny v drogerii, nabytok v elektre alebo v zahradnictve bielu techniku? Jasny tĺk.

@anonym_f8bb73 Ja si napriklad v Kauflande kupim potraviny, gel na pranie, vodu do ostrekovacov a aj kvet a casopis. Nebudem ako tlk behat po viacerych obchodoch. Ak tam raz budu mat pracku a bude mi vyhovovat, k rozkom prihodim aj tu.

natalka13
15. sep 2026
@anonym_f8bb73

@anonym_f8bb73 tebe niekto stoji na kabli, popros ho nech poskoci🙈

anonym_5c44c7
15. sep 2026
@mandzula

@anonym_f8bb73 Ja si napriklad v Kauflande kupim potraviny, gel na pranie, vodu do ostrekovacov a aj kvet a casopis. Nebudem ako tlk behat po viacerych obchodoch. Ak tam raz budu mat pracku a bude mi vyhovovat, k rozkom prihodim aj tu.

@mandzula Presne aj ja 😅 Keby videla môj nákup v Lidl 🤣 Okrem jedla tam mám hygienické veci, šampón, sprcháč, čistiace potreby, veci na upratovanie. Nechýba ani kytička alebo kvet v črepníku 😅 Tak isto v DM kúpim jedlo spolu s drogériou. Na čo by som behala po obchodoch, keď to môžem nakúpiť v jednom obchode

mandzula
15. sep 2026
@anonym_5c44c7

@mandzula Presne aj ja 😅 Keby videla môj nákup v Lidl 🤣 Okrem jedla tam mám hygienické veci, šampón, sprcháč, čistiace potreby, veci na upratovanie. Nechýba ani kytička alebo kvet v črepníku 😅 Tak isto v DM kúpim jedlo spolu s drogériou. Na čo by som behala po obchodoch, keď to môžem nakúpiť v jednom obchode

@anonym_5c44c7 Lebo "logika"😀

anonym_5c44c7
15. sep 2026
@mandzula

@anonym_5c44c7 Lebo "logika"😀

@mandzula Lebo asi výrobcovia vyrábajú dvojaké veci. Drogéria v drogérii je tá pravá a v bežnom reťazci je nižšej kvality😅 Lebo už vo fabrike ten chudák Lenor vie, či sa bude predávať v DM alebo v Kaufe 🤣🤣 Ja aj z lekárni objednám lieky a bezlepkové potraviny a ešte prihodím aj pre psa pamlsok 🤣🤣

domkakvet
15. sep 2026

@sisamisaaa kupujem drogeriu, potraviny iba obcas.

anonym_edce31
15. sep 2026
@anonym_f8bb73

@anonym_f8bb73 a vieš, že za socíku existovali obchody Zmiešany tovar? To muselo byť čisté peklo, že🤣

anonym_ba9df3
15. sep 2026

ja sa len cudujem ze na koho vsetkeho slnko svieti a kto vsetko ma pristup k internetom ked to tu tak pekne citam 😮ta dotycna s tymi divnymi nazormi kde sa ake potraviny maju predavat a kupovat ma chuda riadny misung v hlave ale pobavila aspon.Uz som tu citala kdeco na mk ale toto vedie to len tak nevymyslis.Lepsie spravi keby ten svoj kec zmaze.Aj tak si myslim ze to trepla len ako vtip na pobavenie lebo to dospela osoba nemoze ani mysliet vazne

d_ivana
Včera o 02:33

@sisamisaaa Ja používam od Alverde všetko na pleť - čistiaci gél, peeling, denný aj nočný krém - a som spokojná. Produkty sú veľmi jemné, nespôsobujú mi alergickú reakciu. Pleť sa mi zdá čistá.

anonym_e19901
Včera o 05:20

Väčšina z nich stojí za veľké @, sampony majú u mňa stopku, aj prostriedky na riad, dezodoranty, sprchace.

anonym_855acf
Včera o 08:35

Kupujem tam šumivé vitamíny a su super, inak balea sprchové gély parádne, husté, voňavé, mne vyhovujú aj balea šampóny a kondicionéry. A aj spreje, môj obľúbený vo fialovej farbe,úžasná vôňa. DM zlcove mydlo tiež super. Celkovo DM za mňa super drogéria s fajn cenami

anonym_29f2f0
Včera o 08:53

Za mňa DM pomer cena/výkon super. Balea - kozmetiku na tvár nekupujem, ostatné veci ako sprcháč, šampón, kondicionér, krém na telo úplne super. Alverde - súhlasím že bieda, nemala som ešte dobrý produkt. DenkMit - pravidlne kupujem práci gél, aviváž, wc blok, vlhčené utierky na kuchyňu/kúpeľňu/nábytok. Nemala som asi ešte zlý produkt. Mivolis - ešte som nemala ale chystám sa vyskúšať.

sisamisaaa
autor
Včera o 10:04
@anonym_8b45db

@anonym_f8bb73 cize ked v tescu predavaju napr/ Niveu, tak je to smejd, lebo to v potravinach nema co robit a ked ju predavaju v teta drogerii, tak uz to smejd nie je? Lebo je to drogeria a tam to patri? 😅
Prosim vysvetli nam tvoje myslienkove pochody?

@anonym_8b45db Dievčatá môžete prestať spamovať? Ďakujem.

anonym_909b34
Včera o 10:51
@sisamisaaa

@anonym_8b45db Dievčatá môžete prestať spamovať? Ďakujem.

@sisamisaaa chápem, že si chcela len komenty k veci ale je to verejná diskusia a máme právo odpovedať diskutujúcim. To nie je spamovanie. Stále sa to týka tejto témy.

sisamisaaa
autor
Včera o 15:36
@anonym_909b34

@sisamisaaa chápem, že si chcela len komenty k veci ale je to verejná diskusia a máme právo odpovedať diskutujúcim. To nie je spamovanie. Stále sa to týka tejto témy.

@anonym_909b34 vôbec sa to netýka témy.
DM nie je ani lekáreň a pritom doplnky má úžasné tak prečo by niekomu nemohli chutiť potraviny z DM?
Ja sa pýtam na skúsenosti s výrobkami z DM a DM ponúka aj potraviny a bodka.

anonym_909b34
Včera o 15:40
@sisamisaaa

DM nie je ani lekáreň a pritom doplnky má úžasné tak prečo by niekomu nemohli chutiť potraviny z DM?

@sisamisaaa týka sa to témy. Sú to komentáre od pani, ktorá trvá na tom, že potraviny z dm dogérie sú čistá chémia a kto to je, je tĺk. Téma je o tom, čo nakupujeme z DM, preto tejto pani protirečíme. Lebo my z DM nakupujeme potraviny a sme s nimi spokojné. Na to si sa predsa pýtala. Aj tá pani s podľa mňa pomýleným názorom ho má právo vyjadriť. Môžeš ju tu zablokovať a ďalej do diskusie prispieť nemôže. Alebo nás všetky, ktoré na ňu reagujeme.

anonym_909b34
Včera o 15:53
@sisamisaaa

@sisamisaaa ale k téme- bola som teraz v DM. Toto ešte rada nakupujem. Tie šampóny vpravo manželovi zaberajú na lupiny ako žiadny iný produkt. Tie peny do kúpeľa máme radi pri nádche, ktorú akurát máme. Dezinfekciu si pochvaľujem, veľké balenie, dobrá cena, mávam ju v aute. Cereálie som prvý krát kúpila synovi na raňajky, mali fajn zloženie. A “nutellu” som vyskúšala túto.

sisamisaaa
autor
Včera o 16:21
@anonym_909b34

@sisamisaaa týka sa to témy. Sú to komentáre od pani, ktorá trvá na tom, že potraviny z dm dogérie sú čistá chémia a kto to je, je tĺk. Téma je o tom, čo nakupujeme z DM, preto tejto pani protirečíme. Lebo my z DM nakupujeme potraviny a sme s nimi spokojné. Na to si sa predsa pýtala. Aj tá pani s podľa mňa pomýleným názorom ho má právo vyjadriť. Môžeš ju tu zablokovať a ďalej do diskusie prispieť nemôže. Alebo nás všetky, ktoré na ňu reagujeme.

@anonym_909b34 mne je to úplne jedno, je to jej názor a ten zvyšok je úplný spam, nikam nevedie. Ty sa snažíš dokázať jej že je pomýlená a opačne - a čo z toho? Dobrý pocit kto má lepší názor? Nie je to úplne jedno?
Ja mám s Alverde zlé skúsenosti, za mňa je to voda, tu iná užívateľka je spokojná a nemá z toho alergiou - máme sa teda pohádať že či je DM bioobchod alebo nie? Troška rešpektu k názorom prosím.

sisamisaaa
autor
Včera o 16:22
@anonym_909b34

@sisamisaaa ale k téme- bola som teraz v DM. Toto ešte rada nakupujem. Tie šampóny vpravo manželovi zaberajú na lupiny ako žiadny iný produkt. Tie peny do kúpeľa máme radi pri nádche, ktorú akurát máme. Dezinfekciu si pochvaľujem, veľké balenie, dobrá cena, mávam ju v aute. Cereálie som prvý krát kúpila synovi na raňajky, mali fajn zloženie. A “nutellu” som vyskúšala túto.

@anonym_909b34 ďakujem, tá Nutela vyzerá mňam, skúsim!

anonym_909b34
Včera o 16:39
@sisamisaaa

@anonym_909b34 mne je to úplne jedno, je to jej názor a ten zvyšok je úplný spam, nikam nevedie. Ty sa snažíš dokázať jej že je pomýlená a opačne - a čo z toho? Dobrý pocit kto má lepší názor? Nie je to úplne jedno?
Ja mám s Alverde zlé skúsenosti, za mňa je to voda, tu iná užívateľka je spokojná a nemá z toho alergiou - máme sa teda pohádať že či je DM bioobchod alebo nie? Troška rešpektu k názorom prosím.

@sisamisaaa mýliš si ma s inými babami. Ja som jej odpísala lebo ma označila za lenivú matku kŕmiacu svoje dieťa chémiou. Tak som sa obhájila lebo mám na to právo. Následne si s ňou vypisovali len iné uživateľky. Ja iný názor tolerujem, ale musí mať aj trochu hlavu a pätu. Názor typu: pretlak so zloženim paradajky a soľ sú čistá chémia len lebo to predáva DM a si lenivá že tým kŕmiš dieťa, nepriplatíš si a nejdeš do potravín hlavu a pätu ozaj nemá.

simsalabim
Včera o 17:03
@sisamisaaa

@anonym_909b34 ďakujem, tá Nutela vyzerá mňam, skúsim!

@sisamisaaa moje oblubene. Pistaciovy krem je super, jedavam rano s tvarohom. Aj ta cokonatierka vysdie je super oproti Nutele.
Sate omacka aj thajska a indicka su tiez super na rychle varenie, pridam tofu a este daku zeleninu a za 10min hotovo.

sisamisaaa
autor
Včera o 17:22
@anonym_909b34

@sisamisaaa mýliš si ma s inými babami. Ja som jej odpísala lebo ma označila za lenivú matku kŕmiacu svoje dieťa chémiou. Tak som sa obhájila lebo mám na to právo. Následne si s ňou vypisovali len iné uživateľky. Ja iný názor tolerujem, ale musí mať aj trochu hlavu a pätu. Názor typu: pretlak so zloženim paradajky a soľ sú čistá chémia len lebo to predáva DM a si lenivá že tým kŕmiš dieťa, nepriplatíš si a nejdeš do potravín hlavu a pätu ozaj nemá.

@anonym_909b34 Ja som to celé nečítala, tak potom prepáč. Akože ja som strašne lenivá na toto že vyvárať a podobné hlúposti, potraviny v DM nekupujem ale kupovala som tie flapjacky a také tie všelijaké tyčinky čo majú, príde mi to teda dosť drahé 🙂 Myslím že nemáš vôbec čo obhajovať, ani to nepotrebuješ, ale chápem, teraz sa to sama akurát učím lebo pracujem pod veľmi toxickým človekom a zistila som že to nemá zmysel. Preto som tie príspevky ani nečítala, len prvú vetu a šla som ďalej že spam spam spam spam spam :D :D :D

sisamisaaa
autor
Včera o 17:24
@simsalabim

@sisamisaaa moje oblubene. Pistaciovy krem je super, jedavam rano s tvarohom. Aj ta cokonatierka vysdie je super oproti Nutele.
Sate omacka aj thajska a indicka su tiez super na rychle varenie, pridam tofu a este daku zeleninu a za 10min hotovo.

@simsalabim Super ďakujem za tipy 🙂
A vlastne všetkým ďakujem za tipy, nebudem zvlášť menovať všetky čo prispeli zaujímavou recenziou 🙂

sense
Včera o 17:31

Balea produkty fajn, nie každý ale pomer cena kvalita sedí. Produkty Denkmit mám rada, potraviny kupujem akurát tak Alnaturu. Alverde nekupujem. Kneipp nie je značka DM. A čo sa týka výživových doplnkov najlepší je práškový vitC.

anonym_909b34
Včera o 18:26
@sisamisaaa

@anonym_909b34 Ja som to celé nečítala, tak potom prepáč. Akože ja som strašne lenivá na toto že vyvárať a podobné hlúposti, potraviny v DM nekupujem ale kupovala som tie flapjacky a také tie všelijaké tyčinky čo majú, príde mi to teda dosť drahé 🙂 Myslím že nemáš vôbec čo obhajovať, ani to nepotrebuješ, ale chápem, teraz sa to sama akurát učím lebo pracujem pod veľmi toxickým človekom a zistila som že to nemá zmysel. Preto som tie príspevky ani nečítala, len prvú vetu a šla som ďalej že spam spam spam spam spam :D :D :D

@sisamisaaa chápem. Veď preto som sa už ďalej neobhajovala, lebo to pri istých ľuďoch nemá moc zmysel. Aj keď ma skutočne zaujíma, prečo si myslí, čo si myslí.

Strana
z2